Gemanutzele si anul 2011! (reloaded)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Olim, vorba lui Black: URGENT LA GINECOLOG!!! Eu am avut ceva sangerari in luna a doua cu Adelina si mi-a prescris repaos si Arefam. S-a rezolvat in 2 sapt., era o desprindere de placenta. Pune-mi, te rog, contul, sa pun banii!
Fug ca am lasat bolfosenia singura pe hol si vocifereaza - e-n carut.
Revin cand pot!
Va pup!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Azi:

Contradictiile dintre generatii sunt mai intense azi, pentru ca cei tineri vor incerca sa isi impuna punctul de vedere in fata celor mai maturi, dar nici acestia nu se lasa mai prejos. Elevii se vor ridica impotriva profesorilor, subalternii impotriva sefilor, fiii impotriva parintilor si de la o banala cearta pana la un razboi intre generatii. In loc sa se incapataneze fiecare doar pe a lui, mai bine s-ar gasi o cale de mijloc, astfel incat fiecare sa preia ceva din principiile celuilalt. Cel tanar are de invatat de la matur, dar si batranii au ceva de invatat de la cei tineri.

Sunt deja la munca, mai am cateva fise de terminat, mai ales ca pt mine azi va fi zi scurta (de la pranz o prezentare medicala si-apoi drumuri la Colegiul Medicilor si-alte institutii bla-bla). Mi-e un somn de nu ma vad, insa eu am stat aseara sa vad ultimele epsoade din seria 7 Dr. House!

Sunteti bine, daaa?! Nu va scoateti nasul afara decat cu treburi importante, la Predeal sunt - 15 grade!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

relativ bine
vineri merg la ginecolog, pare ca este ciclu, sau un avort spontan urmat de ciclu, pana vineri ar trebui sa se opreasca si mi-o zis sa ma duc atunci,
cine a zis ca a doua sarcina e mai usoara
nu inteleg cum e ciclu, daca testul era pozitiv
gasca

Mergi la inceput

Of, olim...imi pare rau. Ai grija de tine!
Eu nu zic ca a doua sarcina e mai usoara, la mine a fost exact invers - prima usoara, a doua...no comment, ca a trecut.

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Mergi la inceput

Olim, sper sa fie doar ciclu peste sarcina! Desi tot nu inteleg de ce te incapatanezi sa mergi abia vineri la ginecolog! Era de vazut un medic la urgenta, caci sangerarea, mai ales la test de sarcina pozitiv, este o urgenta! Hai imbracarea, echiparea si URGENT la maternitate!!!

Mergi la inceput

Da' chiar...black, ai dreptate, si eu parca-s cu pluta azi, nu's ce am. Olim, e urgenta, de ce stai pana vineri? Am o prietena care sangera de ziceai ca iese si bebe si a plecat urgent la ginecologie si s-a rezolvat, baiatul e de varsta Iustinei acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

aveti dreptate, dar mi cumva sa ma duc
plus c anu am nici asigurare, oricum la privat ma duc, dar pana atunci daca e ciclu trece, daca a fost avort
am o stare psihicaplus ca am vorbit cu un avocat azi d epamant si a zis ca vreo cativa ani sa recuperez pamantul, is la pamant
asta numa in Romania se poate intampla

Mergi la inceput

Olim, nu conteaza daca esti asigurata sau nu! La urgente nu se plateste nimic! Daca vrei tu, da ceva inainte (urat din partea mea sa spun asa ceva ) insa numai sta asa, fa ceva si du-te numaidecat la urgente!!!

De ce ti-o fi tie capul la pamant inainte de sarcina, zau ca nu inteleg! Nu asta era ce vroiai: bb 2? Cumva-cumva il vei recupera (pe pamant), dar daca este totusi sarcina si stai asa, fara sa faci nimic, nu o sa-ti para rau, mai tarziu?

P.S. A trebuit sa editez, caci...

Mergi la inceput

Olim, e posibil sa ai o hemoragie si sa nu fi pierdut sarcina, nu ai de unde sti pana nu mergi la medic. N-are a face asigurarea daca te duci la urgente, nu te intreaba nimeni de asigurare, stai calma. Eu, in locul tau, m-as duce chiar acum. Nu te critic, sa nu te gandesti la asta, nu te judec, vreau doar sa stii ca e posibil sa mai poti salva ceva. Sper din suflet sa fie asa!
Pana atunci, te imbratisez strans, sa uiti de toate supararile!

Si stiu ca esti stresata, dar contul nu mi l-ai dat...daca-ti mai sta gandul la asta. Cat despre pamant, eu chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau, chit ca-s jurist de profesie...nu m-am lovit de astea in practica si ce-am invatat in facultate, e pura teorie care nu se loveste defel cu practica.

Mergi la inceput

Azi:

Esti tandru, afectuos, dornic sa-ti exprimi sentimentele intr-o forma romantica, pentru ca altfel cel drag nu poate intelege corect ceea ce simti. Gaseste forma optima de a-ti arata afectiunea, ca sa nu fii interpretat gresit si, daca partenerul este cel care face primul pas si vine in intampinarea ta cu declaratii de dragoste, trebuie sa ii raspunzi pe acelasi ton. Totusi, parca nu sunteti azi pe aceeasi lungime de unda si, desi intentiile fiecaruia sunt bune, nu reusiti sa formati acel tandem bine inchegat de altadata. Fiecare asteapta altceva decat ceea ce primeste de la partener.

O zi mai calduroasa! Pe mine ma omoadra deja gerul asta!

Mergi la inceput