Disneyland Paris -3-

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Legoland-ul il pastrez pt o vizita la Londra .
Referitor la cazare, verifica pt data la care va hotarati sa mergeti ce oferte au hotelurile din zona + pretul biletelor si vezi cum ajungi cu pretul. Pot spune ca micul dejun la 4* e mai bun decat ce-au scris fetele despre Santa Fe, dar nu te lega numai de asta .
Daca iei copiilor cateva zile la DL, ai pace 2-3 zile in Paris. Jucarii ii iei la DL. Daca zici ca are copilul 10 ani vei scapa probabil de achizitionarea costumului pt ca nu prea au marimi mari. Eu n-am reusit sa-i gasesc copilului de 7.5 ani costum de Buzz (pt ca al meu copil avea peste 1.40 ) asa ca s-a multumit cu un "apucator" (mana de robot) mult mai pe bugetul meu. Au mai fost fericiti cu sabiute, palarii de pirati si le-am luat eu o jacheta de bumbac cu Stich pe spate. Lor bleumarin si mie una roz - ca sa fim familia de ciudati. In Paris nu ai ocazia sa dai banii pe jucarii daca nu cauti cu lumanarea magazile. Cheltui pe intrarile in muzee, mancare. Eu le-am mai luat niste monede-souvenir (parca erau 2 euro) care se achizitionau la fiecare obiectiv turistic important.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

anya, bine faci, chiar ieri ne povestea prietenul englez ce frumos e la www.legoland.co.uk/Plan/" target="_blank">Windsor
sunt curioasa cum e si la legoland in Germania, probabil ca cel mai frumos o fi in Danemarca.
anya, daca afli, da-mi de stire, te rog

la cumparaturi nu ma gandesc, nu sunt in plan, Marcus stie ca in vacanta vizitam cat de mult posibil, nu facem cumparaturi, banii sunt pt mancare si intrarea la obiective.

fetelor, va citesc cu asa multa placere, mai scrieti, va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianap1 spune:

Fetelor, la hotelul Santa Fe nu este uscator in camera...si vreau sa-l iau pe al meu de acasa.Intrebarea e: se potrivesc prizele lor cu ale noastre sau trebuie adaptor?Voi cum ati procedat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

diana din cate stiu in toata Uniunea Europeana sunt prize ca ale noastre. Noi nu am avut probleme anul trecut (la alt hotel) cu prizele. Numai in America sunt altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xelanoimis spune:

Fomalhauti, de unde se ia vaporasul pentru Muzeul de Stiinta? E o idee super sa mergem cu vaporasul pana la muzeu, iar din ce povesteai cu ecluzele si podurile, baietelul meu o sa fie foarte entuziasmat.
Noi am facut rezervarile pentru iunie, 3 zile parc, 3 zile Paris :)
Daca aveti si alte recomandari de cofetarii, gelaterii, patiserii sau magazine cu carti si benzi desenate in Paris suntem mari amatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianap1 spune:

Am gasit un blog cu cateva informatii si pareri personale despre Disneyland.Iar pozele mi-au placut la nebunie
http://aliceee-traveler.blogspot.com/2011/01/disneyland-un-vis-devenit-realitate-7.html

Mergi la inceput

Micky2007, tu mergi in iunie la DL? Ai rezervat biletele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

dana as vrea sa merg, dar anul asta cred ca renunt. Am copii foarte mici si mai mult ma chinui si eu si ei. Si plus ca nici nu stiu ce se poate intampla pana atunci...raceli...asa ca nu planific nimic. Sa ne facem si noi mai mari.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Micky2007

dana as vrea sa merg, dar anul asta cred ca renunt. Am copii foarte mici si mai mult ma chinui si eu si ei. Si plus ca nici nu stiu ce se poate intampla pana atunci...raceli...asa ca nu planific nimic. Sa ne facem si noi mai mari.

Micky fericita mamica de 2 minuni Beatrice Anamaria + David Cristian - 4 mai 2009

POZE Disneyland 2010

Eu cat a fost mic l-am dus doar la mare (in Tunisia), pentru soare, apa, etc. Nu l-as fi chinuit prin parcuri de distractie. Prima data l-am dus intr-un astfel de parc cand avea 7 ani, la www.vidampark.hu/2009/eng/" target="_blank">Vidampark, s-ar fi dat toata ziua cu masinuta.

Am facut atatea simulari pe site-ul DL incat am obosit...in august sunt preturi mari, dar e parada, artificiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Citat:
citat din mesajul lui xelanoimis

Fomalhauti, de unde se ia vaporasul pentru Muzeul de Stiinta? E o idee super sa mergem cu vaporasul pana la muzeu, iar din ce povesteai cu ecluzele si podurile, baietelul meu o sa fie foarte entuziasmat.
Noi am facut rezervarile pentru iunie, 3 zile parc, 3 zile Paris :)
Daca aveti si alte recomandari de cofetarii, gelaterii, patiserii sau magazine cu carti si benzi desenate in Paris suntem mari amatori

http://www.canauxrama.com/saint-martin.htm

Asta e o varianta, cea pe care am facut-o noi. Mai exista una, care incepe (sau se termina) cu croaziera pe Sena. O caut si daca o gasesc o pun si pe aia.

Mergi la inceput