Ce intelegeti prin "a te marita repede"?
Raspunsuri - Pagina 3
flipper spune:
Buna fetelor,"prea devreme" este, intr-adevar, un termen relativ.. eu m-am maritat la 21 de ani si eram impreuna de 5 ani, deci il cunosteam, zic eu, bine pe om. Dupa alti 5 ani am divortat! Acum am u npartener de viata, "suntem" insarcinati in 4 luni cu un baietel si nici gand sa ne casatorim.. de ce sa schimbam ceva ce merge bine?.. 16+
strumfy_12 spune:
Elle buna povestioara dar eu nu mi-as dori sa fiu in pielea acelui barbat care nu poate iesi cu prietenii la o bere... sau in pielea sotii care nu poate iesi cu prietenele.
Noi ne-am casatorit dupa vreo 2-3 ani de stat impreuna... si cunoscandu-ne de 8. Aveam 25 de ani... nu cred ca conteza nici varsta nici de cat timp esti cu persoana resectiva... conteaza ca sentimentele sa fie reale si fiecare partener sa intretina flacara iubirii.
Daca va place cum aratam... un www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=9" target="_blank">vot (st.jpg) va rugam...
Mami fericita de strumfita
monabella spune:
problema e pusa cam vag. prea repde dupa ce v-ati cunoscut? prea repede dupa ce ai divortat? Prea tinara? I don't know. Nu cred ca exista o reteta a succesului. Stiu cupluri casatorite de la virste fragede care sint inca impreuna (parintii, bunicii, unii coelgi, prieteni) stiu altii casatoriti tirziu la care nu a durat.
Sint multi, multi factori in joc, maturitatea, stabilitatea materiala etc. Si nu in ultimul rind, stiu persoane tinere (si baieiti si fete) foarte maturi in gindire, poate cu 10 ani ahead of their age.
E adevarat ca vremurile s-au schimbat. Consider ca cel mai importamnt pt parteneri este sa fie pe picioarele lor intii - sa aiba meserie, job, venit ca sa nu depinda unul de altul in caz de divort.
Acum virsta ideala pt maritis e undeva in perioada fertila a femeii. Asta daca cuplul doreste copii.
RODY77 spune:
elle
se mai intampla si in realitate
http://rody77.sunphoto.ro/alex
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=9-rod.jpg
multumesc pentru vot!
RaluKara spune:
Hmm. Prea repede? fara sa il cunosti?
Uneori nu iti ajunge o viata intreaga sa cunosti un om, iar in alte cazuri omul se schimba mult pe parcursul vietii...asa ca, ce anume sa ajungi sa cunosti?
Obiceiurile, tabieturile, ticurile, reactia la un anume subiect, berea preferata, filmul???
NICIODATA nu cred ca daca stii aceste lucruri despre partenerul pe car il alegi, asta iti va garanta succesul relatiei.
Eu m-am maritat de 5 luni, peste o saptamana o sa nasc o fetita care ne va bucura pe amandoi, am locuit inainte de nunta impreuna 3 ani(PS eu am 23 de ani, el 27). Mai exact la o saptamana dupa ce ne-am cunoscut ne-am si mutat impreuna. Din punctul de vedere al tuturor noi ne-am grabit si am facut totul prea repede, dar cum vorbim de 2 firi impulsive si spontane nu poate exista notiunea de "prea repede, prea devreme".
Poate vom ramane intreaga viata impreuna(sincer asta imi doresc), poate ne vom desparti peste cativa ani...nu stiu...si nici nu conteaza...important e ca ACUM suntem FERICITI....exista sansa sa fim fericiti si maine si la anul cum exista si sansa ca ceva sa mearga prost si unul din noi (sau amandoi chiar) sa se schimbe si totul sa ramana doar o amintire.
Asta e riscul pe care fiecare ni-l asumam in viata, sa reusim sau sa esuam. Nimeni nu are reteta succesului garantata.
Raluca 39+ cu Maia
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RaluKara Poate vom ramane intreaga viata impreuna(sincer asta imi doresc), poate ne vom desparti peste cativa ani...nu stiu...si nici nu conteaza...important e ca ACUM suntem FERICITI....exista sansa sa fim fericiti si maine si la anul cum exista si sansa ca ceva sa mearga prost si unul din noi (sau amandoi chiar) sa se schimbe si totul sa ramana doar o amintire. Asta e riscul pe care fiecare ni-l asumam in viata, sa reusim sau sa esuam. Nimeni nu are reteta succesului garantata. Raluca 39+ cu Maia |
daca spui ca va veni uncopil pe lume, eu cred ca va incepe sa conteze, si nu cred ca vei mai merge pe premisa "ACUM"
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |