NU se zice "am decat un mar" !! Nici "doctora" !!
Raspunsuri - Pagina 44
ina.click spune:
noi avem niste chelnerite mai ...altfel la cafeneaua de la parterul firmei.
Eu: "O limonada cu miere"
Ea: "Deci cu honey? (pronuntat hani)"
Eu: "Deci cu miere."
Ea: "Deci cu hani!"
Eu, cedand: "Da, o limonada cu hani."
32 + 
Mai avem 8 saptamani
Ilinca_M. spune:
Eu as fi zis:"nu, cu miere, hani!"![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viviana Treaba asta cu "Subiectul este trandafirii"... Nu e un banc. Cand eram prin clasa a Ix-X, a fost o piesa, la Teatrul Mic, cu acest titlu. Pe vremea aia, titlul a suscitat numeroase controverse gramaticale si chiar s-a discutat la ora de romana acest aspect explicandu-ni-se de ce aceasta formulare este corecta chiar daca nu iti suna bine. Apoi, am citit prefata romanului "Valurile", unde domnul critic incepea asa: "Valurile" sunt un roman bla, bla, bla. Si, la naiba, mi se parea tare gresit. Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
Io zic ca este corect "Subiectul ESTE trandafirii" ptr. ca 'este' se refera la 'subiectul' si nu la 'trandafirii'. Mie mi se pare logic sa fie asa. Este un singur subiect. Daca se spunea "Subiectele este trandafirii" atunci era alta poveste.
Cu "Valurile sunt un roman" iar zic ca e corect, ptr. ca e un singur roman.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adablackcat
Pe mine m-ai pierdut. N-am inteles o iota! ![]() Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006) Aradencele alaturi de maria_rubi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri Bazar umanitar DC |
Nici eu...
_
Victoria_mami spune:
| citat din mesajul lui denizel Ada, e culeasa de pe DC si e in legatura cu lipsa virgulei :D. In loc de 'sunt noua, nu ma "omorati" ', se intelege: sunt noua "un nume" (unde nume = nu "ma omorati" :)). Ca si cum as spune eu ca sunt noua Cleopatra :)). ~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~ |
Aha, am inteles acum.
_
Mediajust spune:
| citat din mesajul lui ina.click Tre sa recunosc ca pe miere (recipient) scria "honey". 32 + ![]() Mai avem 8 saptamani |
Pai vezi ca a avut fata dreptate?
A vrut sa se asigure ca vrei chestia aia!
Oana_B spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Eu as fi zis:"nu, cu miere, hani!" mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni 19 luni Manole forever |

+ + + + +
(crucile alea sunt plusuri pentru replica
Tisina spune:
Asta cu "hani" imi aduce aminte din tinerete, cand eram si eu cu iubitul meu la plimbare si ne oprim la un chiosc ca vroiam floricele de porumb. Ii cerem noi vanzatoarei (care era in fata chioscului aranjand marfa) o punga de floricele. Ea face o fata nedumerita si ma intreaba din nou ce vreau. Zic "o punga de floricele de porumb." Ea se lumineaza la fata si zice "Aaaa... popcorn!" 
ladyJ spune:
Pe mine ma enerveaza diminutivele.
chelnerul care zice ´´sa va aduc si smantanica la supica?´´
(restaurant cu pretentii din Bucuresti)
Sau doamna draguta de la banca: ´´ati venit sa depuneti banutii?\sa scoateti banuti?´´![]()