Iepurasii sarbatoresc-LMA Alexandru(98)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Salutare!

In primul rand Vladi, la multi ani cu sanatate si sa ai parte de tot ce iti doresti!
Delia13, la multi ani inca o data, ca te-am mai urat o data si pe FB!

Noi suntem bine, cu adormit greu noaptea, cu treziri fara numar...dar e atat de dragalasa si iubareata si isteata incat ii iert toate pacatele :) mor de dragoste!
Are 8 dinti in continuare dar cred ca se anunta niste masele ca prea baga degetul in gura si se enerveaza...
I-au revenit gazele, inca ne luptam cu ele... Vladi, tu ce-i mai dai lui Floricica acum, vreo reteta miraculoasa ceva?

Dianami, m-am bucurat sa aud despre voi.

Nu mai stiu ce vroiam sa scriu. Ilinca doarme, profit sa ma odihnesc oleaca si eu :)

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

SENSIBILA am admirat indelung pozele GIEI, tare frumusica este si zambareata toata.

DELIA nu pot sa-ti spn cat de mult i-mi place de DAVID si seamana atat de mult cu tine, am vazut ca deja cochetati cu fetele, o sa aveti coada la usa.

IRENE am admirat si pozicile voastre, eu tot stau si analizez sa-mi dau seama unde seamana DIANA cu tati, ca sunt convinsa ca seamana si cu el, spune-ne tu, oricum este o pitica adorabila.

STANUCEL ce haioasa este ADELINA cu cojocel, iar la faza cu tortul puiuta chiar s-a distrat.

gata am ajuns la zi si cu pozicile, scuzati-ma ca nu postez acolo dar am piticii in cap si nu pot coenta fiecare poza, dar le-am savurat pe toate.

DIANAMI bafta , oricum ai experienta in organizarea de petreceri, dar sunt convinsa ca emotiile vor fi la fel lde puternice, rememorarea nasterii va fi un moment deosebit.

ma duc sa scot piticii un pic pe afara, ca tot aa juns tati acasa.
va pup si revin mai pe seara, haideti la sporovait ca sa am cu ce ma delecta cand voi reveni.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput

Sensibila, te intrebam mai demult cum ii cheama pe fratii lui Vasile? :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Fetele din Bucuresti, daca stiti vreo cofetarie care face torturi superbe, tematice si care livreaza si in afara Bucuresti-ului (prin curier) imi spuneti?
La Targoviste nu am fost incantata de ceea ce am vazut.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Iti recomand o cofetarie din Campina, fac niste torturi fff bune, intra pe deliceinternational.com si o sa vezi cateva modele, iti recomand tortul Richard, e demential, iti jur pe rosu ca o sa te lingi pe degete, eu la ei am facut si tortul la nunta

Mie mi l-au adus in noaptea nuntii la locatia indicata, tot acolo ii fac si lui Ianis tortul, dar o sa ma duc eu, sau ma rog, cineva din familie sa-l ia pt ca in 20 de minute suntem acolo

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

STANUCEL eu cred ca ROXI a glumit mai, eu zic ca ADELINA chiar e OK.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

stefimic si eu m-am gandit ca glumeste,stiu ca ea este o fire mai haioasa,dar am gandit dupa ce am scris
oricum mi se pare si mie ca a luat putin in greutate,dar nu am ce masuri sa iau,este o mancacioasa,doarme bine,nu am de ce sa imi fac griji...

un bebelus intre 8-12 luni ia in greutate 250 grame/luna

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993

am cerut putere si viata mi-a dat dificultati pt a ma face puternic
am cerut intelepciune si viata mi-a dat probleme k sa le pot rezolva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

wow fetelor,m-ati lasat masca cu torturile!!
toate sunt asa de frumoase...perfecte, ce sa mai...parca nici nu as manca, sa nu deranjez.
Erina, minunat tortul Dariei, reda imaginea copilariei.
Sensibila, pe mine m-ai impresionat clar cu tortul Giei la 6 luni, de atunci tot visez si eu la un tort asa frumos.
Stanucel, cred ca la cofetaria Alice voi apela. Pupam pe Adelina, si nu fii suparata pt cat a luat in greutate, si a mea a luat 80g ultima luna, parca ar fi pui de gaina...dar lasa ca recupereaza fetele!
Andra, tortul vostru de nunta arata ...magnific! Si tu mireasa de asemeni. Cred ca veti petrece super la 1 anisor al printului.

Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Se apropie Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ce e nasol ca ei dupa ce mananca, se mai joaca, daca ar sta ca lumea fara sa se miste cat de cat, nu ar pierde imediat caloriile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

ce e nasol ca ei dupa ce mananca, se mai joaca, daca ar sta ca lumea fara sa se miste cat de cat, nu ar pierde imediat caloriile

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"Nu-mi dati sfaturi, stiu sa gresesc si singura"
POZE

:))
eu ma mir fii-mea cum de ia in greutate la cat de activa e si cat de aiurea doarme, mai cu seama ca mananca max 130ml la o masa :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

CoriMami mie mi s-a parut o cofetarie si buna si ieftina...imi pare foarte bine ca am putut sa iti fiu de folos

dayanara ce sa facem toata ziua vor joaca... acum doarme fetita mea de la ora 16.30...doarme bine mananca bine,se joaca bine... si tot slaba este (glumesc)

se pare ca m-am plictisit de cand doarme fetita mea....

gata fug la ea s-a trezit...cred ca a stiut... toate mamicile

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993

am cerut putere si viata mi-a dat dificultati pt a ma face puternic
am cerut intelepciune si viata mi-a dat probleme k sa le pot rezolva

Mergi la inceput