Disneyland Paris -3-

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianap1 spune:

Micky2007 ce poze frumoase.O lume de basm acolo.Nu mai am rabdare, sa plecam si noi odata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Este foarte adevarat diana mie imi place la nebunie acolo. Acum am copiii prea mici ca as merge si anul acesta. Si ce este frumos ca mai schimba decorul...sa nu te plictisesti.
Abia astept sa ne povestiti. Mai ales despre hotelul Santa fe. Acolo as vrea sa merg si eu intr-o zi, cand se fac copilasii mai mari.

Micky fericita mamica de 2 minuni Beatrice Anamaria + David Cristian

POZE

Mergi la inceput

Am pus poze si la semnatura sa le vada mai usor cine doreste.

Mergi la inceput

Fetelor dar seara dupa 19-20 dupa ce se inchid parcurile se mai poate vizita ceva, mai ramane ceva deschis?Sau mergem rupti de oboseala in camera la ?

Mergi la inceput

diana dupa parcuri poti merge la Disney Village unde magazinele se inchid mai tarziu, acolo poti vedea magazine cu diverse produse disney, fast-food-uri si cam atat. Cred ca este si un cinema dar eu nu am fost. Dar cred ca o sa mergeti sigur la nani dupa o zi intreaga de distractii.

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui Micky2007
"Dar cred ca o sa mergeti sigur la nani dupa o zi intreaga de distractii."

Asa ma gandeam si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xelanoimis spune:

In simularea de rezervare pentru Santa Fe pot sa aleg tipul camerei si
ma intrebam daca merita sa aleg locatia. Am vazut ca poate fi langa facilitati sau pe Rio Grande (ambele cu 30eur in plus).
Voi ati facut asigurarea oferita? Nu prea imi e clar in ce conditii poti anula rezervarea.

Mergi la inceput

Eu cand am rezervat nu mi-a mai aparut sa selectez tipul camerei...probabil, fiind timpul mai scurt intre rezervare si sejurul propriu-zis, mai erau disponibile doar camerele standard.Cat despre asigurare...nu am facut nici un fel de asigurare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xelanoimis spune:

Stie cineva daca se poate modifica ceva din pachetul rezervat? Ma gandesc la situatia in care eu nu mai pot ajunge si as vrea sa mearga un bunic cu baiatul.

Mergi la inceput

Cred ca cel mai bine ar fi sa suni direct la ei sa vorbesti cu un operator.
In principiu cred ca se poate( si la biletele de avion de exemplu se poate schimba numele persoanei in caz de ceva, platind o mica taxa desigur), nu vad de ce nu s-ar putea si aici.
Repet, raspunsul cel mai sigur il vei afla direct de la ei.

Mergi la inceput