Gemanutzele si anul 2011! (reloaded)
Raspunsuri - Pagina 14

blackgirl0 spune:
Olim, ti s-a facut analiza din sange (Bhcg) pentru a se vedea daca mai este vb de vreo sarcina? Sper sa fie ok si sa nu fie vb de o extrauterina (care se lasa musai cu operatie). Off, fata draga ce de belele pe capul tau!
Azi:
Se deschid perspective noi si foarte promitatoare in fata ta ceea ce te stimuleaza la maximum sa te apuci de treaca. Devii foarte implicat in noua actiune care incepe acum, motivat de rezultatele care ar putea aparea in urma eforturilor depuse, dar si mai mult iti convine ca esti impins de la spate de oameni care cred in tine si, de dragul lor, ca sa nu-i dezamagesti, esti capabil de adevarate miracole. Abia astepti sa ajungi la roadele visate cat mai curand.
Fug ca am o groaza de treaba, il sarbatorim azi pe pici, chit ca ziua lui pica luni!

olim spune:
blaack, ma duc luni sa vad de analize, ca azi nu aveau cine sa imi recolteze
mai trec prin zona
wekend fain sa aveti

doinabita spune:
Bunafetelor!
O sa mergem de luni la casa, iar la somaj ce sa facem? ca nu a dat-o in somaj, Iar daca nu are cotizat un an continu...pa...pa bani de indemnizatie pentru ea.
Voi ce faceti azi? eu am facut o ciorba de perisoare, sarmalute si atat.Nu am mai avut chef de dulciuri.

liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olim blaack, ma duc luni sa vad de analize, ca azi nu aveau cine sa imi recolteze mai trec prin zona ![]() wekend fain sa aveti ![]() |
Oh, Doamne, tinem pumnii si ne rugam sa fie totul bine. Restul...prea putin conteaza. Vestile ce ni le-ai adus nu-s deloc unele care sa ne linisteasca...asa ca-mi inchipui ce-i in sufletul tau si ce departe ti se pare tie luni. Cred ca toata lumea nu vrea sa treaca zilele astea prea usor, in schimb la tine-i taman invers.
Alex s-a reobisnuit cu locurile actuale? Sunteti ok din celelalte puncte de vedere??

liliac1 spune:
Black petrecere frumoasa piciului, da' noi asteptam luni sa vii sa ne servesti cu o felie de tort virtuala. Tot atunci bagam si-un cantecel si asteptam sa suflati in lumanari.
Doinito Uof, Doamne, cat de greu poate sa fie la voi.
Eu nu ma pricep ce sfat sa-ti dau in ceea ce priveste asigurarile dar banuiesc ca nu e chiar usor asa fara niciun fel de venit. Sa fie nora sanatoasa si sa nu aiba nevoie de niciun fel e interventie. Daca face analizele uzuale atunci este suficient. Eu imi amintesc ca atunci cand am fost insarcinata cu primul copil nu se faceau atatea. Si uite, a fost bine. Trebuie sa fiti pozitivi!
Cat despre mancaruri...iar ne dai clasa. Evident ca eu azi am pestat doar o ciorba de manzat. Dar cred ca a fost ditamai manzatu' ca am fiert la carne de mi-au iesit ochii si mi s-a umplut casa de abur. Evident ca ma plang pentru ca stiu ca asta inseamna in viitorul apropiat ca va inflori mucegaiul Abia ce l-am scos din dormitoare...

Mercedes spune:
doina-daca nu va avea 10 luni lucrate(aici va tb sa vad daca cumva nu s-a schimat) din ultimele 12 lucrate nu va putea beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului dar macar 6 luni ar tb sa aiba sa beneficieze de prenatal si postnatal daca nu prin contract de munca macar prin contract de asigurare( ar tb sa mearga la casa de pensii si la casa de asigurari de sanatate si sa se asigure la salariul minim brut pe tara. Costa putin dar macar stii ca 126 de zile esti asigurat si ai si vechime pe lunile cotizate + pre/post natal.
olim-tinem pumnii sa fie bine.
blackgirl0-din cate stiu eu nu ajunge doar declaratia si cotizatia la sanatate pentru a beneficia de cele 126 de zile ar tb sa aiba si contract de asigurare( diferenta dintre contr de asigurare si contract de munca e ca la cel de asigurare nu se plateste si somajul in rest vechimea merge si beneficiezi identic de toate ca la contractele individuale de munca).
lora-ai PM de aseara nu stiu daca ai reusit intre timp sa citesti.

blackgirl0 spune:
Mercedes, vb de lucruri complet diferite. Eu m-am referit strict la faptul de a fi asigurata din punct de vedere medical si pentru asta numai tb sa plateasca ceva in plus. Prin lege, toate gravidele si lauzele beneficiaza de ingrijiri medicale gratuite, indiferent daca au cotizat sau nu. Stiu, caci asa mi-am asigurat o gramada de gravide fara venituri la CASBV, insa dupa nastere toti banii primiti erau doar alocatia copilului de 200 de ron. Banuiesc ca daca vrea si vechimea necesara pt a benefia si de concediu ingrijire copil nora Doinei va tb sa faca pasii spusi de tine. Insa pentru asta mai tb sa se intereseze si la ITM si la Primarie, serviciul de Asistenta Sociala.
Liliac, luni va dau cate-o felie din torul lui fiu'miu, chit ca atunci voi sta cu foile in fata, am de facut raportarea lunara. Pun si poze cat de curand!

LoraG76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olim lora ti-am trimis pm. scuze pentru intarzierea cu care ti-am trimis pachetu, dar e la 3 km de noi posta, si aici fara masina e cam greu. transportul e fost 5 lei, l-a platit delia, asa ca dai o bere cand vii la cluj ![]() astept sa ajunga si sa imi zici de haine, ca is curioasa daca iti plac ![]() ma duc la ![]() va ![]() |
Olim, abia acum am deschis netul, ti-am trimis PM, maine dim. pune sotul meu banii sigur. Ieri am fost la Borsec, ca au fost niste prieteni si varul meu din Buc. acolo si ne-am intalnit cu ei, a fost ceva neprevazut si n-am apucat sa-ti mai scriu.
Te pup si ai mare grija cu sanatatea!

Dau Deliei o bere, oricum!

Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)

LoraG76 spune:
Mercedes, tot acum am apucat sa citesc si PM-ul de la tine, merci mult pt. informatii!
Black, abia astept maine sa mananc tort! Sunt fan dulciuri de cand exista Adelina...nu ca-nainte nu eram, dar acum...
Doina, sper sa se rezolve toate! Abia astept sa fii bunica...de fetita!
kokiy, Ralu, lipsiti iarasi de la apel!
Liliacule, ce fel de ghiozdan imi recomanzi pt. Iustina? De-acum o sa te innebunesc cu intrebarile...stiu ca au niste caiete speciale in clasa I, cat sunt de mari? Ghiozdanul tre' sa fie mai mult patrat, sau dreptunghiular, inalt, adica? Ma depaseste situatia...
Nu ma mai lasa fie-mea sa scriu. Bye!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mercedes spune:
black-da vb de aproape lucruri diferite.... Eu ziceam ca daca tot plateste la sanatate de ce sa nu plateasca si la casa de pensii si macar 126 de zile va capata si plata pre/post natalului nu numa ce-i 200 de lei reprezentand alocatia copilului, cred ca acum se intelege ce vroiam sa spun adica sper.
Sa nu vorbiti de ghiozdane plizz. Presimt ca va tb sa luam si noi ghiozdan chit ca noi vom merge abia la anul la scoala. Probabil va tb pentru aproape toate prietenutele fetei mele vor merge acum in toamna la scoala.
black-am recitit acum ce ai scris.Din capitolu stii tu curiozitatea gemenilor vroiam sa te intreb la cass iti accepta toate persoanele ne-asigurate( gravi cum zici sau asigurate prin 416 sau mai stiu eu cum) adica daca ai 50 sa zicem primesti sume pentru toti la finalul lunii?