Ghiocei de Martie-Aprilie***292***
Raspunsuri - Pagina 14
Gina2008 spune:
Scumpica foc Ada. Mi-o si inchipui la telefon certandu-l pe Mos cu "adu badu".
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
simplyana_m spune:
Fetelor, multumesc pt impartasirea metodei de schimbat "duracei", eu i-am zis Lucosului sa-si ia chiloti, sa stea ca bebe...nada! Nici de cultivat nu vrea sa se cultive, ca nu-si poate manifesta talentul scriitoricesc cu roatele in sus (a hasurat toata casa la nivel de 80 cm)
http://www.lucamic.blogspot.com/
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplyana_m Fetelor, multumesc pt impartasirea metodei de schimbat "duracei", eu i-am zis Lucosului sa-si ia chiloti, sa stea ca bebe...nada! Nici de cultivat nu vrea sa se cultive, ca nu-si poate manifesta talentul scriitoricesc cu roatele in sus (a hasurat toata casa la nivel de 80 cm) http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Nici Vladimir nu sta tot timpul asa...
De multe ori il schimb in picioare. Si ca sa nu fuga ii pun un desen la laptop (laptopul pe canapea) si el sat si vizioneazasieu il "lucrez"
simplyana_m spune:
A venit mimi, va pup! Hasta mañana por la mañana!
http://www.lucamic.blogspot.com/
mababei spune:
Fetelor, am dat intamplator de anuntul acesta postat de Leeloo5979!
Cred ca-i vorba de aceeasi Mariuca!
Felicitari Maria_k! Si bun venit printesei tale!
Floric spune:
Gianina, ai PM. Oricum Rares nu mai are muci, doar asa de control. Multumim pentru griji si urari de sanatate.
eu ieri mai mi/am scos o masea. Dupa proverbul \@un copil, un dinte@ omu' meu ma suspecteaza ca mai am cativa prin sat caci deja de cand am nascut am lasat la dintar 2 masele si una mi-a lucrat-o dar e vai de mama ei. Poate maine am mai mult timp la serv sa mai intru caci de acasa e limitat rau accesul.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
adirys21 spune:
Pup fetele
Sa stiti ca sunt pe aici, mai mult alaturi de Anaan prin butoiul ala, pentru ca am o stare groaznica, ma simt foarte slabita, obosita, nu am chef de nimic. Am facut si o cadere de calciu si m-a cules mama de pe jos de dimineata.
Zilele astea m-am pregatit pt un examen la master la care am luat 10 azi, ce tare sunt nu :)))
Teona este bine, macar ea sa fie bine,mananca bine, se joaca, doarme ( doar ca se culca tarziu, in jur de 12 noaptea), vorbeste foarte mult, face propozitii de 6-7 cuvinte si nu exagerez. In rest pronunta toate cuvintele destul de bine, chiar si canta, ma lasa fara replica. Ma inteleg perfect cu ea.
Nu prea am chef de forumeala asa ca va rog sa ma scuzati...va raman datoare cu povestea numelui si cum ne-am cunoscut noi. Si nu mai stiu cu ce.
Va pup
Printesa mea Teona
Mami fericita de printesa Teona si 13+
Ilinca_M. spune:
Felicitari pentru nota, Adiryss! Da' ai grija cu calciul, cum ai ajuns la cadere, nu iei vitamine si toate cele?
Eu astept cu interes povestea numelui, ca nu e un nume frecvent, adica eu nici nu stiu daca l-am mai auzit.
Mababei, si eu cred ca de MariaK e vorba, uraaaaa
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Monnvas spune:
Da da da si eu cred ca e vorba de Maria_K, ca erau f apropiate... Si se potriveste si cu dpn-ul.
Bai,io nu vazui ca-i Ana in butoi. Afara ca vin io cu shushul!Adyris, tu poarta o conversatie cu fie-ta si-s siguraca-ti revii.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Monnvas spune:
Simply, revin, acum tre' sa dobor eu balaurul.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!