Ghiocei de Martie-Aprilie***292***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Am o stare mizerabila. Nu stiu de la ce. O fi de la vreme (ploua zilnic), o fi de la trezitul noaptea de care ma dezobisnuisem, o fi de la stresul ca nu mananca copilul mai nimic, nu stiu, dar am reusit sa o sa supar si pe mama (sa fiu sincera, nici nu-i trebuie mult), cand am sunat-o sa vad daca i-a trecut, plangea.. Zici ca cine stie ce i-as zis zis/facut! Plus ca a inteles cu totul altceva decat i-am spus eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Am o stare mizerabila. Nu stiu de la ce. O fi de la vreme (ploua zilnic), o fi de la trezitul noaptea de care ma dezobisnuisem, o fi de la stresul ca nu mananca copilul mai nimic, nu stiu, dar am reusit sa o sa supar si pe mama (sa fiu sincera, nici nu-i trebuie mult), cand am sunat-o sa vad daca i-a trecut, plangea.. Zici ca cine stie ce i-as zis zis/facut! Plus ca a inteles cu totul altceva decat i-am spus eu.

Keutu cheliutu

Kea,...clar ca e de la toate alea, sunt suficiente motive de indispozitie pe lista, stiu cum e! Un somn bun ti-ar prinde de minune, dar e marfa rara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

E si ca sa fie lista mai mare, ma inscriu si eu cu o stare nemaipomenita, inca tot nu mi-am revenit complet dupa raceala, m-am certat putin aseara si cu al meu sot, el tot se da pe langa mine ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat, dar eu vreau ceva vreme sa-l mai tratez cu indiferenta ca m-au durut vorbele lui si uite asa ajung intr-o stare care nu ma caracterizeaza, noroc cu copiii, care ma fac sa uit de toate.
Sper joi sa-l trimit pe Lucian la soacra-mea si sa evadez putin prin oras sa-mi revin, adica sa ies din butoi.

Luc e un scump, ii turuie gura in continuu si pronunta majoritatea cuvintelor corect, dar cel mai des cuvant: foame , cand eram eu cu treaba prin bucatarie, l-am trimis la Sebi cu sandalutele sa-l incalte, dar el foarte frumos a zis: Sebi incalta baiatu' , iti vine sa-l mananci.

Adirys: felicitari pentru nota si multa sanatate, Teona e tare draga cum vorbeste ea si te sustine.

Mi-a placut mult si de Ada cum vorbea cu Mosu

Annan si Kea: multi si multe

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Kea nici Ian nu maninca mai nimic; la noi dureaza de ceva vreme chestia asta si, daca la inceput nu eram stresata pentru ca Ian e vesel in continuare dsi-si vede dee ale copilariei valuri, umplindu-mi inima, gindurile si viata, acum simt ca ma incearca un inceput de disperare...stresanta.

Disperarea imi vine ca nu stiu care-i cauza. Ficateaua mi-a recomandat vitamine "sa aiba pofta de mincare"; i-am spus atunci ca, momentan, as vrea sa identificam cauza si apoi sa vedem cum atacam problema; in perioada aceea ii iesisera toti caninii o data si era si suspectat ca ar avea paraziti.

Chiar voiam sa intreb fetele cam CE si CIT maninca ghioceii intr-o zi.

Keutu bea lapte?
Ii dai inca lapte praf?

Cit despre starea "de nashpa" si pe mine ma incearca de multa vreme si, desi multa lume ma sfatuieste sa ma ajut medicamentos, prefer deocamdata sa sper ca-mi pot reveni "by myself"
Asta iti doresc si tie si te

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

In seara asta am probat 2 retete noi. Vi le spun si voua ca-s din alea de-mi plac mie: foooooooooarte rapide.

1. INGHETATA: in blender am pus 1 kg banane, o mina de caise uscate si un iaurt natur mic. Se pune in caserole si se da la congelator. Maaaaaaxim 5 minute dureaza prepararea si e buna. Eu am servit-o cu fructe de padure congelate. Datile viitoare o sa incerc cu nuci sau migdale dar cred ca se pot face o mie si una combinatii: cu stafide, cu prune uscate, cu capsuni, cu gructe de padure congelate etc. E sa stiti.

2. OREZ CU LAPTE SI MAR: Se prepara un orez cu lapte obisnuit dar foarte putin dulce sau deloc. Separat, pe teflon se calesc niste mere date pe razatoarea mare cu zahar (fructoza) si scortisoara. La final, faceti cum vreti:
a) ori le amestecati si gata
b) ori le aranjati in straturi
Ornati dupa fantezie si/sau preferintele copilului.
Cred ca se poate face si cu gris cu lapte.

Ian nici macar nu a vrut sa guste dar pe tata si pe Jambo i-am data gata!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Simo, Ina

Ina, da, bea lapte praf inca. Mai nou, pt ca ziua nu mananca, se trezeste noaptea. Dar nu mi se pare normal sa nu aiba nimic solid in stomac cu zilele. Nici in gura nu ma lasa sa ma uit ca lumea. Eu tot dau vina pe canini, ca avem abia unul si asta aparut de vreo 10 zile max. La ceilalti dinti ii dadeam cu crema pe gingie si imediat il puneam la masa, in felul asta putea manca, dar acum nu mai functioneaza.

Ca sa inchei ziua asa cum am inceput-o, am facut si boacana anului, dar va povestesc maine, ca acum nu ma simt in stare.
Apropo, am visat azi noapte ca am coborat cu scarile rulante intr-o groapa. Nu cred eu in vise, dar azi chiar asa ma si simt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Abia acum am reusit sa adorm Gulia; of, iar ma apuca disperarile...

Ina, iata ce mananca Andrei;
- dimineata cand se trezeste bea cam 200 ml de lapte
- pe la 11 mananca fructe - un bol( uneori i le amestec cu cereale sau biscuiti - atunci cand bea putin lapte dimineata; cateodata in loc de fructe mananca ou
- la pranz mananca un singur fel ( nu stiu de-i bine ori rau, eu doua feluri nu am reusit sa-i dau pana acum): in general legume( preparate in diverse feluri) cu carne( preparata si ea in diverse feluri)/ ciorba cu paine/ supa cu galuste; cantitativ vorbind: cam un bol
- seara pe la sase-sapte mananca iaurt/mbs/branza/paste; cam jumatate de bol
- inainte de culcare bea cam 200-250 ml de lapte
- pe parcursul zilei mai roade cate un biscuite si mai mananca portocale(cam doua), preferatele lui.

Are insa zile cand mananca foarte putin si altele cand numai "papa" se aude pe la noi prin casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Buna fetele!

Si eu tot cu butoiul! Nu am mai intrat pt ca am avut ceva probleme de sanatate, sper ca vor trece. Iulia e bine, i-a trecut raceala si sper sa ii fac vaccinul ala odata. In rest si ea mai turuie, cand vrea ceva de la taica-sau il alinta: tatuti. Mi-e imi zice doar mama si stie ca ma cheama cami. E totala, incerc sa o invat poezia Catelus cu parul cret, ea spune doar finalul versurilor, bine nu corect evident, iar la final cand spun hai la sfatul... si ea spune popam (popular). Pe bunica (mama mea) o alinta buchica. Numai eu scap nealintata. Sta si se uita la Pisicile aristocrate. E inebunita dupa ele, merg tot timpul desenele de imi ies pe urechi, nu mai vad o stire, nu stiu nimic decat pisicile aristocrate, trebuie sa fie in fundal. Imi spune cum le cheama": duucesa, omei ( O'Mely motanul), fu fu(calutul), iar pe servitor il cheama Edgart (degeaba ii spun Edgar). Intr-0 zi scuipa si nu stiam ce are o cautam daca are par in gurita, ei.. ea l-a vazut pe unul dintre pisoiasi cum facea pe pisica vagaboanda... scuipand.

Va pup, revind dupa ce mai ies si eu din butoias.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

fetele ca sa iasa din butoiul cu melancolie.

Ina, Ariana manaca cam asa:
-dimineata 1 banana cu 1-2 mere, sau clementine stoarse cu banane si biscuiti, sau mar cu biscuite...
- la amiaza ciorba, de fapt legumele din ciorba cu carne si dupa bea ciorba
-dupa ce doarme de amiaz felul 2
-seara cereale de la Milupa (cantitate - 1 bol mic)

In seara asta Ariana la vazut pe taica-so dezbracat la dus si de atunci ma tot intreaba: aia ce-i ? ce are tata ? tata are fofo Oare ar fi cazul sa ii explic ca baietzii au putza si fetele...fofo ? (nu stiam altcumva cum sa ii zic ca ma tot intreba) De cateva zile imi tot zice: si papusica are fofo Nu ma asteptam sa ma intrebe asa repede asa ceva si ma prins nepregatita

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

neatza
am intrat sa va anunt ca ieri Maria _K nascut o fetita de 4000 grame, Ana Sofia. Sunt bine, sanatoase amandoua

www.facebook.com/album.php?id=100000225799068&aid=53495" target="_blank">Comorile noastre

Mergi la inceput