Pufii de 2010 (198) -LMA Petra, Andrei, Bbx!
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_bz/sorina_bz.jpg)
sorina_bz spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui miremia
Normal! Credeam ca sunteti deja....tu cand esti? _ Mirela si ![]() |
11.07.1974...
![](plang.gif)
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Lillo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elefantica Hmmm...ca sa incep si eu ca Dece...intr-adevar suntem toate mamici ...dar fiecare in felul ei ...mai sus mi-am exprimat si eu parerea legata de plecat cu/fara cupil si asa mai departe...insa vroiam sa precizez aici ca e doar parerea mea...si nu inseamna ca nu se poate si altfel... Mamica mandra de odorul ei |
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
M-ai scutit de tastat
![](japonez.gif)
![](japonez.gif)
Eu vb din pct meu de vedere, mama locca, copii super mamosi...Si ma bucur cand vad ca mai sunt si altii asa ptr ca nu ma mai simt venita de pe marte asa cum tind sa cred uneori...
lucia2000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 nu stiu ce sa zic...............no comment.......... eu is undeva mai la marginea prapastiei........ dar eu sper sa nu nu fie probeleme si sa ne intelegem ca si pana acum, ca mie tare imi place de voi.................... a primit cineva indemnizatia????????? lucia te-am mai intrebat, popate nu ai vb,........inca odata te intreb, ai fc candva crema de sampanie? sau crezi ca ar iesi cumva? elefantica nu e complicat......... e foarte usor, dar e nevoie de rabdare si un pic de talent.cred......nu stiu sigur.:)) dar e fain cand am vazut si eu cum araata m tot facut dar tre sa faci mai multe chestii si apoi iti dai seama la urma ce ai fc rau............ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe... ![]() Happy New Year!!! ![]() ![]() |
Bea sorry mi-a scapat intrebarea.
Nu am facut niciodata crema de sampanie.
Legat de ornamentele astea pt tort si eu am facut.
daca vrei o pasta care sa acopere tortul asta de lapte praf nu prea merge.
eu am folosit pasta de zahar.
chiar tortul de la nunta mea a fost acoperit cu pasta de zahar.
Aici a fost o intreaga poveste.
Am ales sa fac tortul de nunta la cofetaria unei matuse de-a sotului.
Imi spune ca poate face orice model.
Gasesc eu modelul pe net.
II listez si-i trimit foile prin socrii.
Surprizaaa
ea nu foloseste martipan.
Asta imi spune in sapt nuntii.
Eu altfel de tort nu vroiam.
caut ca disperata pe net si aflu de pasta asta.
o incerc eu imi iese si ma duc la ea cu reteta dar si cu pasta in geanta(aia de o facusem eu)
Si uite asa a invatat si ea acum sa imbrace torturile si altfel decat in frisca.
Acum numai de-astea face
![](icon_smile_big.gif)
o sa pun cateva poze cu tortul pe contul comun ca sa vezi
pufuleti2010 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui sorina_bz
11.07.1974... ![]() Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Done!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_bz/sorina_bz.jpg)
sorina_bz spune:
Multumiiimmm!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
gmilady spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Si pana la urma cum facem? As vrea si eu 2 bucati de care-or fi. Am cam ametit cu atatea variante. Centralizez eu o lista, daca zici ca ne poti ajuta. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() www.adoptaunurs.ro |
Eu ma gandeam sa facem asa:
- lista cu mamici si nr. de bucati
Pana acum gmilady 1, lucia2000 1, tomaca 2
![](japonez.gif)
![](japonez.gif)
![](japonez.gif)
![](plang.gif)
- cand e gata lista, cumparam de pe ebay.de, linkul de mai sus. Imi fac eu cont (ca n-am la .de), platesc cu paypal-ul meu, si bag adresa de livrare la fratele meu.
- el primeste si imi trimite colet mie (curier rapid sau daca e prea scump posta)
- eu primesc si ma intalnesc cu fetele din Bucuresti (o intalnire de-asta de wkd, sau stau in zona Tineretului, sau la birou in centru)
- trimit prin posta fetelor din alte orase (sper sa ma descurc)
Costul ar fi deci 6.10 euro + livrare germania (3.95 impartit la nr. de mamici sper) + livrare ro (care din pacate nu am idee deocamdata cat e, impartita la nr de mamici). Banii cand ne intalnim in Buc sau in cont pentru celelalte orase.
Cum mai ziceti si voi, orice sugestii sunt binevenite
![](floare.gif)
lucia2000 spune:
Fetele vreau sa lansez si eu un sondaj.
Pufuletii vostrii stau cuminti sau sunt energici?
Vineri ne-am intalnit cu un bebelus de 8 luni care statea acolo unde il puneai. Ii daduse mama lui un pantof de-al lui si statea si rodea la el.
Ea mergea la bucatarie, copilul ramanea singur in pat si nu se misca de acolo.
Teo nu sta o clipa intr-un loc.
El tre sa cotrobaie prin toata casa, sa traga de tot ce gaseste.
E mereu cu ochii in stanga si dreapta sa vada de ce poate sa mai traga, de ce poate sa se mai agate, ce poate sa mai darame.
Si pufuletii vostrii tot asa sunt?
Sau doar Teo e f activ.
Vorbea platea de carti pai teo la 1 an are peste 72 cm dar nici macar 8 kg.
20 de cuvinte cu sens nu stiu de unde sa le scoatem ca nu ies nicicum.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miremia/miremia.jpg)
miremia spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui gmilady
Eu ma gandeam sa facem asa: - lista cu mamici si nr. de bucati Pana acum gmilady 1, lucia2000 1, tomaca 2 ![]() ![]() ![]() ![]() - cand e gata lista, cumparam de pe ebay.de, linkul de mai sus. Imi fac eu cont (ca n-am la .de), platesc cu paypal-ul meu, si bag adresa de livrare la fratele meu. - el primeste si imi trimite colet mie (curier rapid sau daca e prea scump posta) - eu primesc si ma intalnesc cu fetele din Bucuresti (o intalnire de-asta de wkd, sau stau in zona Tineretului, sau la birou in centru) - trimit prin posta fetelor din alte orase (sper sa ma descurc) Costul ar fi deci 6.10 euro + livrare germania (3.95 impartit la nr. de mamici sper) + livrare ro (care din pacate nu am idee deocamdata cat e, impartita la nr de mamici). Banii cand ne intalnim in Buc sau in cont pentru celelalte orase. Cum mai ziceti si voi, orice sugestii sunt binevenite ![]() |
Nu iti trebuie cont special pe .de
Daca ai cont pe uk sau com poti cumpara de pe absolut toate ebay-urile.
![](pupic.gif)
_
Mirela si
![](copilas.gif)
gmilady spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui miremia
Nu iti trebuie cont special pe .de Daca ai cont pe uk sau com poti cumpara de pe absolut toate ebay-urile. ![]() _ Mirela si ![]() |
Aha, super, merci mult
![](japonez.gif)
lucia2000 spune:
Asa e gmilady, miremia are dreptate.
Daca ai cont la oricare ebay poti cumpara de pe toate.