Fluturasi de martie-aprilie 2011 (117)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

scrish, vezi daca nu esti atenta la lectie cand se explica? de aia nu stii unde e listuta pe prima pagina sunt explicati pasii cum faci sa ajungi sa vezi docomentu` de care spun io

Stefana, frumoasa burtica te-ai bagat si tu tare in shopping?

laura felicitari pentru vestile bune de la eco , ai rezolvat ceva cu bubitele ?

Am pus si eu o pozica cu burtica de azi , de la 29sapt si 3 zile as pune mai multe dar nu vreau sa ma laud cu vergeturile mele

_
Mind the Bump!29+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

va multumesc de felicitari

strumphitza mi-au m-ai trecut oricum m-am dat cu fond de ten cand am plecat la dr sa nu se vada urat

_
29 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Buna

Simona La multi ani sanatosi si fericiti ,nastere usoara si bb sanatos!
Felicitari fetelor care au fost la eco
Eu de vre-o 2 zile nu ma simt bine de loc,am dureri de burta si ma mai lupt si cu o idigestie
pupici tutruror

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 26s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

anaxena, ai simtit ca intrebam de tine???

millie

mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan33+ Lucas Eduard

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

milie pupici sa treaca starea naspa

salo tu ii pui numele fetei PETRA?
ca si eu la fel
si ma bucur sa vad asta
ca e un nume rar
pe care nu toata lumea il agreeaza

roxy felicitari pt sosirea patutului

laura felicitari pt rezultatele la eco

lalely nu te mai gandi la cele rele

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 27+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

DJLAURA eu inca nu am intalnit situatia sa nu fie scaun liber in autobus, dar daca o voi prinde, chiar voi cere sa mi se cedeze locul.
Chiar vineri am fost cu autobuzul si dupa ce m-am asezat, la un minut a pus soferul o frana ca toti calatorii s-au dus in toate partile, deci cu tupeu pentru bebeii nostri. Prefer sa fiu mai a naibii decat in spital.Chiar sotul mi-a spus de o gravidica cu burtica destul de mare si cu picioru in gips.

Feli cu Miriam in burtica 32 +
AMR 8S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

hello , am revenit
da yasmi maine inchei cele 32 de sapt si trec pe 33

si acum sa va spun ca am fost la control, bebina e f bine, i-am vazut ochisorii, nasucul, gurita si barbia si femurul asa d efrumos se vedea si se mai vedea f clar si "pasarica " ei hihihihih

are 1950 gr. e super in grafic, ma bucur mult ca e asa ca nu vreau sa se faca de 3900 pana la nastere ca in ultimul timp numai de copii maricei am auzit nascandu-se....si cred ca m-a schinui rau la nastere sa fie asa mare, are 62 mm femurul, nu mai tin mint erestul datelor cert e ca ok ,inimioara bum bum bum 137 batai, voiam sa zic ca nu e prea mica, dar daca doctorul n-a zis nimic ci doar bine, inseamna ca e bine
deci yasmi nu stiu ce ti-a zis ti edoctorul tau de greutatea copilului de te-a speriat, eu cred ca suntem la fel cu greutatile pruncilor din cate imi aduc aminte

in rest totul bine

am vb si de epidurala si mi-a dat nr de tel al anestezistului sa-l sun

felicitas insemana ca o sa fim in aceeasi perioada, pe 2 martie am si eu termenul, ar trebui sa schimb acolo pe prima pagina. si eu vreau mult sa nasc in martie mai ales ca eu sunt pe 3 martie si sotul pe 31 ...am fi toti trei in martie si imi place foarte mult luna, februarie nu-mi place...dra iti dai seama ca nu tine de noi

cam asta fetele, sa dea Domnnul sa fim toate bine

pupaturi

Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

salo, , felicitari!!! nuuuuuu, dr nu m a speriat!! mi-a spus ca e perfect in grafic. doar ca al meu avea la 32+4 zile (dar se calcula 32 sapt ca pe alea le aveam implinite) aproape 1900gr ... oricum nu am asa mare incredere in ce ecografii face, asa ca de asta am fost azi la un eco performant. si azi la 33+3 (adik 33 sapt) avea 2200 gr.

mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan33+ Lucas Eduard

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

shtrumph, sa mi fie cu iertare da nu devia totusi subiectul ca tu ai disparut fara sa dai de stire :))e bine ca macar acum stiu cum sa dau de tine daca se mai intampla

s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

salo felicitari pt eco
da raspunde-mi si mie la intrebarea pusa mai sus
ii spui fetitei tale PETRA?

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 28+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput