Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (183)
Raspunsuri - Pagina 20
Adriana_78 spune:
Lorich, sanatate, sa stea virusii deoaparte! Desi, vezi, cat de feresti si tot mai prinzi unu-doi.
La noi e a doua zi de gradi. Ieri in prima zi, super fain, usor, fara probleme, azi, sculata motata de la 6:20 a inceput maraiala deja din fata porti gradinitei. Nu a vrut sa participe la activ., sa cante, nimic-nimic. Sper luni sa fie in toane mai bune
Piggy, noi am fost (cu Lara) la doctorul Munteanu, de la Medicover, gastroenterolog, face si ecogr. la spital la Budimex. Mie mi-a placut de el.
piggy spune:
andrada multumesc pt raspuns ...de stamamate stiu si eu dar nu tsiu de ce imi tot vine sa ii zic nedelcu
adriana incerc sa sun la nenea dr sa vaz dc ma poate primi, multumesc frumos
simonix nici nu stii ce m-ai linistit. dr la care am fost noi are super faima dar in 5 minute consulta copilul si nu explica mai nimic, mai vorbeste si printre dinti. si ma gandeam ca face misto de mine cu refluxul sau alergia la laptele de vaca![]()
piggy spune:
Lorich sanatate multa - iti zic eu cum e cu cel mare la gradi...horror
de fiecare data cand venea ilinca ma intrebam ce mai aduce, ce mai ascunde, ce virusi si bacterii...si in fiecare luna ne dadaea cate ceva la toti, inclusiv marei...
Doloress spune:
Gabitate inteleg perfect. De ce crezi ca eram asa nervoasa zilele trecute? Ca m-am chinuit luni de zile cu el, ore intregi la baie, pentru fiecare pic de pipi si nu mi-a fost usor insarcinata. Nu l-am obligat in nici un fel, el voia, si eu mi-am zis sa-l sustin. Cum am plecat la spital, le-a fost mai usor sa-i zica sa faca in pampers, desi el saracul tot a insistat si a zis mereu ca face pipi si ca vrea la toaleta. Si Gabi al meu venea cu replica - fa in pampers.
La inceput a zis ca ii pune numai cand il lua de la gradi ca veneau la mine la spital si drumul in masina era lung, prindea si trafic nebun, in plus ne ziceam ca la spital sa nu-l ducem pe la toalete, am avut o colega de toaleta cu nu stiu ce virus ca doctorii intrau la ea cu masti si manusi de fiecare data. Dar acasa...trebuia revenit la chilotei.
Anyway, ne-am reapucat, merge mama cu el. Pentru ca el s-ar duce singur, insa se apleaca prea tare in fata si cade de pe taburet cu capul de wc. Asa ca trebuie sa fie cineva sa-l sustina, sa-i puna piedica la taburet.
Lorich tinem pumnii, sa nu raciti nici unul!
Piggy, Simonix foarte interesant... Al meu a avut reflux intre 0 si 6 luni, a tot vomat in jet, i-a trecut insa. Piggy si al meu horcaia tare urat, eu mereu aveam impresia ca e racit sau ceva, doctorul mi-a zis ca e OK, toata ziua ii bagam ser si il aspiram cu batista si nu scoteam nimic. Deci inseamna ca era de la reflux.
Noi tot o dam cu un siropel de imunizare, extract de soc, de la primele simptome de raceala, si ii trec in 2 zile si mucisori si tuse, tot. Eu una cred ca siropelul asta face minuni. De cand l-am bagat, nu mai are copilul nimic si au fost la gradi o gramada de monstri : gripe, otite, pneumonii, nu s-a prins nimic de el iarna asta.
(in afara de boala aia infectioasa)
Desiree ma intrebai de analize, m-au sunat ca intr-adevar, n-am avut niciodata boala asta, deci secretara aia mi-a zis gresit ca sunt imuna. Dar cica partea care arata daca sunt acuma bolnava nu iesise inca luni. Mi-au zis insa ca daca iese pozitiva, atunci o sa ma sune un doctor. Inca nu m-a sunat nimeni, deci sa speram ca nu am avut nimic! Oricum cat a fost contagios eu eram in spital, l-am vazut o singura data in perioada aia si a fost destul de scurt. Deci speram ca totul e OK.
Eu sunt superfercita ca sunt cu sorela mea, desi mai avem numai 2 zile impreuna...
V-am pupacit, si hai fetelor, la scris...
36+
KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Alex@Sara spune:
piggy,imi pare rau de bebelina bolnavioara,sper sa va faceti bine cat mai repede
Acum am cautat in urma si am vazut ca ati fost la dr Stanciu.Si noi mergem la dansul de aproape 3 ani,si am mare incredere in el,odata nu a gresit diagnosticul/tratamentul copiilor.Intr-adevar e cam expeditiv,ca la cati are in sala de asteptare e normal.Dar daca ai intrebari,nelamuriri,temeri,te asculta si iti explica tot ce te intereseaza,trebuie numai sa incepi sa ii spui,nu are el cum sa te traga de limba.Eu am patit-o deja de 2 ori cu Daria,ca nu am reusit sa ajungem la el ca era ff aglomerat,am fost diagnosticate(corect )de alti dr dar tratamente incorecte,asa ca fata a mai suferit si degeaba(antibiotic,branula schimbata la 2 zile ca nu ii rezista mai mult,de in ultimile zile nu mai aveau unde sa ii mai puna branula,ultima i-au pus-o in piciorus
)Si cand mi-au zis ca sa ii mai fac inca 5 zile acelasi tratament dupa care nu se vedea nicio imbunatatire,am sunat la Stanciu si plangand am rugat asistenta sa ii explice situatia si sa ne bage pe listele de urgenta.In aceeasi seara ne-a vazut,a vazut si tratamentul care era incorect,si ne-a mai dat el 5 zile alt tratament,in doza unica...dupa prima injectie s-au vazut imbunatatiri in starea fetei,si dupa a doua zici ca nici nu a fost bolnava
dar i le-am facut pe toate 5.
daca respecti intocmai tratamentul si indicatiile date de dansul,nu ai cum sa nu iti faci copilul bine(asta a fost cel putin in cazul nostru)Si cu Sara,ca imi vomita non stop pana la 4-5 luni,alti dr mi-au zis ca sa ii bag de la 2 luni mancare ca se rezolva,desi alaptam.El mi-a zis ca trece de la sine in 4-5 luni,si asa a fost.
Imi pare tare rau ca ti-a lasat o impresie proasta,dar iti zic ca eu nu imi mai las copiii pe mana altui/a;tor medici,decat doamne fereste in cazul in care el nu e la cabinet/spital.
Lori,am vazut o galusca rooozzzzzz...........frumoasa,de am plans o ora .Cred ca daca nu ar fi cazuri nasoale la neonatologie,acolo m-as angaja,macar infirmiera,sa vad/tin in brate cat mai multi bebei mici mici mici,ca la noi gata...pe 31 am programare s aimi pun sterilet,ca destul am stat cu frica dupa ce am nascut-o pe Dariuta .Sa aveti parte numai de bine!
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009