Disneyland Paris -3-

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Fetelor am incercat acum sa vad daca merge sa cumparam de pe site-ul dat de mari78 si au si Romania. In cazul in care au oferte bune putem cumpara de aici. Pe site-ul francez nu au aceasta reducere de 50%.
Cred ca este bine de stiut pentru toate.

Mergi la inceput

Au acum o oferta pe site-ul UK 2 nopti in plus si platesti numai 4. Pentru anumite perioade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

eu sunt tare curioasa daca isi merita banii, cum nu am fost nu am de unde sa stiu...

mai multe fete de pe forum (le apreciez mult postarile) au fost dezamagite, ca e prea comercial, prea scump, etc). altele spuneau ca asa si trebuie sa fie, sa vanda distractie.

vara mea (adult-33 ani) a fost la DL in Florida si a fost dezamagita. bine, ea a stat 6 saptamani in Florida in vacanta, iar niste prieteni de acolo i-a dus peste tot, au facut un program si au inclus si parcul de distractii. cred ca prefera sa stea la ocean sau la cumparaturi.

inca oscilez intre DL /Barcelona/Legoland in Germania. Nu putem anul acesta toate, iar in august cand sigur am putea merge, sejurul e scump.

Mergi la inceput

dana este si normal sa fie comercial, o sa vezi cati bani au fost investiti acolo si investesc mereu. Eu merg cam la 2-3 ani odata si sunt multe lucruri noi acolo. De la costume...la imensitatile care merg la parada. Eu anul trecut am fost impresionata.
Insa poti foarte bine sa fii calculat si sa te limitezi la exploratul la maxim a tot ceea ce este acolo. Tu crezi ca noi mergem acolo sa mancam fripturi si alte minuni? Sau sa iau o tona de suveniruri? Strictul necesar.
Eu prima data am fost impresionata, chiar daca am fost intr-o duminica cand era o aglomeratie foarte mare.

Mergi la inceput

Micky, tu ma convingi sa merg

tu ai fost si in martie, nu? a fost frig, frig?

Mergi la inceput

dana da am fost in martie si nu a fost frig, chiar a fost placut. Cred ca am fost in urma cu 5 ani. Eram cu geaca de iarna si imbracata bine, dar a fost soare si era placut. Si cand am fost la sf de februarie imi aduc aminte ca a fost foarte placut. Acum depinde de noroc.
Eu iti doresc sa prinzi cele mai calduroase zile de primavara si sa iti placa la fel cum mi-a placut si mie.

Mergi la inceput

multumesc Micky

chiar acum butonez pe site-ul lor, caut ceva intre 17-21 martie, culmea ca nu pot lua 4 nopti ci doar 3, asa e oferta cu 50% reducere, iar la Santa Fe pt 17-20 martie nu mai sunt locuri sau nu am eu habar sa caut

Mergi la inceput

Vrei sa iti dau un sfat? Nu lua in week-end. Nu o sa apuci sa te dai in nimic, prima zi si ultima zi sunt pierdute. Poate doar ultima.
Am cautat si eu si asa imi spune si mie pe site-ul francezilor.
Si inca un sfat: cauta mai intai un zbor ieftin. Sau poate nu zboara pe 17 sau la intoarere. Sau poti sa dai sute de euro in plus la avion ca sa faci economie la cazare.

Mergi la inceput

Nu au din 17, au din 20 martie si costa 620 euro, 4 nopti/5 zile.
Dar asta fara reducere.
Cu banii astia mergi in mai.

Mergi la inceput

674 euro - 5 iunie - 4 nopti/5 zile.
Cred ca renteaza mai mult.

Mergi la inceput