Gemanutzele si anul 2011! (reloaded)
Raspunsuri - Pagina 22
doinabita spune:
Buna!
Lora, asistent personal eram.N-e dat deciziile de incheiere activitatii cu art. pt. intrare in somaj.Sa vad ce fac eu cu I.F.ul.La noi nici o posibilitate in oras sau judet sa vand ce zici tu.
Voi ce mai ziceti? Graviduta face bine.Se plictiseste.La Catalin e ...700 impozabil, munca necalificata.

olim spune:
salutare
si noi tot pe fuga, ca suntem pe ultima suta d emetrii, cumparaturi, tuns, manichiura, pedi psiholog, tuns alex, faculta io si tot asa.
ies la 8 din casa si intru seara la 19
vineri am duc la mures, da trece si saptamana asta cumva![]()
alex e bine, am cerut externare vineri, ca mai aveam un pic si ne baga in carantina de gripa A

va
pe toate si mai trec
LoraG76 spune:
Seara buna!
Trec doar asa, rapid, sa va invit la masa!![]()
https://picasaweb.google.com/LoraG76/Adelina?authkey=Gv1sRgCMjX9PirxLaHdQ#5574325966858686226
Noapte buna!
Lora, mami de Iustina si Adelina
http://community.webshots.com/album/577049286UYRuhK" target="_blank">Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">http://www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=LoraG76&catid=&search=Cauta&searchtype=2" target="_blank">Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
kokiy spune:
fetele ...eu tot in starea aia pesimista sunt
...toate imi merg pe dos,mai nou am si probleme de sanatate ...Black,un sfat
...am atacuri de panica si niste dureri persistente in partea dreapta (inima),ma ia cu calduri si am o gheara in piept de-mi vine sa ma indoi,noaptea ma perpelesc de durere de pe o parte pe alta ...asa se manifesta simptomele inaintea unui preinfarct ?stiu ca-s paranoica ![]()
Lora,ce gogoasa zambareata ai 
Doina ,uff, cred ca-ti este tare greu ,dar poate pe langa somajul pe care-l vei lua reusesti sa faci ceva cu un contract de colaborare ..asa ca o idee,la voi nu e nevoie de babysiter ,abia ca te pregatesti pt. ce urmeaza 
Olim, vai ce vacanta palpitanta ati avut in tara 
Restul sunteti ok ?
doinabita spune:
Buna!
Koky, cum sa plec de acasa? cac cine vrea sa ii ai rija de copil, vrea sa mergi la domiciliu, pe Dan care e paralizat la pat ...cui il las? de sta eram asistent personal.Nemerniciii astia nu mai au de unde sa isi umple buzunarele...mai au nevoie de banii de la persoanele cu handicap grav.M-am jurat ca nu mai votez in viata mea! pe nimeni!!! Nu e nevoie sa ma pregatesc...am crescut trei copii 

Voi ce mai ziceti ? azi nu am chef de nimic...ma doare mai tot(oase, burta, spate)stare generala proasta. Am facut azi o mancare de cartofi si aripi de pui prajite.Mai dati ideii de mancarica, nu mia stiu ce sa mai fac...

doinabita spune:
Buna!
Ce faceti fetelor? unde sunteti?
Eu am facut o ciorba de cocos si o ciulama cu pui si ciuperci.
Maine chiar nu mai stiu ce sa gatesc.Azi nu i-a fost bine lui Ioana, a avut ameteli si stare de greata si a stat in pat.Masina spala, iar dupa pranz o sa stau si eu la tv.

blackgirl0 spune:
Pe fuga (cam cum fu intreaga saptamana pt mine
):
Olim, multa sanatate lui Alex!
Din moment ce vb de tuns, pregateli cu cumparaturi etc. inseamna ca este de bine!
Pana la urma ce a fost: bronsita ceva?
Kokyi, nu strica un control la cardiolog si o electrocardiograma. Pana atunci, mergi la med de fam poate iti face el o EKG si un masurat de tensiune. Totodata fa si ceva analize (calciu total, magneziemie, col total, trigliceridemie, creatinina serica, ionograma serica). Se prea poate sa ai si pulsul marit. In acest caz nu strica ceva anxiolitic usor, chiar extraveral (contine si propranolol), Ca cu D3 (10 zile), MagneB6 si Aspacardin, seara eventual un somnifer natural (Sedatiff PC, Bien dormir). Bineinteles ca asta doar orientativ, numai un medic care te vede iti poate spune exact tratamentul. Probabil ca s-au adunat si la tine destule, din pacate 1 din 10 persoane vazute de mine au in mare simptomele astea.
Lora, ce mai faceti, mami?
Vazut pozele, sunt invidioasa pe voi, clar!
Nici la varsta de 2 ani nu l-am vazut pe Dragos sa manance asa legumele. Ai o mancacioasa mare! Sa iti traiasca!
Liliac, ai mare grija sa nu-ti cicalesti sotul cand conduce! Saptamana asta, colega mea de la Ambulanta Predeal a avut 4 accidente rutiere mortale in zona (Predeal, Rasnov, Azuga), toti tineri pana in 35 de ani. Pe mine personal m-a luat cu friguri, deja sunt paranoica cand va fi sa conduc si eu. Nu stiu sa te linistesc cu Raducu, eventual Ibalgin/Panadol la culcare si dentinox gelul langa voi. 
Doina, ce vesti ne dai si tu!
Incearca prin somaj cursuri de "reciclare" (recalificare), ceva-ceva trebuie sa se gaseasca si entru tine (inclusiv bucatar/cofetar). 
Am sa fac si capitol nou, insa mai asteptati cateva zile, fetele, pana ma mai linistesc si eu (saptamana trecuta au fost soacra si cumnatul la noi, azi mi-am internat bunica de urgenta cu un posibil AVC si abia acum am ajuns acasa dupa ce sunt plecata de la 6.20 dimineata).
O seara buna!
blackgirl0 spune:
Avem capitol nou. Nu l-am mai numerotat, bate spre 50 cred, caci am pierdut deja sirul.