Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Fetelor, toata lumea papa ciorbita de perisoare? Si eu tot asta am in frigider
oramona sper sa nu fie nimic grav; sanatate multa la bb!

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26
Are ceva daca folosesc BB de vreo 2 sapt? In ultimul timp am folosit-o dim si seara iar de cateva zile ii scot nasucul numai dim. Dimineata mi se pare cel mai infundat.

Cristina, mami de bebita David

Si noi am folosit-o vreo 2 saptamani zi de zi, uneori si de 5 ori/zi. Daca umezesti bine inainte de utilizare nu are nimik. Intr-adevar usuca putin mucoasa nazala, dar eu dadeam bine cu sterimar inainte iar dupa fiecare utilizare puneam cate o picatura de lapte de la san in fiecare nara ca sa fie cremos. Seara foloseam si un puf de Pivalone ca sa doarma bine.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

ana 25, daca se poate sa-mi dai si mie useru si parola de la contu comun sa vad si eu pozicile!
contu parca ai zis ca e septoct2010@yahoo.com
ms

mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010

http://picasaweb.google.com/DariusGabriel.AdelinaLavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Adelina Pop, activeaza mai intai PM, din setarile personale ca sa-ti putem trimite parola.

Fata mea de aseara de la 10 nu s-a trezit inca. Pai ce-i asta? ora de trezite era pe la 8 sau chiar 6. Ma duc sa-i tai unghiutele si atunci sigur face ochi.

Idalis, multumim.

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

ADELINA, activeaza intai PM (private mesage) din contul tau sa iti putem trimite parola

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

Cristina, multumesc de idee! Am sa incerc. Numai ca de cate ori am inceput cu san, apoi cu LP, a papat tot LP, indiferent de portie (si 150 ml), desi mancase si de la mine. Oare e stomacelul lui asa marisor?

Ai vostri cat papa la o masa? Vladut are 4 luni.

Sorana, de la Avent ai pompa manuala sau electrica?

Mergi la inceput

Am taiat doua unghiute, dar doarme asa frumos, parca-i un ingeras. Mie mila sa o trezesc, asa ca o las sa doarma. A stat ea 7 ore fara sa pape si era nou nascut . Oare cu ce o creste copilul asta? ca de crescut creste

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Adelina ai PM , verifica inbox-ul
Apropos de unghiute , cat de des le taiati? Eu le tai de 2 ori/saptamana dar tot se zgaraie. Cresc ingrozitor de repede. Si fiindca nu le-am taiat de duminica, dimineata m-am speriat cat de zgaraiat era pe fata. Cu ce sa-i dau sa treaca mai repede ca tare e urat asa. Nici poze nu pot sa-i fac

pozele noastre

Mergi la inceput

Si eu ii tai unghiutele tot de doua ori pe saptamana. Cresc repede, repede. Noroc ca nu prea se zgarie. Eu le si pilesc putin.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Si eu ii tai unghiutele tot de doua ori pe saptamana. Cresc repede, repede. Noroc ca nu prea se zgarie. Eu le si pilesc putin.

Eu nu pot sa le pilesc, ma enerveaza la culmea. Nici pe ale mele nu le pilesc ca ma zgaraie pe creier. Am sa i le tai mai des, dar oare cu ce sa-i dau acum pe fata, ca parca s-a jucat cu matza asa arata

pozele noastre

Mergi la inceput