Gemanutzele si anul 2011! (reloaded)
Raspunsuri - Pagina 20
LoraG76 spune:
'Neata!
Black, ce harnicuta esti!
Si eu sunt treaza de la 8 fara ceva, ca mi-a dat Adelina desteptarea, insa n-am facut decat sa-i dau ei sa manance si-atat.
Eu horoscoape nu citesc niciodata. Nici macar nu cred in asa ceva, de oriunde ar veni ele.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
liliac1 spune:
Neata si de la noi!
Si tot din campul muncii.
N-am nimic interesant de spus, dar nu vreau sa ziceti ca nu vreau sa va scriu.
Am avut ieri o zi extenuanta ca am incveput si scoala, deci avem teme dupa-amiaza 
Black nu iau pe nimeni cu norma intreaga pentru ca nu-mi sta in fire sa cer mai mult decat mi se cuvine.
Adica nah, maica-mea e si ea om. E suficient ca mi-i tine pana vin eu de la munca. Mi se pare mie firesc sa nu exagerez.
Eu as fi putut sa ma mut la ea ca loc este, dar nu, prefer sa ma chinui putin si sa imi rezolv toate asa cum pot eu. N-am chef de priviri strambe si sa fac matanii in semn de recunostinta vesnica.
Multa lume nu ma intelege de ce procedez asa tinand cont ca ai mei sunt la 10 min distanta de casa mea. Dar mie asa-mi place, fiecare cu patratica lui.
Cat despre blugi...am o pereche luati din Cora cu 19 RON. Sunt muuult mai faini dupa 1 an de purtare decat minunatii D&G pe care am dat 199 RON. Iar frate-miu si-a luat ditamai treningul adidas pe care a dat o groaza de bani identic cu acelasi trening pe care l-am vazut la taraba. Fix aceeasi eticheta! Doar ca el l-a cumparat din magazin sport
Sa-ti zic ca de-atunci nu-l mai poarta? Nasol ca la noi sunt inca magarii de genul asta
doinabita spune:
Buna fetelor!
Black cum sa se califice Catalin? caci de acum pana in august cand naste Ioana nu sunt 12 luni de cotizare,e vreo varianta la mai putine luni cotizate?Pe Cata nu il califica aici unde s-a angajat.Cand se va ivi post de agent de vanzari caci in o luna vor avea nevoie il vor pune pe postul asta , pana atunci e muncitor necalificat in agricultura.Ata i-au scris pe fisa de angajare.Mie nu imi place sa mint sa zic altceva, caaci nu e frumos.Ca are el la CV altele , nu conteaza in momentul de fata.Bine ca e serviciu la el, maine e prima zi.
Lora, uite minunea: incepe Cata serviciul...dar maine suntem chemati toti insotitorii la primarie la sedinta: CICA NU MAI AU BANI SA NE PLATEASCA...

o sa vad maine ce bomba mai primesc...

Voi ce ati facut azi de papa? eu o varza cu carne la cuptor.Maine e Ioana sefa la bucatarie caci la 10 merg la primarie.O sa vedem ce o fi...
olim spune:
salutare
noi suntem la spitalu d eboli infectioase internati, alex a facut un puseu de febra de 40 si au decis sa ne tina sub supraveghere

doina
doamne ajuta sa fie bine
va
pe toate si va tin la curent.
LoraG76 spune:
Aoleu, olim, multa sanatate lui Alex!
E un pui de viroza care da febra mare, sunt multi copii fara alte simptome, doar febra. Si Iustina face febra de vreo 3 zile fara niciun alt simptom si tratam viroza cu nurofen si vitam. C. A-nceput sa-i curga putin si nasul, dar nu mult.
Doina, numai probleme. Sper sa se termine odata! Bafta lui Catalin, de munca nu tre' sa-i fie rusine.
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
liliac1 spune:
Doinito tinem pumnii sa fie treaba buna maine la primarie.
olim n-am cuvinte. Cum, ma, dintr-o data?? Sanatate multa lui Alex.
Nu pot sta prea mult ca-s trasa de poale
. Lora 
olim spune:
a fost asistenta si mi-a zis ca se sta 5 zile in spital, io sper ca macar pe vineri sa ne lase acasa

dimineata mi-a zis medicul de la primiri urgenta ca sta 1-2 zile, acuma seara 5
black, pot sa refuz sa stau 5 zile in spital.
plus ca sa stau cu el eu platesc 10 lei pe zi, regim hotelier

doamne ajuta sa se refaca alex repede, apoi mai vedem noi.
va
pe toate
doinabita spune:
Olim, multa sanatate va dorim!
Dragelor, vestile sunt proaste, ne dau in somaj.Eu nu pot sa intru caci am un I.F. pe numele meu.Nu pot sa il inchid caci am de dat impozite si nu am de unde.Nu stiu cum e legea dar stiu caci imi trebuie adeverinta de la fisc si acolo apar cu I.F....DECI?
Lora tu trebuie sa stii din astea.Eu o sa intreb cand imi iau cartea de munca peste 2 saptamani.Azi nu am avut nici chef sa merg pe drum cand m-am intors...Asigurare medicala, nu voi mai avem...ca sa nu zic de restul...
Voi ce faceti? 

LoraG76 spune:
Doina, sincer, nu prea stiu, ca nu ma confrunt cu astea. Intreaba mai bine la legislative. Nici sa gandesc nu mai pot, ca tipaaaaaaaa...
Olim, poti refuza internarea, semnezi pe propria raspundere.
Nu mai pot sta!
liliac1 spune:
Neata mamici.
Unde umblati? Toate sunteti cu moralul la pamant? Hai, capul sus!
Eu de 2 zile sunt usor trista. La odiseea lui Radu avem o dovlecica cu probleme. Stiam de la nastere ca ceva s-a intamplat rau...dar mamica tot timpul ne asigura ca este bine, ca face recuperari... Mai multe n-am intuit ca s-ar fi intamplat si ea, in marinimia ei nu ne-a "lasat" sa ne ingrijoram prea mult.
Acum 2 zile...am aflat de problemele care le are fetita.
Va las si voua povestea.
Fetele de la odisee au sarit in ajutorul ei, i-au facut blog, i-au facut afis, fiecare ajuta cu cat poate si cu ce poate. O mana de mamici extraordinare. Sunt convins ca povestea va avea ecou si asupra voastra si ca veti face atat cat puteti...macar o rugaciune, asa cum bland ne cere mamica ei.
Deci...inca mai sunt trista.