Gemanutzele si anul 2011! (reloaded)
Raspunsuri - Pagina 17
blackgirl0 spune:
Doina, hai ca se rezolva cu analizele si tratamentul pe timpul sarcinii/nasterii, insa Ioana nu poate sta asa! Chiar si o colaborare de 2 ore zilnic undeva, in baza unui contract se iau in calcul! Pune-i sa se agite nitel, pe ea si pe baiatul tau!!! Este doar viitorul lor in joc, nu? Ea nu are parinti/cineva din familie sa o ajute cu oricare din sugestiile mele? Stiu ca tu esti mereu bine intentionata si ii ajuti (si pe prima nora ai ajutat-o cu destule), insa nu esti tu responsabila cu destinul lor. Este suficient ca le asiguri masa/casa, ceea ce pt mine inseamna enorm, mai ramane sa se agite si ei nitel. Nu stiu ce varsta are nora ta, insa stiu ca ai baiat matur care nu se lasa asa usor. Poate tot ce le lipseste este doar directia in care sa se indrepte. Nu se poate angaja drept asistenta personala/sociala a lui Dan la primarie? Intreaba pe oricine, nu se stie de unde iese iepurele! 
Este cumplit ce spui tu acolo cu banii, cu calculele!
Eu stiu doar ca fiecare copil vine cu o paine in mana si pana acum am tot vazut confirmata acest proverb! Sanatoasa sa fie Ioana, sa duca sarcina la capat cu bine, iar bebelul sa fie sanatos si mancacios! Si mai ales tie multa putere si sanatate ca tu esti motorul la tine in familie! 
blackgirl0 spune:
Azi:
Nu pune la suflet glumele nevinovate ale unei persoane care nu isi da seama ca depaseste limita bunului simt. Crede ca face poante bune, dar pe tine mai mult te deranjeaza ceea ce spune. Arata-i ca nu e cea mai buna metoda de a te face sa razi, pentru ca subiectele pe care le ataca nu sunt deloc de glumit, ci mai degraba pot rani pe cei mai sensibili. Nu ca ai face tu parte dintre cei fragili sufleteste, dar iti dai seama totusi ca a cam intins coarda.
si
Te vei bucura de un dinamism neobisnuit, care te va face sa fii foarte activ(a) si curajos (curajoasa). De data aceasta, toata rutina muncii tale va fi bogat recompensata, dar speculatiile nu vor fi favorizate. Viata sentimentala va fi stabila si fara surprize neplacute. Vei reusi destul de usor sa-ti pui ordine in idei. Incearca sa exploatezi noile tale relatii, care te vor imbogati pe plan intelectual.
Cica am avut o revelatie asta dimineata: ca daca tot il pun pe NU in fata (nu am bani, nu mi-e bine, nu ma descurc etc. etc) lucrurile chiar asa se vor intampla! Asa o fi, musai sa ma iau si eu dupa Doina cu mergem inainte! 
olim spune:
salutare
s-a confirmat ieri c anu e extrauterina, a fost un avort spontan, cu eliminare totala, acuma iau antibiotic si niste ovule si pe 10 merg la control si papa nicolau![]()
lora, imi pare rau pt hainele Iustinei

da mi-ai zis in cm si eu asa am luat

of ce aiurea ma simt![]()
![]()
banii au ajuns , multumesc
da as mai vrea o carte pentru Alex, iti trimit pm
olim spune:
LA MULTI ANI DRAGOS!!!!

Sa cresti mares, sanatos si frumos sa aduci multe bucurii parintilor, sa incepi sa vorbesti repede sa se linisteasca mami

olim spune:
black alex mananca bine , adic eu asa zic, am sa mai repet copro sa vedem.
liliac, ai dreptate cu apartamentul, dar sincer as vrea ceva in Franta sa luam, ca paltim 7200 de euro chiaria pe an, e destul de mult, daca vand aici cu 80.000 e mai mult de jumate din casa, si preturile nu sunt ca la noi speculative.
doina, ma gandesc ce greu trebuie sa iti fie si ce e in sufletul tau

sigur DD v-a avea grija de voi si o ssa iesiti si din asta
LoraG76 spune:
'Neata!
Trec rapid sa dau o cafea, cui vrea, ca tre' sa produc ceva de mancare pe ziua de azi si inca nu m-am hotarat care-i al doilea fel. Primul e fasole prajita. Al doilea...ceva idei?!
Olim, nu-ti fa griji, e ok ca-s bune hainele Adelinei, Iustina oricum are surplus deja.
Gata, dispar, pa!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
olim spune:
salutare
ce liniste in zona
unde ati disparut toate
lora imi pare rau pentru hainele Iustinei
ce faceti, de nu dati nici un semn de viata, eu am fost azi la un masaj, ma simt ok, dar parca pic psihic
va astept la o
blackgirl0 spune:
Azi:
Te gandesti serios la o schimbare in cariera, cum ar fi un alt loc de munca sau o profesie noua, chiar daca schimbarea de directie ar necesita si o perioada de studiu pentru recalificare. Chiar daca momentan nu stii foarte clar ce te asteapta, esti decis sa faci aceasta schimbare, pentru ca presimti ca va fi in avantajul tau, in perspectiva. Te informezi, ceri sfaturi mature de la altii care au facut deja acest pas, iar discutiile cu cei deja realizati profesionali te motiveaza si pe tine sa nu mai stai pe ganduri, ci sa actionezi.
Fetele, cum dispar nitel cum moare subiectul? ![]()
Olim, iti multumesc de urari legate de Dragos!
Ai fost draguta la faza cu sa vb mai repede sa se linisteasca mami!
Imi pare rau de vestile legate de sarcina, poate daca mergeai din timp altul era deznodamantul. Bine ca nu este totusi vb de o sarcina extrauterina. Tine-te de tratament, fa controale periodic si nu te mai lasa pe tanjeala cand vine vb de sanatatea ta!
Eu m-am cam saturat de munca, sincer va spun! Sunt la cabinet de la 7, seara plec dupa 8. Maine am un curs toata ziua. Nici nu ma mir ca Dragos vrea la mine in brate de cum ma prinde pana seara tarziu. Sper sa fie doar o perioada si sa treaca!
LoraG76 spune:
'Neata!
Haideti la o cafea, ca eu abia acum apuc sa o beau. Oricum, vad ca are efect somnifer...
Black, o sa treaca si perioada asta, ai sa vezi. Si eu, cand ma gandesc ca trebuie sa ma intorc la serviciu...
Dar daca fara nu se poate?!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)