Disneyland Paris -3-
Raspunsuri - Pagina 19
Micky2007 spune:
Cand cumperi bilete de la wizz sa selectezi checkin online. Asa nu platesti nimic. 1050 ron este pretul (nu cred ca ai card wizz si va trebui sa platesti prin transfer bancar). Si mai platesti bagajul de la cala, daca pui.
Jasmine spune:
ia uitati ce am gasit :
http://www.galaxseatravel.ro/vacanta-lumea-basmelor-disneyland-paris-p-286.html
pt 4 nopti/5 zile pretul e 278 euro/persoana,ceea ce inseamna ca e mai ieftin decat pe site-ul oficial din moment ce zice ca pretul asta include si intrarile in parcuri
ce e drept nu vad unde se precizeaza pt ce perioada e pretul asta
ce parere aveti?
Jasmine spune:
de la pranz tot incerc sa intru pe www.wizzair.ro si nu reusesc,imi spune intruna ''server not found''
pot sa intru pe www.wizzair.com unde apar toate zborurile si cred ca pot sa rezerv,dar nu inteleg ce se intampla
voi puteti intra pe www.wizzair.ro?
danamiha spune:
sunt dezamagita, am vrut sa inchiriem un studio chiar langa Notre Dame, dar e ocupat, stiu de el de aici de la o fata, gratiela, care a stat acolo (ea a inchiriat apartament, proprietarul are si un studio), www.quai-montebello.fr/fr/photos.php" target="_blank">aici
danamiha spune:
Micky, unde esti? nu ma descurc fara tine
am gasit cazare, 2 nopti plus bilete pt parcuri pt 3 zile la 590 dolari, cum ti se pare?
pt Parcul Asterix inca nu se vand online, cel putin asa am inteles eu, dar scrie ca vor fi in curand de vanzare...
Jasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha am gasit cazare, 2 nopti plus bilete pt parcuri pt 3 zile la 590 dolari, cum ti se pare? |
590 dolari sau euro?
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Jasmine
590 dolari sau euro? |
dolari
Micky2007 spune:
Dana am culcat copiii. Azi au fost cam maraiti.
Pentru 2 nopti cred ca este mult.
De fapt, numai intrarea in parcuri pt 3 zile costa 450 euro.
Micky2007 spune:
Pana la urma 2 nopti stati?
Cred ca este putin. Atat am stat si noi si a fost foarte obositor. Avion, nani, DL, nani, a doua zi pana la 13 si gata acasa, autocar, avion si gata.