Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

David e mai bine...nu mai are nici o pata rosie sau umflatura...l-a vazut doctorita azi dim...dar a zis ca mai stam sa nu apara din nou ma intreba daca nu au miere cerealele...pai cum sa aiba??? erau cereale Milupa cu lapte orez si porumb de la 4 luni...eu nu am mancat nimic nou...
eu vreau acasa e oribil aici...un copil are pneumonie si altul bronsiolita acuta una din mamici tuseste ca un magar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata

Ralu bine ai venit...scrie repede 10msg sa te vedem in timp real

Bambo offf ce rau imi pare...bine ca ati vazut la timp si nu s/au complicat lucrurile...-ici lui David sa se faca bine repede...mama ei de DA...din cate am citit cerealele,laptele de vaca,citricele,carnea de pui,galbenusul de ou pot declansa DA...eu i/am scos cerealele,citricele,branzica i/o fac din LP,galbenus ii dau de ou de prepelita,carnea de pui nu am introdus/o inca...offf e greu cu alergiile

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI

Noi am avut o noapte mai buna...nu s/a mai trezit plangand dar tot s/a foit...oricum e un pas inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Rody, ce faceti, cum mai e Isa? Da si tu un semn, ca vad ca nu ai mai intrat. Auzi, tot uit sa iti zic, daca cumva ai nevoie de ceva de aici, poti sa imi spui ca iti aduc cu mare placere.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu...

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

Ralubun venit si sedera placuta in acvariu cu delfinasi!

scrie repede 10 mesaje ca sa nu mai fi moderata, cred ca fetele nu au vazut mesajul tau!

eu chiar nu am vazut postarea, bun venit!!

bamboletta, asteptam vesti cu sufletul la gura. pe David. bine ca ai fost pe faza si ai obs, de asta se introduc alimentele noi dimineata si in timpul zilei, ptr a se obs eventuale reactii...

Isa 2011

delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

eladea, cum mai sunt flacaii? Elise e mai bine, inca face tratament ca a avut pneumonie virala, injectiile erau pt pneumonie bacteriana deci zero rezultat pt virala, doar au protejat-o de o supra-infectie. Repeta raza peste 2 sapt, dr. a zis ca-i face nu-stiu-ce sa verifice si de TBC, sunt speriata rau (desi dr a zis ca e o verificare de rutina)

crissteo, sanatate puiutului!

Ciocolata: am trimis si eu o reteta in contul comun, soacra face, iese si aspectuoasa. Numai ca tb sa va miscati f repede. Puteti incerca si cu nuci usor prajite in loc de alune.

bamboletta, doamne.... Pe mine ma inspaimanta mama aia tusitoare... Pe ea a controlat-o careva?

De aceea eu ii bag alimentele noi dimineata-amiaza, pe urma le mut la masa care trebuie (nu ca ar merge diversificarea cine-stie-ce, acum suntem pe lapte integral, se foieste cand ii dau sa pape, mai are un pic si zboara din scoica asa ca am abandonat).

Pupam bolnaviorii. Nici noi nu stam bine cu starea de spirit, e maraita continuu, nici macar sor'sa nu mai reuseste sa o fac sa rada in hohote, scoate de la ea doar un zambet in coltul gurii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

La multi ani Daria!!! 6 lunite!!
La multi ani Radu, bebe de Iulia, Albert , Maeva si Tudor!!!

si din partea noastra

Isa 2011

delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

David e mai bine...nu mai are nici o pata rosie sau umflatura...l-a vazut doctorita azi dim...dar a zis ca mai stam sa nu apara din nou ma intreba daca nu au miere cerealele...pai cum sa aiba??? erau cereale Milupa cu lapte orez si porumb de la 4 luni...eu nu am mancat nimic nou...
eu vreau acasa e oribil aici...un copil are pneumonie si altul bronsiolita acuta una din mamici tuseste ca un magar

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aoleu,aia sunt chiar dusi de v-au bagat in acelasi salon? Eu as fi semnat pe proprie raspundere sa plec acasa daca bb e bine. Intr-adevar nu e de joaca cu alergiile dar nici asa, sa va bage pe toti la gramada,cu diverse afectiuni amestecate . Sa dea Domnul sa nu mai ia si altceva de pe acolo

--------------------------------------------

http://picasaweb.google.com/gabrielaene1/2Luni#

Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Crissy, si eu cand aveam pb cu plamanii am facut teste pt TBC. Chiar sunt de rutina... Sanatate motatelor frumoase!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

BOMBO du-te si caut-o pe dr si vb cu ea separat eventual unge-o cu ceva si poate va muta in alt salon, traim in romania....si tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna dimineata!

Bamboletta, imi pare rau pentru David si-mi inchipui ce speriata ai fost tu. Aveti sanse sa iesiti astazi?
Ralu, bine ai venit!
Laurika, ai incercat si Chamomilla? Poate il mai calmeaza putin.
Multa sanatate bolnaviorilor!!

Iulia face nani, in patutul ei, sunt curioasa cat o tine somnul asta. Teoretic e cea mai lunga tura de peste zi. Ai vostri cat mai dorm peste zi?

Mergi la inceput