NU se zice "am decat un mar" !! Nici "doctora" !!

Raspunsuri - Pagina 46

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Da' si nu va luati pre tari di moldovieni, da?

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Cum treci Prutul, cum se schimba proportiile.

Doi amici de-ai mei au intrat intr-un micut restaurant sa ia ceva de-ale gurii. O fripturica, chestii. Mai pe la sfarsit s-au gandit sa ciocneasca o mica tarie si-au comandat, ca de obicei in Romania, doua vodci. Ca de obicei in Moldova, chelnerul le-a adus ... doua sticle de vodca.

Oameni dintr-o bucata, ce-i intreg, nu-i minciuna!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ
doamna draguta de la banca: ´´ati venit sa depuneti banutii?\sa scoateti banuti?´´

Depinde de context. Pe Tiriac nu poti sa-l intrebi daca a venit sa-si depuna banutii. Banul gros e ban.
Dar daca-i mai subtire, e banut. Economiile unei babute, de exemplu.

haha, da, da.Normal ca il poti intreba, daca esti Abranovici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Pe mine ma enerveaza cand vad intr-un mesaj va poop in loc de va pup. Sau poate nu ne pupa , si imi dau eu cu presupusul aiurea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

Citat:

Citat:
doamna draguta de la banca: ´´ati venit sa depuneti banutii?\sa scoateti banuti?´´

Depinde de context. Pe Tiriac nu poti sa-l intrebi daca a venit sa-si depuna banutii. Banul gros e ban.
Dar daca-i mai subtire, e banut. Economiile unei babute, de exemplu.

Intr-adevar, de aia creste inima in mine de mandrie si self-esteem cand aud la firma "Au intrat banutii pe card?"

32 +

Mai avem 8 saptamani

Si nu Tiriac intreaba, presupun.

Serios, e extrem de enervanta asta cu ´´banutii´´.Care ar fi replica potrivita ? Una ironica, care sa lecuiasca de diminutive?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Da' si nu va luati pre tari di moldovieni, da?

Nu ni luam, ni descrim numa' .

Voi cind scrieti "Moldova" va referiti la Rep. Moldova? Ca eu am ramas cu "Basarabia". Cum faceti diferenta cu Moldova cealalta, de pe malul opus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

eu zic fix asa, Moldova ailalta. Pana la urma asta e titulatura pe care si-au ales-o ei, cand au devenit republica independenta. Daca vroiau sa le zicem basarabeni in continuare, isi ziceau Republica Basarabia.

Sau "de peste Prut" mai zic.

32 +

Mai avem 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Citat:
Serios, e extrem de enervanta asta cu ´´banutii´´.Care ar fi replica potrivita ? Una ironica, care sa lecuiasca de diminutive?

--------------------------------------------
´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F.

"Nu, azi esti tot saracuta!" (completarea in gand - "cu duhu'").

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lady_in_red spune:

Faza cu "poop" sau "poopici".... Sa le spuna cineva pseudocunoscatorilor de engleza ca respectivul cuvant inseamna altceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Daca incalc vreo regula, va rog, cenzurati-ma si imi cer scuze anticipat...dar mie replica asta mi-a venit in minte pentru lecuit de diminutivizare:

"Au intrat banutii?"
"Au intrat o p!ta."

Edit: si eu ma cam zbarlesc daca vad "te poop". Da poopa-te cocoana la WC, nu la mine in cap.

32 +

Mai avem 8 saptamani

Mergi la inceput