NU se zice "am decat un mar" !! Nici "doctora" !!
Raspunsuri - Pagina 35
Selene_Bunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adablackcat Foarte multi folosesc "plovor", "plover" sau "plovar". Decat sa scriem "pull-over" poate e mai bine sa folosim "bluza" sau "hanorac". Este un termen romanesc care defineste obiectul asta vestimentar? "Cafa" e sigur termen din Banat. Va spune o ardeleanca mutata de 8 ani in Banat. In Ardeal e mai folosit "cafeaua", cu caciula pe ultimul a. Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006) Aradencele alaturi de maria_rubi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri Bazar umanitar DC |
Da. Pulover. E in dictionar. :)
PULÓVER ~e n. Haina tricotata, lunga pâna sub talie, fara guler, care se îmbraca, de obicei, peste camasa sau peste bluza. /<fr., engl. pull-over.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
Selene_Bunny spune:
Mai, ce dictionar DEX folositi voi? Ca in al meu, de pe PC, care combina mai multe, inclusiv NoDex (adica DEX), nu apare pireu. Doar piure.
Mediajust spune:
| citat din mesajul lui viviana Eu am invatat vre-o si vre-un. Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
Cred ca ai avut un prost profesor.
Victoria_mami spune:
| citat din mesajul lui denizel A, stiu, inca o chestie!! As pune-o in titlu daca as putea Primesti mailuri, sms-uri, care te fac sa te temi ca nu mai stii cum te cheama .Ti se spune in tot felu', incepand cu "buna" si terminand cu "buna seara" exemplu: Buna, e in regula la 14,30?" Ati gresit numaru', sunt Denizel, nu Buna!!!! ~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~ |
Ah, Denizel, hai sa va pove o intamplare adevarata; mai acu vreu an imi toooot trimitea texte (pe celular) o tanti, sa ne intalnim ptr. exercitii `maine la ora...` eu ii tot explicam ca a gresit numarul, inclusiv am sunat-o sa o lamuresc ca a gresit numarul, dar nu mi-a raspuns. I-am spus ca imi pare rau ca nu ma crede si ca in cazul asta va face exercitii singura... Ne-am conversat in seara aia pana pe la miezul noptii. Inclusiv mi-a spus ca ma bate, asa mare cum sunt, ca fac misto de ea. (Ea credea ca se converseaza cu un tip, din cate zice ea, mare la stat :) )
Seara urmatoare imi mai trimite unu`in care se scuza, ca a gresit numarul... pai, daca nu m-ai crezut... si i-am explicat ca eu sunt o fata :) de 158cm... deci, nici baiat, nici mare. :)
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Selene_Bunny spune:
| citat din mesajul lui viviana Selene_Bunny, e invers sigur. Copiii azi invata sa scrie vreo si vreun. Eu am invatat vre-o si vre-un. Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
Ba e cum zic eu, din pacate. Userii cu care am discutat si de la care am aflat gogomania asta sunt mai mici, ca varsta, decat mine.
Mediajust spune:
| citat din mesajul lui viviana Subiectul este trandafirii sau subiectul sunt trandafirii? sau Valurile este un roman al Virginiei Wolf sau Valurile sunt un roman...? Mai bine decat postarita zicem factorita. Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
Hai, Viviana, zau asa!
Subiectul carei propozitii?
(Asta-i gluma, nu?)
beshter spune:
Ah, m-ati prins, nu stiu cum trebuie incepute emailurile:))
Stiu sigur ca nu incep cu 'buna'+virgula sau 'salut'+virgula dar chiar in timp ce scriu chestiile astea ma intreb daca nu cumva...mi-o fi scapat vreodata. Dar nu, nu cred. Scru ori 'Salut, cutarita blah blah blah' sau - foarte scolareste - 'Draga doamna profesoara', 'stimata colega', 'ce fai maci, coane?'. Sau intru direct in subiect (cu prietenii, cand am o senzatie senzitiva ca e ca si cum conversatia nu s-ar fi intrerupt deloc).
Chiar si studentilor le scriu incepand cu 'Dragi studenti', 'Draga cutarica'. Probabil ca se uita la mine ca la un pteranodon. Ei, in schimb, se mai intampla sa-mi spuie 'Buna ziua! In ce zi e restanta la c32%@? Ma scuzati ca va deranjez':))
Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz
Mediajust spune:
| citat din mesajul lui Mihaelka Ah, m-ati prins, nu stiu cum trebuie incepute emailurile:)) Stiu sigur ca nu incep cu 'buna'+virgula sau 'salut'+virgula dar chiar in timp ce scriu chestiile astea ma intreb daca nu cumva...mi-o fi scapat vreodata. Dar nu, nu cred. Scru ori 'Salut, cutarita blah blah blah' sau - foarte scolareste - 'Draga doamna profesoara', 'stimata colega', 'ce fai maci, coane?'. Sau intru direct in subiect (cu prietenii, cand am o senzatie senzitiva ca e ca si cum conversatia nu s-ar fi intrerupt deloc). Chiar si studentilor le scriu incepand cu 'Dragi studenti', 'Draga cutarica'. Probabil ca se uita la mine ca la un pteranodon. Ei, in schimb, se mai intampla sa-mi spuie 'Buna ziua! In ce zi e restanta la c32%@? Ma scuzati ca va deranjez':)) Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz |
In e-mailuri, in epica grea sau in biletul de pe masa, intrebarea era:
se justifica punctul dupa salut?
beshter spune:
Vreau sa spui o vorba mare.
Vedeti ca la Clubul Cartilor e concurs cu premii. corap pune premiul la bataie pentru cititori; e foooooaaaarte frumos! A pus si poze.
Asa ca mai poftiti de va mai dati cu presupusu' si despre carti.
Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz
Selene_Bunny spune:
| Buna ziua si multumesc mult pt raspunsuri,insa vineri,adika pe data de 03-09-10am fost sa-mi depun dosarul pt CIC si am intrebat din ce moment imi vin banii,adika cu a cea zii in care depun dosarul sau cu a cea zii in care se suspenda cartea de munca?RASPUNSUL a fost ca banii vor venii din momentul in care se incheie cele 42de zile postnatale si se suspenda cartea de munca,decii in cazul meu se termina concediu pe 18-08-10 si din data de 19-08-10se suspenda cartea si banii din acea zii se vor calcula pt CIC. Sper sa nu va deranjez cu raspunsul meu dar poate va fii la cineva folositor,va multumesc inca o data! |
Le style, c'est l'homme, da? :)

.