recipient colostrum cu probiotice livrat desigilat

recipient colostrum cu probiotice livrat desigilat | Autor: andromeda201

Link direct la acest mesaj

la recomandarea medicului, plina de sperante, in vara am inceput sa caut colostrum cu probiotice. m-am documentat si m-am orientat pt RECLAMA am luat legatura cu firma respectiva, am primit asigurari despre eficienta produsului, ba chiar s-a oferit sa-mi trimita la cateva zile produsul. am refuzat pt ca erau caldurile acelea mari si produsul contine probiotice. cand temperatura de afara mi-a permis, am comandat doua recipente, o groaza de bani pt indemnizatia mea si asa ciuntita, dar ce nu face un parinte pt sanatatea copilului, nu? prima surpriza neplacuta a fost cand am desfacut primul recipient. folia protectoare de afara era slabita, capacul avea jumatate de rotatie facuta. cand am ajuns la folia de interior, a doua surpriza neplacuta...era deslipita. am sunat imediat la firma ce mi l-a livrat, stiind faptul ca, dupa deschidere trebuie imediat bagat la frigider pt a nu-si pierde proprietatile. d-l respectiv s-a degrevat de raspundere, pasandu-ma la firma de unde l-a cumparat. aici, o d-na foarte amabila mi-a explicat ca este absolut normal ca acea folie sa fie deslipita, asigurandu-ma ca este din fabricatie asa. am inghitit galusca, dar i-am promis ca, daca al doilea recipient nu are folia desprinsa, o voi suna. la cateva luni-pt ca am alternat cu imunobaby la recoamnadarea medicului- am desfacut si al doilea recipient. bineinteles ca folia era bine lipita. am sunat, asa cum am promis, sa cer socoteala, pt ca eu platisem 126 lei pe un produs pt care aveam indoieli ca ar mai fi avut proprietatile garantate prin prospect. ca sa o scurtez:), nici una dintre partile implicate nu-si asuma vina, iar persoana careia i-am platit produsul mi-a ras in nas spunandu-mi ca il pot da in judecata.
ce pot face in acest caz? voua vi s-a intamplat la acest produs sa gasiti folia desprinsa?
multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

1.Nu e ok sa fie desigilat,indiferent de produs,pana la urma vorbim de medicamente.
2.Nu as fi asteptat atat de mult sa desfac al doilea produs,l-as fi desfacut pe loc,pt ca oricum se vede daca folia e lipita bine sau nu si pt siguranta l-as fi bagat apoi la frigider.
Dupa atata vreme nu stiu ce mai poti face,pt ca nici n-ai dovezi sa-i faci reclamatie la OPC..si au trecut luni de zile,probabil pe asta mizeaza si ei daca ti-au ras in nas.

Eu zic ca trebuia actionat atunci,cerut inlocuirea produsului,pt ca nu-i de ici de colo 126 lei..reclamatie la OPC.Acum e tardiv..
Sincer imi pare rau ca inca se intampla asa mizerii si oamenii nu-si dau seama ca un client pacalit,poate atrage dupa el consecinte nu tocmai benefice pt afacerea lui.

Sanatate.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarmai spune:

imi cer scuze daca par cumva ironica sau intr-un alt fel neplacut ,dar de ce comandat de nu stiu unde, noi l-am luat de la farmacie,l-am gasit in pitesti la sensi blue,dar l-am gasit si la noi in oras ,adik Gaesti, la farmacia Valerianna,am dat intr-adevar 150 de ron ,nu cat ai spus tu,dar nu am avut nici un fel de probleme,sigilat complet,si i-am dat la fel,de fapt noi suntem la al treilea,oricum acum ca l-am testat,mai degraba as cumpara produse pe baza de echinaceea decat colostrum,am dat pana acum 450 de ron pertotal cu colostrumul si tot mi-a racit,dar ideea ramane,la farmacie il gasesti sau iti poate comanda pt ca nu il aduc ca e scump.dar noi ultima data am comandat la farmacia din oras,care nici nu poate fi numit oras mai mult o comuna cu blocuri,si ni la adus,sper sa incerci,e mai scump putin decat ai dat tu,dar de ce sa nu il iei in siguranta ca oricum banii ii dai.te pup.Eu una ii dau si a treia sticla pt ca imi mananca foarte bine,pt imunitate acum ii dau oscilococcinum 1 tub pe saptamana in lunile cu r si sirop de la plafar cu ecinaceea,si nu am mai avut probleme,si am avut slava domnului,ca faceam injectabil mai mereu,incat dr a ajuns la disperare,si ultima data a zis ca daca mai raceste dupa astea ii facem prevenarul acel vaccin enorm de scump dar cica fr bun in proportie de 90 la suta,te pup si ma scuzi ca am lungit-o atat.bafta

Mergi la inceput