NU se zice "am decat un mar" !! Nici "doctora" !!
Raspunsuri - Pagina 42
capcaunul spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rhynna Dar despre :sg:plastic ...plural plastice? |
N-ai nimerit. Lumea in targ striga:
Avem plastece!
sau
Avem elastece!
Mediajust spune:
"Plastic" este, de fapt, un adjectiv, exprima o calitate a unui material, proprietatea lui de a-si modifica forma.
Am ajuns noi sa-l folosim asa ca sa denumim obiectele din "material plastic", de fapt.
Exista si un substantiv neutru "plastic" - dar nu numeste materialul din care se confectioneaza galetile, ci unul legat de bomba/explozie (ma voi uita in dictionar la intelesul exact).
ina.click spune:
Apropos de piata, pe mine m-au amuzat doua exemple date aici pe forum, la threadul cu Epoca de Aur:
1. AZ E OO
2. AZ NUE OO
La vreo doi ani dupa revolutie ocheste mama o "consignatie" unde scria mare "Avem creveti", cu speranta ca mai stii, poate au de vanzare crustaceul cu pricina.
A iesit cam dezamagita. De fapt aveau cravate.
Hahah!
32 + 
Mai avem 8 saptamani
Mediajust spune:
Capcaunule, gresit!![]()
"Elastece" sunt doar la cheloti! In rest sunt gumi!
Afis in vitrina unui magazin:
"Avem ovizi mici!"
Putea insemna orice, dupa imaginatia fiecaruia - de la "omizi" la "guvizi". Ei bine, erau niste miniaturi din piatra/lemn dupa statuia lui Ovidiu (pravalia era in Constanta)!
CorinaDani spune:
mediajust,tare de tot faza !![]()
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
ina.click spune:
Genial anuntul cu ovizii!
Mi-am mai amintit o chestie dar recenta, eram la mare. La o terasa, scris cu creta:
"OFERTA- Mic dejun Hemenecs 5 lei!"
Cine ghiceste ce era hemenecsu?
32 + 
Mai avem 8 saptamani
Ilinca_M. spune:
Anuntul meu favorit, din toate timpurile:
AVEM PESTI DEZMATZATZI!

Mi-i si inchipuiam pe peshtanii aia...a dracului pielea pe ei![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
CorinaDani spune:
ham & eggs ???
doamne, ce de "perle" ! m-ati binedispus pentru finalul asta de saptamana ! multam fain !
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Mediajust spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ina.click Genial anuntul cu ovizii! Mi-am mai amintit o chestie dar recenta, eram la mare. La o terasa, scris cu creta: "OFERTA- Mic dejun Hemenecs 5 lei!" Cine ghiceste ce era hemenecsu? 32 + ![]() Mai avem 8 saptamani |
Sunca si ou?!