Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

TURCIA: am vorbit cu prietena mea care a re agentie de turism si un baietel de 2 ani si jumatate
au fost la Ela Qualitas http://www.elaresort.com/en-US/
mi-a zis ca l-au ales pentru ca are baby sitting-ul inclus in pret!

descrierea pare super ...o sa mai intreb si de alte hoteluri

Hotelul este situat in statiunea Belek, la 25 km de aeroportul din Antalya si 35 de km de orasul Antalya si se intinde pe o suprafata de 110.000 m2.
Este un hotel dedicat in special copiilor: are receptie speciala pt copiii, unde invata sa faca un check-in/check out, in camera copii (pana la 12 ani) primesc un ursulet, lapte, halate de baie si papuci (roz sau albastre), taburet in baie. Sistem de supraveghere video in toate locurile de joaca pentru copii, parintii putand inchiria un PDA pentru a vedea in orice moment ce fac copii, sau un pager pentru comunicare prin SMS cu acestia.
Are 4 minicluburi : Babies (0-3ani), mini junior ((4-7 ani), junior(7-12 ani) si teen club(12-17 ani), in care se desfasoara activitati specifice varstei sub spraveghere profesionala. In tot hotelul sunt urmele unei labe de urs, care duc la locurile de joaca ale copiilor, astfel incat acestia nu se ratacesc.

Matei - luna a 6-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

foarte fain ce povestesti tu acolo;
noi am fost in Antalya, sunt multe hoteluri care au conditii excelente, dar nu asta vroiam sa zic

citind mailul si citindu-i si sotului am inceput amandoi sa cantam : DISCO KIDS, DISCO KIDS - la hotelul la care am stat in fiecare seara copii plecau la un fel de discoteca si entertainerii treceau peste tot, pe la restaurant, terase, baruri...... si adunau copii; dadeau cateva tururi si ca sa ii auda toti ceilalti copii, cantau impreuna cu coppii un cantecel, de la care noi nu am retinut decat refrenul obsesiv DISCO KIDS, DISCO KIDS

erau tare comici

si noi vrem sa mai mergem odata in antalya, in belek ca acolo e cel mai frumos, dar anul asta am ales ceva si mai relaxat, cu propria noastra piscina, curte, liniste si fara nici un program; si apropo ca vb cateva dintre voi si de spania, site-ul de unde am rezervat noi pt la vara are vile si pe costa del sol - acolo la rodyka - si sunt o frumusete; eu deja imi faceam planul....

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Rodi, multu pt like-ul sotului!!! am vazut like-ul pe facebook, dar nu e la povestea mea... dar nu-i bai..

cris, a dat like si la povestea ta, dar si la aprecierea pe care ai facut-o tu la povestea copilului sanatos. o sa castigi

Isa pare mai bine, multumim de intrebare... in dupa-amiaza asta am fost la nasa, am purtat-o de la una la alta pana pe la 8, cand a dormit o ora (ca de obicei), am venit acasa si acuma doarme de la 11... dar probl e sa vedem cat doarme, ca de la prima trezire asa o tine pana dimineata. Doamne da sa fie bine... i-am dat si oscilo si apiretal si ser in nasuc (desi n-am putut aspira nimic...). acuma ma mai uit la bilete de avion putin si ma duc la culcare, ca ar fi a 5-a noapte nedormita

Isa 2011

delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Ma uit la reclama aia de la milupa de sus din pagina si imi vine sa le zic vreo 2 citind experienta lui Davidut.

diana, aia nu au nici o vina. din cate inteleg, sunt cereale destul de bune! probl e ca ele contin lapte. dar la fel banuiesc ca scrie pe cutie... asta nu poti preveni, de aia diversificarea se si face treptat, ptr a descoperi o eventuala reactie adversa...

Isa 2011

delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Dragele mele,

Nu stiu daca mai intru maine, asa ca pup toti delfinasii si le doresc sa fie mai linistiti, sa nu ii sacaie dintisorii si sa pape tot.

Stau cu inima cat un purice, defapt cat un puricel, sa nu ii iasa dintii acum sa o termine pe mama, sa se poata descurca cu ea singura....ca in ultimele seri a fost si ea maraita; nu prea ne-am inteles cu ea nici in seara asta. Off si la baita ma gandesc ca o sa ii fie greu mamei singura; dar macar stiu ca ele se inteleg tare bine si mama stie absolut totul sa ii faca.
Nu mai zic nimic, ca pe masura ce scriu, mi se face inima si mai mica si ma ia cu transpiratii .....

Dar ca sa schimb tonul meu panicat:a venit mama la noi sa stea cu Larisa cat suntem plecati, va dau mai jos un link sa vedeti ce tare se distra cand auzea ca pleaca mami si tati si ca bunica ii face disco

http://www.youtube.com/watch?v=1IVdnVAzxTg

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Buna dimi!

Avem delfinasi mari! 6 luni! Crestere usoare puisori!
Frumoasa Natalia de Cris2010
Andrei de emushi
Fortosul Bogdan Andrei de sorina_goga
Ema Andreea de anagia

Adica Bogdan s-a ridicat in picioare inainte de 6 luni?

Oana (Ochidut), concediu placut! Larisa te va astepta cumintica!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata
, capocino, ceai...ce doriti!!!
Ochidut, drum bun, vacanta placuta si o sa vezi ce cumintica va fi Larisa. Daca cumva mai intri pana pleci, nu-mi pui site-ul cu inchirieri in Spania? Daca nu, iti aduc eu aminte cand te intorci...
Noi am avut o noapte tare linistita, cred ca nu-l mai chinuie asa dintii, dar nici nu i-am iesit...eu nu mai inteleg nimic din povestea cu dintisorii, il dor gingiile asa aiurea, o zi da, una ba?
La multi ani Natalia, Andrei, Bogdan si Ema!!! 6 lunite!!!!!
Sorina, l-am vazut si eu pe Bogdan in picioare. Am fost uimita sa vad ce bine isi tine laba piciorului...Raul inca tot pe varfuri pune piciorul pe pamant!! Ai baiat mare si frumos

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralu-mada

oare pentru ce avem nevoie ptr a ne inscrie pe listuta delfinasilor?
multumiri

Ralu, daca nu ne scrii 10 mesaje, mesajele tale vor aparea mai tarziu decat le-ai scris si noi pana atunci trecem de pagina respectiva
Pt listuta avem nevoie de : numele copilului, data si ora la care s-a nascut, nastere normala sau cezariana, greutate, cm si apgar la nastere.
Si sa ne povestesti despre voi si bineinteles poze!!!!

poze luna 6

Mergi la inceput

Tot eu
Giorgia, nu se poate vota in fiecare zi

poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput