Albinutze de Mai-Iunie 2009(99)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Relusha, felicitari, sa fiti sanatosi, imi place foarte mult numele.

Andata, Cosminica, Narcisica, "la multi ani!", sa fiti sanatoase, imi pare rau ca n-am putut scrie mai devreme.

Narcisica, pentru imunitate eu ii dau Sabinei colostru masticabil cu aroma de ciocolata, am adus din America, este demential de gustos si foarte eficient, are forma de dinozauri, poti sa-l vezi pe alb.ro.

Ioana, n-am tuns-o pe Saby de curand, doar ii iau din varfuri si filez in fata, dar vreau sa o duc la cineva calificat sa-i dea alta forma.

Dici, coafeza de care spui tu, tunde si copii? Eu nu m-am hotarat inca sa renunt la plete, dar cand sunt decisa, te sun.

Va pup pe toate, am de citit de la pagina 5, o sa mai recuperez noptile, ca Larisa mea tot nu doarme intre 2 si 5-6. Am inteles ca se vorbeste despre vocabularul copiilor, felicitari vorbaretilor, eu nu mai zic de a mea, ca mi-am luat-o destul in freza. Zic ca cele cu copii mai tacuti sa se bucure acum de putina liniste .

Fetele sunt sanatoase, pe Saby o tin departe de gradinita fiindca nu am terminat "diversificarea", plus ca i-am suprimat sistemul imunitar cu predninsonul si acum trebuie sa o pun pe picioare. Am inteles ca sunt si paduchi pe acolo, asta ca sa stiu ce am ratat.
Deci atata timp cat merg cu ea oriunde, mai putin la gradi, este perfect sanatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

Buna la toata lumea

Irina felicitari pt noul loc de munca sa fie intr-un ceas bun

Relusha felicitari sa fie bebe sanatos si norocos

Carla ma bucur ca sunteti bine

Ertina sigur va fi bine baiatul nasei nu a vb pana aproape de 5 ani si dupa cateva sedinte cu logopedul a fost ok

Fetelor razvan imi face niste figuri se tranteste daca nu ii dau ce vrea tipa loveste doamneeeeeee si asta numai cu mine desi nu l-am alintat nu l-am tinut excesiv in brate nu mai stiu ce sa fac ... are jucarii dar nu cum aveti voi cand am vazut ca un banc de lucru e 120 ron am ramas masca nu imi permit sa ii cumpar asemenea jucarii care stiu ca l-ar ajuta aveti ceva sfaturi de unde pot lua jucarii cat de cat mai ieftine? Imi vine sa urlu am avut 2 saptamani de cosmar... cred ca sigur tb sa ma duc la un psiholog

Va pup pe toate si va admir ... eu uneori cedez si tare ma invinovatesc ca nu sunt mai puternica

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

ERTINA, ma bucur tare ca nu sunt probleme!!!!! Este o veste excelenta. Succes cu exercitiile, daca aud de vreo persoana calificata iti dau semn.

CORALY, foarte simpatic Dominic. La noi propozitiile se limiteaza la chestii de genul "data mama pipi" (data insemnand gata).

CLODY, faptul ca nu l-ai tinut in brate, etc, nu are nicio relevanta. El acum isi testeaza puterile, va testeaza pe voi. Din exeperienta mea, daca nu cedezi santajului emotional la care te supune, incet incet vor disparea aceste manifestari. Cu calm si afectiune, fara nervi, ca nu rezolvi nimic cu nervii. Cand se tranteste, de exemplu, ii poti spune (in reoetate randuri la o varsta atat de mica) ca nu asta este calea de rezolvarea a problemei lui si ca ii oferi spatiu sa se linisteasca.

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 32+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

ms ioana pt sfat ... faptul ca sunt atat de mult singura cred ca ma afecteaza psihic as avea nevoie sa stau 5 min singura

pui mic

Mergi la inceput

Clody, te inteleg si mi-ar placea sa fiu acolo sa-l iau pe razvan macar o ora, ca sa stai singura. Poate atunci cand vine sotul acasa, poti fugi de langa ei ceva vreme. Sau sa mai vina mama ta la voi... Oricum, mai este putin si o sa dai piticul la gradinita si se vor schimba lucrurile. Sa stii ca perioada aceasta este cea mai frumoasa, totusi. Problemele inca nu au aparut...

COSMINA, sa stapanii sanatosi masina de paine. Si noi suntem multumiti de ea, cu toate ca nu fac paine mereu.

LAURAA, este foarte usor de folosit. Noi avem un moulinex care face 1.5 kg de paine. Si poti face in ea aluat pt pizza, sau prajituri, se poate face dulceata, etc.

CARLA, ma bucur sa te citesc. Si ma bucur ca sunt fetele sanatoase.

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

carla, ma bucur ca fetele sunt bine; buna alegerea de a o tine o perioada departe de gradi

beca, pai asta ma gandeam si eu: momentele de alint de dimineata, de joaca seara la culcare la schimbat, pupicuri, din cauza oboselii sa nu le mai putem face.....eu mi-as dori tare mult al doilea sia cum cand am intrerupt cariera, stricat corp etc, dar Radu nu vrea sa auda ma uitam intr-o zi ce singura era Maya.....cauta sa se joace, se foia.....i-ar fi trebuit un fratior Radu zice ca mai tarziu si nu pot DELOC sa-l conving

clody, vorba Ioanei, ti l-as lua si eu pe razvan ca suntem aici pentru a ne intelege si sustine s ate mai relaxezi; esti de admirat cum le faci pe toate singura.....sotul la cat timp vine acasa in general? sau cat de tarziu.....sa te uiti pe amazon ca acolo sunt mai ieftine jucariile si daca te pot ajuta, iti comand eu capul sus, rabdare si speranta

si Maya face ca Razvan al lui Clody

daca ea vrea baie, baie SA FIE! o trag din baie si se taraste la propriu pe parchet si am ajuns acum sa o ignor; o iau si o duc in pat facand abstractie de tipetele si nervii strigand continuu "BAIE BAIE BAIE" si o pup, o schimb, pup picioarele etc si uita

dar ce ma fac daca face asa intr=un magazin sau in oras cand vrea ceva?

beca cat dureaza nervii astia a lor?

a mea e fff sensibila; si acum imi repeta intr-una "bubaaaa nenea" cu jale si imi arata mana unde a fost intepata la spital la analize; si neaparat sa o pup;
de fapt pupicul la ea e arma ei ; cum ma vede suparata repede "a pupu, a beste" si ma iubeste.....

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

dici, pai noi suntem inca in state, ma rog, la hotel, dar la 5 min de fosta casa.
ioana, a ciugulit carne si alte chestii atunci care i-au cazut nasol.

Mergi la inceput

LAURAA, pe la 2 ani si ceva parca (nu imi amintesc), in plin magazin din buricul orasului, o apuca pe rebeca tavalitul pe jos (nu mai tin minte motivul). Am lasat-o acolo si am plecat mai departe. S-a ridicat, si-a sters ochii si a venit dupa mine. Dar nici nu a mai repetat incercarea. Nu am tipat la ea, nu am lovit fata, nu am smucit-o, etc. In alte ocazii, prin magazine, sau la vreo petrecere, daca incepea cu scene care imi displaceau (nici exemple nu am, pt ca a trecut muult timp de aunci), plecam pur si simplu, dar nu inainte de a-i spune ca, daca nu se opreste, urmeaza sa plecam. Nu stiu cat tin apucaturile copiilor, stiu ca, cel putin de la 3 ani incoace, nu am mai avut nicio scena cu rebeca. Dar niciodata nu i-am spus "nu" la ceva, urmanad ca pana la urma sa cedez miorlaielilor. Daca am scos porumbelul pe gura, pai "nu" ramanea pana la capat. Daca i-am spus vreodata, de exemplu, ca plecam din parc daca insista sa faca nu stiu ce, pai si plecam daca se repeta figura. Chit ca imi convenea sau nu. Imi amintesc ca am plecat de la motzul nepoatei mele, avea rebeca 2 ani atunci.

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 34+

Mergi la inceput

laura de exemplu acum a plecat de 1 saptamana jumatate am luat banii avem o gramada de rate de platit,facturi.... am ramas fara pampersi , fara lapte fara nimic in casa cand se termina se termina toate m-am dus cu razvan in brate la cumparaturi cu maxi-taxi ca nu avem masina nu vrea sa mearga pe jos face 30 de pasi cere brate si m-am intors cu 4 sacose si cu el in brate si am urcat si 4 etaje am o febra musculara si se mai leaga si babele de mine ca ce chinui copilul???? doamneeee

cel mai rau e ca pleaca si nu are un program fix nu stiu cand vine si astfel nu imi pot programa nimic

mama mea nu vine ca e tata bolnav si nu poate sta singur .... mama soacra e si ea bolnava asa ca....

o sa ma uit pe amazon si daca e ceva te intreb laura ok? ms frumos

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

beca, pe mine ma amuza uneri fazele astea ale ei si stiu ca gresesc cedand fff repede; de exemplu la mall a inceput sa tipe si sa se dea pe jos ca vroia cu scarile rulante: sa coboram sa urcam......se uita lumea ca la circ....si ce am facut????? am cedat, am luat=o in brate si am pupat-o mergand cu scarile pana cand i-am zis sa mergem la copii, i-a vazut de la etaj si a vrut.......ea e fff intelegatoare si nu face fitze, dar are si momente......e obicei intre plansul ei fals cu lacrimi de crocodil si nervii ei, eu ii spun la ureche "mami, stii ca nu e bine, gata nu mai plangem, merge mama si jucam "x" sau "y" sau iti ia mami ceva frumos, etc" singura data cand mi-am pierdut rabdarea a fost la faza cu adormitul in leagan si nervi la culme si tipete si nu mai puteam si ce am facut: am plecat din camera, am lasat-o sa tipe si dupa 10 min m-am dus la ea, am iubit-o si "gata mami hai in leagan" eu chiar am o problema cu adormitul seara nu vrea DELOC altfel decat leagan si nici nu o pot lasa sa planga ca se apuca sa tuseasca si anume se ineaca etc......ne manipuleaza fff mult; nu mai zic ca atunci cand e in impas cu mine striga repede "RRRRaaaadddddduuuu!" trebuie neaparat sa iau lectii la capitolul acesta; in rest e perfecta (cioara si puiul) in vizita la cineva odata s-a comportat exemplar de ziceai ca e sfanta si ma gandeam ca e exemplul cel mai viu ca a ajuns asa DOAR cu vorba buna si explicatii indelungate si BINEINTELES rabdare de fier, insa daca e vorba de adormit....s-a dus tot

clody

andreea, si nu ai tendinta de a trage o fuga pana la vechea casa?

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput