Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 10
gabrielaene spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui tina_80
La multi ani si din partea noastra! Sa va dea DD multa sanatate! Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
offf, pupam bolnaviorul, sanatate multa
bafta la semnat, se aseaza lucrurile incet incet
--------------------------------------------
http://picasaweb.google.com/gabrielaene1/2Luni#
Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008
crissy77 spune:
crispro, asta e singura explicatie pe care am retinut-o
Si Beatrice plange la straini. Prima data s-a intamplat de Craciun, apoi de revelion dar am pus-o pe seama oboselii. ne-am dat seama abia acum 2 zile cand a venit la noi o prietena (care fusese si cu 2 sapt in urma, s-a jucat cu ea, a ras la ea etc) si cand a luat-o in brate a inceput sa planga. Problema e ca la fel face si la soacra mea... Ce ma fac eu cand trebuie sa o las cu ea? N-am ce face, tb sa-i zic soacrei sa vina si sa stea mai mult pe la noi (locuim in aceeasi curte)
michelle1981 spune:
ralu bun venit in delfinariu!
Multa sanatate lui David si Berti
giorgia deci daca avem DA tb sa introducem cu mare grija alimentele alergene.. uff...
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
tina_80 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabrielaene
offf, pupam bolnaviorul, sanatate multa bafta la semnat, se aseaza lucrurile incet incet -------------------------------------------- http://picasaweb.google.com/gabrielaene1/2Luni# Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008 |
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabrielaene ctrl si + offf, pupam bolnaviorul, sanatate multa bafta la semnat, se aseaza lucrurile incet incet -------------------------------------------- http://picasaweb.google.com/gabrielaene1/2Luni# Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008 |
Multumesc mult!
coteasca spune:
Neatza
Creatza, daca copilul nu face nici un fel de reactie la vaccin, o sa-l mai vaccineze inca o data pe la 8 ani daca mai tin eu minte bine. Am intrebat eu pediatra si i-am aratat ca era doar un puct ceva mai rosu in locul unde i-a facut vaccinul. Nu-i nimic daca nu a facut reactie, o sa-l mai repete. Trebuie spus medicului.
Crissy, multu, asa am facut. Noroc cu Victo ca m-a salvat din belea.
Bambo, ufff, imi pare asa de rau. Lasa ca o sa treaca. Bine ca se simte David mai bine. Groaznic moment
La multe lunite pentru sarbatoritii de azi. Multa sanatate pentru ei..
pup
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE
Victo spune:
nu mai stiu care cristina ma intreba de remedii homeopate pt tuse
ipeca ch 9 pt tuse seaca si kalium carbonic ch 9 pt tuse cu expectoratie
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
michelle1981 spune:
Tina, vad ca ti-a raspuns Gabriela. Ctrl +
Bamboletta ma gandesc la tine, uff.. iesiti cat mai repede de acolo!!
Azi-noapte m-am trezit la 4 sa ii dau papa Biancai si am adormit abia pe la 7 si la 8 iar trezirea de tot.
Nu stiu daca ati citit cand am postat ca am pus cartea Supernanny in cont la delfinasi
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
crispro spune:
De 50 minute car copilul in brate, ii pica ochii de somn, dar cum il pun in pat, incepe si urla... Nu mai pot!!!Numai in brate vrea peste zi!!!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
bumblebee spune:
La noi programul ideal e:
trezirea dimi la 7:30-8
nani: de la 9:30-10, 10:30
nani: 14:30-16:30
cu mici abateri)
nani de noapte: 22:00
S-a schimbat programelul nostru, in bine, zic eu. Dar asta e de 2 zile, asa ca nu garantez pt el.
Noua programul de somn ni s-a stricat de cand cu dintii... cand mai vine inca o tura ma astept la permutari de program din nou.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 5
Primul meu Craciun!