Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

salutare dragi mamici!

La multi ani pt Ioan si Nickas!

mamaruta mea doarme. sunt curioasa cit, avind in vedere ca am hoinarit juma' de ora pe afara. mi-a rupt bratele, dar m-am bucurat
sa-l vad asa fericit si curios. de 3 zile incoace gura nu-i mai tace, e exagerat de suparacios. nu a plins niciodata asa ca acum, incit sa nu-l pot consola in nici un fel. o fi doar puseul de crestere de 3 luni de vina? parca ziceati ca asta e cel mai nasol din toate. si aseara mi-a plins juma' de ora, dar plins din ala din tot sufletelul lui, cu lacrimi mari de dormit a dormit ca de obicei, cu dat din picoruse, din minutze, supt, iar dormit...
desi nu mi se pare ca ar minca mai mult eu zic ca starea lui blue e semn de puseu de crestere. in conditiile astea nu stiu ce sa fac cu controlul de 3 luni. l-as amina pt ca vreau sa-i fac si vaccinutele si nu vreau sa intervin in puseul omului parca imi vine sa il las sa creasca ca fat frumos si apoi sa mergem la doc, ca daca vom avea efecte secundare de la vaccin macar sa nu ii intrerup ritmul cu ele. o avea sau nu vreaun rost... nu stiu...

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Am vazut pozicile, superba e Maia!

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

LORA ,IDALIS,EVELINE multumim frumos !

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

salutare dragi mamici!

La multi ani pt Ioan si Nickas!

mamaruta mea doarme. sunt curioasa cit, avind in vedere ca am hoinarit juma' de ora pe afara. mi-a rupt bratele, dar m-am bucurat
sa-l vad asa fericit si curios. de 3 zile incoace gura nu-i mai tace, e exagerat de suparacios. nu a plins niciodata asa ca acum, incit sa nu-l pot consola in nici un fel. o fi doar puseul de crestere de 3 luni de vina? parca ziceati ca asta e cel mai nasol din toate. si aseara mi-a plins juma' de ora, dar plins din ala din tot sufletelul lui, cu lacrimi mari de dormit a dormit ca de obicei, cu dat din picoruse, din minutze, supt, iar dormit...
desi nu mi se pare ca ar minca mai mult eu zic ca starea lui blue e semn de puseu de crestere. in conditiile astea nu stiu ce sa fac cu controlul de 3 luni. l-as amina pt ca vreau sa-i fac si vaccinutele si nu vreau sa intervin in puseul omului parca imi vine sa il las sa creasca ca fat frumos si apoi sa mergem la doc, ca daca vom avea efecte secundare de la vaccin macar sa nu ii intrerup ritmul cu ele. o avea sau nu vreaun rost... nu stiu...

Exact asa e si Darian, plange cum n-a plans in viata lui. Incep sa ma indoiesc ca ceea ce am crezut eu ca a fost puseu de crestere acu vreo saptamana chiar a fost..... S-ar putea acu sa fie. Si mananca nu stiu cum sa zic, haotic...si la 3 ore da si la juma de ora. Sunt un pic nedumerita si de fiecare data cand plange in halul ala ma gandesc oare ce are... Of, de-ar trece

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

donna, eu i-am promis ca il las sa faca fix 3 lunite si apoi trecem in patut. o sa fiu un zombi pt ca si Tudor al meu are cam acelasi somn fragmentat. primul somn e de 3ore, apoi cam 2 ore, 2,5 ore pe timpul noptii, iar de la 6 e destul de agitat incit ii dau cred si la 1 ora tzitzi, chiar daca nu suge prea mult. doar cit se calmeaza si adoarme la loc. trezirea totala e la 8 sau 9.

Ana, ce a crescut domnisoara Maia! si ce culoare zici ca au okisorii acum? caprui nu sunt oricum. sunt verzi?
o pupa mama pe ea de fetita frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Multumim de comentarii(lora,tunde)
Fistiq, nici eu nu stiu ce culoare au. In poza nu se vede din cauza blit-ului,dar sunt verzui spre maro,dar f deschis.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

La multi ani, Ioan si Nicklas!

Nike, Mara il pupa pe Sebi Curajosul. L-am vazut in poze. E frumos foc si are niste ochi mari... Wow!
Astept vesti bune de la voi!

Noi mergem azi la pediatru. Am cateva intrebari pregatite pentru d-na dr.
De doua seri, cand vine baita, urla de se aude in 3 cartiere. Dimineata imi face un KK-utz cu mult mucus. Sa aiba din nou colici?!

Intrebare: Copiii vostri stau arcuiti si incordati?

uta28 este mamica de Mara Elena alias Monstru din Adancuri zis Nasturel (10.10.2010)
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

al meu cand sta pe spate in patut sai pe pat si e mancat si dormit e bine dispus si relaxat, cand il iau in brate sta speriat si observa ..priveste..dar f speriat parca si daca vb cu el cand e la mama in brate parca nici nu ma vede...dupa ce il pun jos isi revine. iar ce sa mai zic ..atunci cand e nervos si agitat sta numai incordat si se arcuieste pana adoarme!

mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010

http://picasaweb.google.com/DariusGabriel.AdelinaLavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

ana, o frumusete s-a facut maia.si ce sta ea la poze.si in scoica.
si io tre sa pun mana sa mai fac unele proaspete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Buna fetelor,
eu sunt un zombie de ieri....nu stiu ce s-a ales de programul fetei mele ca e total dat peste cap....ieri a dormit toata ziua cu pauza de 1 ora...bineinteles ca azi noapte a dormit ff putin ,iar eu nu mai fac fata.Azi dim a stat treaza de la 6.30 pana la 12.30..dupa care somn pana la 15.30.Deci doar 3 ore de somn pe ziua de azi dar ma consolez cu ideea ca la noapte poate o sa doarma mai bine.Asta e,mergem inainte dar e greu cand esti obosita.
Joi avem primul vaccin,am emotii...
Si Alesia se apropie de 3 luni...of si cu puseele astea...noroc ca nu plange cat sta treaza...e numai o gurita
Intrebare...oare cat dureaza pana isi face bb programul ca lumea cu dormitul noaptea?

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79
[...] am tot citit pe tema co-sleeping-ului si ma gandesc sa adopt o solutie de compromis, sa lipesc un patut de patul nostru si sa ii dau jos latura dinspre patul mare, asa ar fi cat de cat in siguranta dar totusi langa mine.[...]

cand l-am adus de la maternitate o luna de zile a dormit intr-un cosulet-leagan lipit de patul nostru. Acum insa a crescut si nu mai incape in patutul acela, iar patutul mare de lemn nu am cum sa-l lipesc de patul nostru. Dar este si asta o solutie de compromis

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre

Mergi la inceput