Gemanutzele si anul 2011! (reloaded)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

olim, nu tin la kiabi ca firma, nu-i niciun bai daca iei de la C&A, ca-mi plac si alea. Vai, cat sufar din punctul asta de vedere, ca nu avem in Piatra...cand am fost in Germania o zi intreaga am stat pe-acolo, nu ma mai scoteai din magazin.
Am vazut ca la kiabi marimile nu corespund cu astea stiute de noi, de aia cred ca si lui Alex ii este fixa bluza. De ex., stiu ca marimea 74 e pt. 9 luni, la noi, dar la kiabi e pt. 1 an, deci nu corespund, de aia ti-am scris eu asa masurile.

http://family.webshots.com/photo/2890932320099413604pGKYEQ

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

ok atunci ma uit si in CA.
in principiu vrei un pantalon dublu roz, hanorace cate vrei?, bluzita, blugi pentru pui mic, si o rochita si colanti pt Iustina.
am inteles bine?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olim

ok atunci ma uit si in CA.
in principiu vrei un pantalon dublu roz, hanorace cate vrei?, bluzita, blugi pentru pui mic, si o rochita si colanti pt Iustina.
am inteles bine?

ok.
pantalon dublu, dar nu f. gros. 1-2 hanorace roz, mov, 1-2 bluzite, 1 blug si ok rochita si colanti. A, si o geaca pt. don-soara mica, pt. 1 an sa mearga, 1 an jumate, asa.

Edit: si 1-2 colanti pt. Adelina, pt. 9 sau 12 luni, sa nu fie f. lungi...marimea 74 cred ca ar fi ok. Sau urmatoarea, daca ti se par scurti, nici eu nu stiu ce sa zic. Dar, repet, daca nu crezi ca-i ok, poti sa nu iei nimic.

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Mergi la inceput

ma duc sambata si iti zic ce am gasit.
am mai dus haine la fetite de un an, dar la clu, acum 2 ani, la 2 prietene
sper sa ma descurc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Va salut si eu aproape la miez de noapte.
La mine e pe principiul: o noua zi, o noua ridicare in slavi (vorbe) din partea sefului cel mare, inevitabil urmata de o noua atributie. Si tot mai des promisiuni ca incet si sigur.... voi ajunge undeva. Ma rog, nu mi-a zis unde dar cica indif. de greseala mea, sa stau linistita, sa nu mai citesc horoscoape (i-am zis eu ca tot zice de promovare, de bani mai multi, chestii de-astea...) ca am locul meu asigurat, pt ca sunt.... si aici incepe cu laudele...
Chiar ma distreaza fazele astea.
Oricum, la final de program, inchid tot si ies pe usa, indiferent de stadiul in care sunt. De obicei termin, ca doar sunt harnica.

In alta ordine de idei, azi a fost o zi cam aiurea, in sensul ca n-am avut chef de nimic. Am facut treaba doar ca trebuia, am raspuns la telefoane doar pt ca trebuia, am facut niste statistici doar pt ca trebuia si tot asa...
Sper ca maine sa nu fie la fel. Oricum e vineri, deci va trece repede.

--------------------------------------------------
Exercitiu de timp liber...
Albumele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Raluca, o fi citit si seful tau horoscopul de azi! Uite ce spune:

Ai toate motivele sa fii multumit de roadele acestei zile, pentru ca vin din multe directii numai vorbe bune, aprecieri, vesti excelente ce te ung pe suflet. Este o zi generoasa in emotii pozitive, incat ti se citeste pe chip o satisfactie permanenta care te ajuta sa treci peste toate zambind. Viata de familie pare sa fie centrul universului tau, pentru ca aici au loc cele mai placute momente care te incarca de emotie. Relatia cu partenerul, cu copiii sau parintii merge foarte bine, fiind cu totii implicati intr-un eveniment de zile mari.

Eu nu sun tin starea cea mai festiva zilele acestea, de asta am si ocolit topicul, chit ca de citit am citit.

Mergi la inceput

blackastrele is devina pentru starea noastr.
ralu, bafta la intalnirea cu sefu
abia astept sa vina alex la amiaz saca aseara am stat lapana la 2 jumate
o zi excelnta va doresc.
ma duc sa adun de prin casa si sa fac ceva mancare ca imediat fug dupa alex la scoala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Pai Ralu nu prea am inteles care-i faza cu seful. Iti ridica osanale doar din vorba, fara niciun fel de marire salariala? Pacat!

Eu nu am mai primit nici restul de bani cuveniti pe noiembrie, munca multa si satisfactii din parti! Ba ieri mi-a decedat si o batranica de 83 de ani pe care o vazusem luni acasa. De cateva zile, ma concentrez mai mult pe Dragos care a invatat un nou cuvant: "buuf!"

Mergi la inceput

Seara buna!
Noi azi am cam umblat cheauca pe drumuri, asa ca n-am avut timp de forum. Acum nu prea am chef de nimic, e dezastru in casa si asta ma deprima cumplit, dar nici chef de facut curatenie n-am...sunt asa, intr-o pasa de "lasa-ma sa te las", asa...nus' cum sa explic. Poate-mi trece maine.
Ma duc sa-mi fac un ceai!
Va pup!

Black, bravo lui Dragos pt. noul cuvant, orice e nou e un castig!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Seara buna,fetele.
Eu astept sa ma odihnesc in week ,sunt franta.Am asa o stare blegoasa,cred ca azi a fost o zi naspa pt. gemeni.Sa se mai amestece astrele alea odata sa iesim din starea asta

Mergi la inceput