Ghiocei de Martie-Aprilie***292***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Bianca atunci cand nu iti gasesti job inseamna ca esti supercalificata. Fa-ti tu unul!

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

GINA, esti draguta. Partea proasta e ca mi-a mai zis una asa (o tipa de la HR adica). O sa imi fac...cred ca ma fac nanny (ca nanny a lu' Chatonel). Fac si de mancare, distrez si plimb copiii, spatiu as avea (pentru vreo 4 max) si mamaele trebuie sa se intoarca la munca dupa 1 an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ina, nu te baga si tu in butoi din cauza lipsei apetitului: e o faza, am experimentat-o cu varf si indesat si noi. Totul era " na, na", adica nu si nu; dupa vreo luna de mofturi, a revenit la normal.

Maria, felicitari pentru bebelusa!

Manuela, ce frumos ca-i fetita!

Ina, eu sunt de acord cu mai mult antren, dar initiativele imi lipsesc momentan, asa ca le astept pe ale altora!

Pisik, am ajuns si eu la concluzia ca oboseala-i cheia pentru starile aiurea; daca sunt odihnita (si de-o vreme buna incoace nu prea sunt), vad lucrurile altfel si am alt tonus. In plus, are dreptate Mireal, perspectiva intoarcerii la serviciu cred ca incepe sa-si arate coltii!

Gina, ai baiat mare! Pe Andrei nu ma pot baza sa manance singur pranzul de exemplu, dar ma pot baza daca vreau sa redecoreze bucataria cu pranzul respectiv!

La multi ani, Ayla!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

La multi ani, Ayla!

Dyana sa-ti traiasca nepotelul!

MariaK ce grasunica ai nascut, sa va traiasca!

Am uitat sa scriu azi noapte ca la noi meniul zilei se termina cu o doza de tzitzi

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Felicitari pentru noile mamici si matusici aici: capitol nou

Mergi la inceput