NU se zice "am decat un mar" !! Nici "doctora" !!
Raspunsuri - Pagina 46
nelia spune:

Da' si nu va luati pre tari di moldovieni, da?
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
nelia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui capcaunul Cum treci Prutul, cum se schimba proportiile. Doi amici de-ai mei au intrat intr-un micut restaurant sa ia ceva de-ale gurii. O fripturica, chestii. Mai pe la sfarsit s-au gandit sa ciocneasca o mica tarie si-au comandat, ca de obicei in Romania, doua vodci. Ca de obicei in Moldova, chelnerul le-a adus ... doua sticle de vodca. |
Oameni dintr-o bucata, ce-i intreg, nu-i minciuna!
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
ladyJ spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Depinde de context. Pe Tiriac nu poti sa-l intrebi daca a venit sa-si depuna banutii. Banul gros e ban. Dar daca-i mai subtire, e banut. Economiile unei babute, de exemplu. |
haha, da, da.Normal ca il poti intreba, daca esti Abranovici.
danielag spune:
Pe mine ma enerveaza cand vad intr-un mesaj va poop in loc de va pup. Sau poate nu ne pupa
, si imi dau eu cu presupusul aiurea.
ladyJ spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ina.click
Intr-adevar, de aia creste inima in mine de mandrie si self-esteem cand aud la firma "Au intrat banutii pe card?" 32 + ![]() Mai avem 8 saptamani |

Si nu Tiriac intreaba, presupun.
Serios, e extrem de enervanta asta cu ´´banutii´´.Care ar fi replica potrivita ? Una ironica, care sa lecuiasca de diminutive?
iulianm spune:
citat din mesajul lui nelia![]() ![]() ![]() Da' si nu va luati pre tari di moldovieni, da? |
Nu ni luam, ni descrim numa'
Voi cind scrieti "Moldova" va referiti la Rep. Moldova? Ca eu am ramas cu "Basarabia". Cum faceti diferenta cu Moldova cealalta, de pe malul opus?
ina.click spune:
eu zic fix asa, Moldova ailalta. Pana la urma asta e titulatura pe care si-au ales-o ei, cand au devenit republica independenta. Daca vroiau sa le zicem basarabeni in continuare, isi ziceau Republica Basarabia.
Sau "de peste Prut" mai zic.
32 + 
Mai avem 8 saptamani
Mediajust spune:
| citat din mesajul lui ladyJ Serios, e extrem de enervanta asta cu ´´banutii´´.Care ar fi replica potrivita ? Una ironica, care sa lecuiasca de diminutive? -------------------------------------------- ´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F. |
"Nu, azi esti tot saracuta!" (completarea in gand - "cu duhu'").
lady_in_red spune:
Faza cu "poop" sau "poopici".... Sa le spuna cineva pseudocunoscatorilor de engleza ca respectivul cuvant inseamna altceva

ina.click spune:
Daca incalc vreo regula, va rog, cenzurati-ma si imi cer scuze anticipat...dar mie replica asta mi-a venit in minte pentru lecuit de diminutivizare:
"Au intrat banutii?"
"Au intrat o p!ta."
Edit: si eu ma cam zbarlesc daca vad "te poop". Da poopa-te cocoana la WC, nu la mine in cap.
32 + 
Mai avem 8 saptamani