Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Buna neata!

Noi am fost ieri la pediatru. Nu am primit vesti prea bune...
Mara a scazut in greutate 150 g in doua zile pentru ca avem o problemuta cu kk. Face diaree . Mi-a prescris ceai de menta (50 ml) in care sa dizolv 1 plic Smecta. La fiecare masa trebuie sa-i dau 1-2 lingurite din amestec.
Dupa ce suge la tzatzic LM trebuie sa-i dau completare LP fara lactoza (Humana folosesc).
Daca pana vineri nu se regleaza cu kk trebuie sa o sun pe pediatra, iar marti mergem din nou sa o cantaresca sa vada daca a luat in greutate (cca. 200 g). In cazul in care nu a luat, facem un set de analize complete sa vedem care-i baiul.
Dupa ce am plecat de la cabinet m-am adancit in ganduri asa de tare, inca era sa dea o masina peste mine. Tot caut explicatii. Ma gandesc sa nu fie de la hormonii care apar in timpul ciclului menstrual. De mancat am mancat cu atentie, nimic sa-i faca rau.

Oramona, imi pare rau pt nodulii de la funduletul Elenei. Incerca un decoct de ceai de galbenele cand ii schimbi scutecelul, prin tamponari usoare. Este si antiinflamator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neata!

Mai e cafea si pentru mine?

ORAMONA, lasa copila sa doarma. Daca te plictisesti facem schimb, Tudor e treaz de la 6...
LORA, nu poti incarca alte filmulete? ca am vazut ceva cu Adelina mancand...e mortala

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui idalis

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Si eu ii tai unghiutele tot de doua ori pe saptamana. Cresc repede, repede. Noroc ca nu prea se zgarie. Eu le si pilesc putin.

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Eu nu pot sa le pilesc, ma enerveaza la culmea. Nici pe ale mele nu le pilesc ca ma zgaraie pe creier. Am sa i le tai mai des, dar oare cu ce sa-i dau acum pe fata, ca parca s-a jucat cu matza asa arata

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre

Al meu de cate ori se zgarie il sterg cu ser fiziologic si in cateva ore nu se mai vede nimic.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

multumiiiiiim idalis
noi plecam la plimbarica, ne uitam la poze cand ne intoarcem
va pupacim pe toate

mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010

http://picasaweb.google.com/DariusGabriel.AdelinaLavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

FULGUTA, nu te mai supara ca a slabit putin...isi va reveni dupa ce trece diareea. Si Vlad a slabit mult... la 4 luni jumatate are doar 6.350kg si nu mi se pare deloc slab. Mai grav e ca eu m-am facut ,,din dulap, scandura'' saptamana trecuta...am slabit 5 kg..si cat imi doream sa raman la 60 iar acum pentru a pune la loc 1 kg trebuie sa ma chinui vreo 2 luni-3...

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Oramona, ti-am admirat printesele. Sunt foarte frumoase.
Ce greutate are grasunica Elena?

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Mari ia de la mine cateva kg ca tare as vrea si yo sa ajung la 60. Eu cresc odata cu baiatul ... l-am cantarit acum si are 7.8 kg dar stiu ca la doctor cantarul ei arata cu 300g mai putin. Eu vreau sa dau jos mancand ciocolata . Cum slabesti tu 5 kg intr-o saptamana?

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Neata si de la noi!

Eu sunt putin cam zombi si desi am baut o cafeluta pe la 7, mai beau una si cu voi. Nu stiu ce are Radu de vreo 2-3 nopti ca doarme foarte agitat. Se trezeste, suge, se foieste, scanceste, se arcuieste...

FULGUTA, imi pare rau pentru pierderea in greutate a bebelinei, dar eu zic sa nu intri in panica. Dar dr. ce zice? De la ce s-ar fi putut deranja la burtica?

MARI nu cred ca tu l-ai invatat pe Vladut alintat. Eu cred ca ei deja au inceput sa constientizeze cam cum stau treburile prin jurul lor si e normal sa vrea numai in brate. Unde e mai bine ca-n brate?!

ANA, Maiuta e din ce in ce mai frumoasa si mai zambareata. Are ceva de fotomodel in ea

ORAMONA, succes la doctor!

Fetele, m-am hotarat! De saptamana viitoare ma duc la aerobic . Trebuie sa dau jos burtica si sa ma mai recreez si eu cumva. A fost cineva pana acum la aerobic dupa ce a nascut?

si o zi minunata va doresc tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

IDALIS, asta nu e mult...am reusit performanta de m-am uscat si 8 kg cand aveam vreo 16 ani, si tot intr-o saptamana...atunci racisem la rinichi rau de tot si nu eram in stare sa beau macar un pahar cu apa...acum din cauza stresului cu spitalul, oboseala (4 nopti nedormite) si faptul ca nu stiam ce are copilul desi eram acolo de 3 zile au dus la ceea ce nu voiam...
ADELINA, Vladut nu vrea in brate neaparat, vrea sa stea cineva cu el in permanenta, sa i se vorbeasca...

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

adelena, nu s-a pronuntat.

Mergi la inceput