Gemanutzele si anul 2011! (reloaded)
Raspunsuri - Pagina 18
kokiy spune:
fetele ... v-am citit si nu am scris pentru ca am asa o stare de-mi vine sa fug
,n-am vrut sa va transmit si voua din pesimismul meu...
Black, sa-ti traiasca baiatul 
Olim ,mersi de mesajul de la legislative 
Pe zi ce trece simt ca ma afund in probleme...mama sta cu unul din fratii mei si nu se inteleg deloc,trebuie sa luam o decizie destul de nasoala ,zic eu, dar nu putem sa-l aducem pe o cale cat de cat normala...are 31 ani ,sta cu mama ,nu stie sa faca nimic si mai nou s-a apucat de baut si de stat cu tot felul de neica nimeni care-i baga in cap tot felul de prostii...ultima oara cand s-au certat a venit politia...
Cu banii ce sa mai zic ,am ajuns la fundul sacului
,am doua credite babane si o gramada de carduri de credit...ma gandesc la o refinantare ,dar nu stiu daca asta e solutia cea mai buna 
La serviciu nu e prea pe roze,in fiecare zi incearca sa ne gaseasca nod in papura doar ca sa mai taie ceva din salariu sau chiar sa ne dea afara ,vor oameni noi care sa stea drepti si in pozitie de sluj,basca ca vor fi platiti mai putin,exact ce vor de fapt ... ma gandesc sa ma indrept in alta parte ,dar unde??? peste tot vor doar sa castige de pe urma sclavilor ...gasisem undeva un program de la 10.00 la 20.00 in fiecare zi ,iar sambata si duminica pana la ora 15.00,un week pe luna liber,bataie de joc pentru 400 euro
...ma bate gandul sa emigrez,ceva indrumari ??? ![]()
Si ar mai fi si soacra,care se baga in casa noastra si incearca sa ne conduca ,mai ales pe fiusu
...asta ar fi a treia perioada de cand sunt cu al meu cand nu-i vorbesc ...prima oara m-a tinut 1an si jumatate ,a doua oara 8 luni ,acum sa vedem cum evolueaza relatia ca eu deja l-am amenintat pe al meu ca ar fi o varianta sa divortez,doar pentru ca nu o mai suport pe soacra pe capul meu...desi nu sta cu noi,o vad aproape zilnic,face parte din peisaj si nu e foarte placut,eu una am f. multa rabdare ,dar cateodata imi ajunge,mai ales ca e o persoana care turuie vrute si nevrute,jigneste ,minte si nu mai stie ce,iar ca si capac o pune bautura...din pacate e alcoolica si nu recunoaste...imi pare rau de al meu sot ,dar cateodata devin egoista si-mi vine sa iau copii si sa plec 
Hai ca m-am racorit ![]()
LoraG76 spune:
kokiy, 
te inteleg f. bine si chiar te rog sa te descarci aici de cate ori simti nevoia. Si noi stam f. prost cu banii, nu's cum o sa ne descurcam pana incep eu serviciul, cel putin...dar gandesc pozitiv.
mi-a adormit mandra-n brate, incecr s-o duc in patut.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
kokiy spune:
Lora ,sa stii ca e bine sa te poti descarca cateodata
... de cele mai multe ori forumul e pentru mine un fel de refugiu unde-mi pot striga nemultumirile... pe umerii sotului stau destule,asa ca nu-i mai impui capul cu tot ce ma framanta,mamei nu-i spun toate problmele ptr. ca si asa are ea destule ,cu fratii nu prea am ce discuta pentru ca fiecare le are pe ale lui ,cu prietenii nu prea vorbesc pentru ca de cele mai multe ori te vorbesc pe la spate ,asa ca e mai usor sa te intelegi cu niste "straini" intre ghilimele vorbind
,acesti prieteni virtuali care de cele mai multe ori te inteleg si-ti spun o vorba buna mai bine decat cei cu care traiesti in fiecare zi 
blackgirl0 spune:
Kokiy, te inteleg perfect, draga mea!
In absolut toate! Sotul de mai bine de un an in cautare de un loc de munca mai bine platit decat 330 de euro (cat ia momentan in mana), chirie, copil mic, credit pentru cabinet (ce aduc eu in casa este nesemnificativ, caci marea majoritate a cheltuielilor se duc pe cabinet). Eu mi-am vandut laptopul si azi m-am dus de-am platit pentru www.mobilacasarusu.ro/produse/camere-de-tineret/jerry" target="_blank">mobila copilului. Cadoul nostru de ziua lui!
Cu soacra iar ai nimerit-o: de joia viitoare am onoarea sa o am musafira!
Sper sa nu ne ceara bani din nou, sunt oricum suparata pe ea ca nu a catadicsit macar un telefon sa-mi dea de ziua celui mic. L-a sunat pe fi'su, cu toate ca zilnic se suna de cel putin 2-3 ori! Din punctul meu de vedere, va avea parte numai de fund intors si bot lung! Nu-i convine? Sa se care mai repede acasa! Eu nici macar nu am invitat-o, doar ce m-a anuntat consortul de vizita! Si cireasa de pe tort: vine cu cumnatul!
Am incercat sa nu transmit nimic din starea mea sotului, insa clocotesc de nervi! Noroc ca maine va fi ocupat cu montarea noului dulap, iar eu sunt plecata toata ziua la curs, caci astfel iesea cu scantei zilele astea. dragos va sta la mama.
Daca doresti, poti sa te descarci cu mai multe.
Cred ca suntem mai multe cu astfel de probleme existentiale! ![]()
blackgirl0 spune:
Si sa mai adaug ca nu ma lasa limba sa nu spun mai multe la un astfel de subiect
: nu stiu cum este sa stai atata timp cu sotul fara sa va vb! Am mai avut noi zile cu politete exagerata, atmosfera tensionata/glaciara intre noi, cand el se culca in alta camera si nu m-am simtit bine. Si nici copilul! De asta spun, copiii simt, vor fi marcati de faptul ca mami si tati nu-si vb! Chiar nu poti sa te descurci o perioada fara soacra, numai cu parintii tai? O perioada de respiro, suficient cat sa-si dea si singura seama ca nu-i dorita daca jigneste/minte si mai ales ca bea???? Cum Dumnezeu crede ea ca-ti mai lasi copiii pe mana ei daca bea??????? Doamne fereste, eu nici macar nu as mai lasa-o sa aiba tangenta, daramite sa mai stea cu ei? Cred ca ai limita tolerantei infinit mai jos decat mine: eu alcool/furt/minciuna nu suport!
Cu fratele tau... al tau este alcoolic, sora-mea este cleptomana! Tot ce castiga probabil mama ta fratele tau bea, sora-mea fura de la mama! Ce-i mai grav?
Atata timp cat mama ta nu se impune, tu nu ai niciun cuvant de spus! Doar nervii tai consumati!
LoraG76 spune:
'Neata!
Poftiti la o cafea si nu va mai ganditi la lucruri rele azi! 
Doina, ce face graviduta voastra?
Mai Raluuuuu!!! Pe unde umbli?
Olim, ati mai rezolvat ceva cu terenul ala? Ce-ati mai aflat?
Gata, plec la treburi!
O zi buna!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
olim spune:
salutare si de la noi
lora, nu am rezolvat mare lucru, decat am depus plangeri penale si oficiale la primarie si pe la politie, si au 3- de zile sa imi raspunda, asteptam sa vedem ce zic.
ieri am fost la mures
sa-mi vad neamurile sotului
mai aveam un pic si ma vedeati la stirile de la ora 5

am mers sa semnam succesiunea dupa soacra, dar am avut surprize din partea cumnatului care a facut antecontract de vanzare cumparare fara sa stie ce semneaza

doar pe 18 se semneaza actele, ca dca nu eu le-am spus ca nu is de acord cu vinderea, am imputernicire de la marius![]()
black, super faina mobila lui dragos
nu gaseai ceva mai ieftin la ikea, sau de acolo ai vrut.
si pe mine ma bate gandu de un pat pompier lui alex, dar asta dupa ce ne mutam in iunie.
kokiy, sper sa te ajute sfaturile.imi pare rau pentru situatia in care esti
eu am scapat de soacra, cred ca se intoarca in mormant stiin d ca i-am vandut apartamentul
oricum o parte din bani is pentru restaurarea mea la psiholog
poti sa scrii aici ce vrei si cand vrei, gasca gemenelor e 

oricand os a primesti un sfat, fetele is pe baricade.
doina, tu ce mai zici, cum e nora ta
mercedes, raluca la apel

va
ma duc sa il pun pe alex la somn si mai vin
Mercedes spune:
Io-s prezenta la apel acum chit ca nu sunt acasa ci la socrii acum pana maine cand o luam din loc ca pe luni sa fim apti pentru job, scoala si gradi.
olim-ne intersectam un pic un pic pe drumurile patriei.Eu acum sunt unde ai fost tu ieri
.
black- fainut cadou!din pacate nasol cand ajungem sa facem asemenea troc. Nici noi nu suntem pe roz dar sper sa supravietuim vorba de acum ,, mai rau sa nu fie,,.
kokiy- ai si tu destule pe cap...
blackgirl0 spune:
Fetele, nu sunt intr-o stare de spirit buna! Probabil ca nici Ralu sau Liliac, de numai scriu pe aici! 
Sotul trage de montat singur mobila, Dragos este marait si nervos si trage de noi sa ne jucam cu el si suntem cu casa vraiste! Am inteles de la mama ca bunicii i s-a taiat gazul pe motiv de neplata facturi, cumnatul iar face prostii prin Braila si soacra-mea cred ca isi va anula excursia la noi. Am o gramada de calcat/aranjat in casa/terminat hartogaraie de la cabinet si sunt satula ca asistenta mea vine la munca o zi din doua
Nici horoscop nu va mai pun ca-i naspa pentru azi! ![]()
olim spune:
salutare tuturor!
nici al noi nu e prea roz ziua, de dimineata am fost la cumparaturi
am cheltuit 500 pe nimic, adica 3 perechi de papuci lui alex, una mie, 2 jucarii, cd, 3 carti
ralu sa nu ma certi
si niste mancare pe azi si maine.
e dezastru la preturi, io chiar va admir ca reusiti sa traiti si sa va descurcati cu salariile din tara asta, ca mie sincer nu imi ajung banii,si ma abtin la multe
liliac, ralu sunteti bine
sau v-ati suparat pe noi![]()
black, complicate vremuri, sid e ce asistenta vine doar una din doua, sper ca nu o paltesti pentru 2 zile![]()
cum sa ii taie gazul bunicii, acum pe timp de iarna
.
va
pe toate si va doresc o duminica excelenta tuturor