Albinutze de Mai-Iunie 2009(99)
Raspunsuri - Pagina 14
dicirstea spune:
Cosminica![]()
Ce fel de purificato aveti? Din ala profesional, de birou?
Am luat eu unul de la rainbow, cu filtru de apa, ca l-am vazut intr-un birou unde fuma unul in fata mea si nu se simtea nimik, dar sa fie al naibii daca asta al meu de acasa se simte asa.
Ma face sa ma duc inapoi la banca, sa intru la ala in birou numai sa mai verific, sa fac comparatie
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
otiliap spune:
buna dimi, fetele!!!
daca nu a sosoit cris cu cafeaua, va servesc eu o super cafeluta virtuala, plina de dragoste... 
luckyblue, ai o meserie frumoasa. inca o data felicitari pt noul job!!! 
andreea, cum se mai simte philip?? multa sanatate! 
alic, da, vitamina c e pt imunitate. eu ii dau cate 10 pic pe zi, de la fiterman. si pana acum, in 1 an si 8 luni doar o singura data a racit putinsi a luat amoxicilina
, asa ca pot spune ca sunt fff multumita.
incet, incet ii vei ignora pe cei cu masinile din spatele tau aflati la stop, nu te vor mai stresa atat de mult. iar naty, sigur se va obisnui sa stea singurica in spate. noi de obicei avem cate o sacosa cu jucarii in masina, sa nu se plictiseasca printul. 
otiliap spune:
beca, multumesc de reteta de peste. si eu am facut-o, doar ca in loc de cartofi am pus legume congelate, ca nu am avut proaspete. si asa is ff bune.
oana mvt, am notat reteta. te referi la 3 ciocolate mari, fara umplutura, asa e?? 
cat despre nepotel, nu stiu ce sa spun. parintii ii vorbesc mult, se joaca cu el?? ca daca ei nu prea au timp, poate de aici si acest ritm mai lent. eu una i-am vorbit si ii vorbesc si acum continuu lui matei, chiar daca in acest timp matur, spal vase sau mai stiu eu ca fac, iar el se joaca sau se plimba dupa mine. cu copiii tai se joaca nepotelul??
eu una cred ca ar trebui sa ai o discutie cu sora ta, ca poate si ea are aceleasi temeri, dar nu are curajul sa ti le spuna, avand in vedere cat de dezvoltat la capitolul vorbire este eduard. 
dicirstea, eu vitamina c ii dau lui matei de cand avea 5 luni (din octombrie pana in mai), si acum de la 1 septembrie am reinceput. matei vorbeste, unele in limba lui, altele in limba noastra, dar nu e nici pe departe ca eduard.
al meu a inceput sa lege cate 2 cuvinte, gen mama apa, mama ham-ham, din astea, fff simple. ulei nu peste sau alt tip nu i-am dat niciodata.
si noi suntem mare fan maimu vede - maimu face, el stie toate partile corpului, dar nu le pronunta, dintre cifre spune doar do (2), stie toate animalele domestice si cum fac fiecare, iar dintre cele salbatice sttie de coco (crocodilul), mo-mo (ursul) si lupul care face aauuuu
. dar si matei al meu e fff incapatanat. sa stii ca la noi matei spune pfuiii seara, cand se descalta de sosete si-si duce piciorusele la gurita. si sa-l vezi ce dansator e... si ce de scheme are... iar cand are chef de dans, ne cheama pe toti, ne pune sa stam pe covor, si isi incepe programul artistic. 
![]()

otiliap spune:
oana mvt, asa paranoica sunt si eu. si al meu se mai izbeste cu capul de canapea, dar doar asa, sa arate ce smecherie stie el.
daca se intampla sa dea cu capul mai tare si sa se loveasca putin. imediat pune manuta la cap si spune auuu, dupa care da bataie la canapea.
poate ca e doar e etapa in viata nepotelului tau, dar ar fi indicat sa consulte 1, 2 doctori, macar pentru linistire.
philip, ma bucur mult sa aud ca au venit pasapoartele. si ma bucur si pt mama ta ca e intr-o asa vacanta...mama mea cred ca ar fi ramas pe aeroport si ar fi bocit, ca nu s-ar descurca... ![]()
dici, ce hainute frumoase ai luat pe puiuti?? 
dicirstea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui otiliap cat despre nepotel, nu stiu ce sa spun. parintii ii vorbesc mult, se joaca cu el?? ca daca ei nu prea au timp, poate de aici si acest ritm mai lent. eu una i-am vorbit si ii vorbesc si acum continuu lui matei, chiar daca in acest timp matur, spal vase sau mai stiu eu ca fac, iar el se joaca sau se plimba dupa mine. cu copiii tai se joaca nepotelul?? eu una cred ca ar trebui sa ai o discutie cu sora ta, ca poate si ea are aceleasi temeri, dar nu are curajul sa ti le spuna, avand in vedere cat de dezvoltat la capitolul vorbire este eduard. ![]() dicirstea, eu vitamina c ii dau lui matei de cand avea 5 luni (din octombrie pana in mai), si acum de la 1 septembrie am reinceput. matei vorbeste, unele in limba lui, altele in limba noastra, dar nu e nici pe departe ca eduard. si noi suntem mare fan maimu vede - maimu face, el stie toate partile corpului, dar nu le pronunta, dintre cifre spune doar do (2), stie toate animalele domestice si cum fac fiecare, iar dintre cele salbatice sttie de coco (crocodilul), mo-mo (ursul) si lupul care face aauuuu ![]() ![]() |
Cred ca este supersimpatic
Eu ma gandesc ca astia mici si rasfatati nu sunt motivati sa comunice pentru ca le e foarte bine cand le sunt ghicite intentiile.
Uite ca nu m-am gandit la aspectul asta cu sora...dar s-ar putea sa ai dreptate. Daca noi facem comparatii intre copiii nostri si avem frustrari, iti dai seama ce ar putea avea cineva din exterior.
CAPRA CU 2 IEZI

(03.06.2009)MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
otiliap spune:
narcisica, sa nu eziti sa-ti prelungesti concediul pana la 3 ani, daca va si incadrati. ar mai fi un an in care te-ai putea ocupa fff mult de mihnea, timp pe care nu l-ai mai avea la dispozitie daca incepi serviciul.
de la noi, multa, multa sanatate si te asteptam cu cat mai multe vesti bune!!! voua, parintilor, multa putere!! 

dici, imi pare tare rau sa aud de catel!! si noi avem unul, are 5 ani si cam aceleasi simptome de care spui tu le-a avut si al nostru in septembrie. a fost otravit de un vecin dragut
cu otrava pentru sobolani.
insa noi stam la casa. norocul nostru a fost mama mea, care l-a vazut vomand si apoi am adus medicul veterinar acasa. timp de o saptamana nu a mancat nimic, avea hemoragie digestiva, si o hraneam doar prin perfuzii. a scapat, dar sa stii ca vedem ceva sechele - nu mananca decat carne de pui fiarta, nu supa, nu altceva si rar crocantele de catei. atat. in plus, cum iese afara, tremura continuu de frig. iar cateodata, se opreste din mers si ramane pt cateva minute intr-o pozitie contorsionata, ciudata rau de tot. dr ne-a spus mult mai tarziu ca nu credea ca ar mai putea fi salvata. dar a fost. 
beca, multa sanatate rebecutei!! 
poate ne spui mai multe despre salina - cam cat stati intr-o zi, ce mancare luati...ca vrem si noi sa mergem cu matei, am inteles ca ar fi ff bun pt copiii atopici, insa stiu ca doar primavara si toamna sunt bune aceste cure saline, atunci camperatura de afara e cam la fel cu cea din salina. cand ai timp, te rog scrie mai multe despre salina. 

am fugit, ca s-a trezit printisorul.
si o duminica faina sa aveti!!! 
dicirstea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui otiliap dici, ce hainute frumoase ai luat pe puiuti?? ![]() |
Am luat din LC Waikiki o carca de hainute de la reduceri. Imi plac foarte mult culorile lor. Sunt singurii care au hainute de baieti frumos colorate si mai ales la preturi bune, ca s-ar mai gasi la Next si alte culori decat kaki, gri si maro, dar la preturi mai mult decat duble.
Aa, si la Kiabi am gasit culori frumoase, dar alea mai ieftine nu au aceeasi calitate a materialului, daca intelegeti ce vraeu sa spun.
mai ales la pantaloni se vede diferentta, ca se uzeaza si se rareste materialul in zonele mai expuse (genunchi si fund)
Eu am luat tricouri/malete simple rosu, portocaliu si turcoaz (astea cred ca sunt culorile LCW, ca sunt niste nuante super pe care nu le-am vazut nicaieri), niste bluze cu imprimeul lor cu maimuta cauciucat, seturi de maieuri, ca ne tb la gradinita (1 maieu alb si unul cu desene cu maimutica), bermude, curea si bretele, botosi de gradinita, sosete, si o caciulita/sapca tricotata, groasa, cu maimutica, un model foarte meserias. Preturile pleaca de la 9 lei.
Cine are fete sa nu se duca acolo ca-si lasa amanet si verigheta sau ramane peste program sa dea cu teul
CAPRA CU 2 IEZI

(03.06.2009)MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
ana_micu83 spune:
Buna dimineata, ma pregatisem sa intru la voi cu voie buna, sa va urez o zi minunata...dar, am intrat mai intai la colegele de la odiseea sarcini no 2.
Astazi...s-a mai dus la D-zeu un bebe nascut

...este al 3 lea nascut in ultima perioada care ajunge ingeras. 

...sunt data peste cap si am o revolta interioara!
Va scriu cand imi mai revin...
ps..Va multumesc pentru sustinerea din concurs! Suntem pe locul 3 acum!
Vrem sa castigam si premiul sa-l donam aici in forum! Ne ajuti sa facem o bucurie?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=6" target="_blank">Voteaza un Winnie MIC, dar CHIC! Voteaza m8 !!
Hainute NOI, import Anglia!
bazarim si noi
Bebe Beca spune:
Neata fetelor!
Va scriu din varful patului, ai mei au plecat la salina, eu am ramas cu Tina acasa. Si tocmai ce am terminat de savurat o bucata de toblerone, spre marea mea rusine![]()
Otilia, de obicei stam cate 2-3 ore in salina, ca apoi ne cam plictisim. Mancare nu luam dupa noi, mancam acasa si apoi cumparam de acolo cate ceva de rontait, daca chiar ne loveste foamea, Sarei i-am pus la pachet un borcanas, Rebeca stiu ca nu are nevoie de mancare, la cat de mult o intereseaza pe ea aspectul acesta
. Noi mergem cand mai prindem ocazia, nu tinem cont de anotimp, in salina sunt cca 13 grade, asa ca vara mai punem ceva pe noi, iar iarna scoatem cate ceva
. La Prahova, unde mergem noi de obicei, este loc de joaca, asa ca sunt activitati pe care copiii sa le faca exista. Nu stiu ce sa mai spun...![]()
DIci, asa-i, la Waikiki au haine tare frumos colorate! Sa le purtati cu placere!
Ioana,
Rebeca (16.05.2004),
Sara (17.04.2009) si
32+ 
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
otiliap spune:
ana micu, sa stii ca n-am mai fost la biserica cu matei din vara, o spun cu toata rusinea. dar el se trezeste tarziu, in jur de 10 si pana il schimb, ii dau sa manance, ne dragalim putin, se face aproape 12, asa ca e cam tarziu pt biserica. cu toate astea, nu a plans deloc cand a venit preotul. 
dicirstea, nu te pot ajuta. nu am nici purificator de aer si nici produse de la rainbow. ai reusit sa mai termini din treaba daca ai fost singurica?? 
ce de hainute!!! vreau si eu...m sa ma uit pe net sa vad daca nu au site... si ce preturi faine...
ana micu, sunt fara cuvinte...
ce s-a intamplat cu cei 3 ingerasi?? 
beca, sa-ti fie de bine mancarea!! si multumesc din suflet pt informatiile despre salina.
le-am salvat, sa nu uit, caci nu se stie niciodata...eu tot cu neuronul ala de gravida am ramas...
noi vrem sa mergem la cacica la salina, judetul suceava. dar inca nu stiu cand.