Disneyland Paris -3-

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

diana activeaza PM sa iti trimit link-uri, poate nu avem voie sa le dam aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

merge greu site-ul intr-adevar

adineauri nu selectasem nici o tara,ma redirectionase spre .co.uk

acum am ales ca tara Romania si mi-a dat pretul in euro : 724

asta e pretul cu oferta "1 night/1 Day Free", Kids under 7 Stay & Play Free

mie mi se pare foarte scump

https://book.disneylandparis.com/HotelResultsState.aspx

si daca aleg 5 nopti/6 zile tot cu oferta "1 night/1 Day Free",deci sa platesc 4 nopti pretul e 966 euro!!!
chiar asa,aproape 1000 de euro ?

poate nu ma pricep eu sa caut (azi am intrat pt prima data pe site-ul disney) ,dar daca astea sunt preturile eu renunt,ca mi se pare absurd

Mergi la inceput

Cam astea sunt preturile.
472 euro este numai intrarea in parcuri pentru 2 persoane, 4 zile.
59 eurox4x2=472 euro

Mergi la inceput

nu renunt,chiar daca ma asteptam la preturi cat de cat mai rezonabile

la hotel Santa Fe,care e deosebirea dintre ''Room with 2 double beds located along the Rio Grande'' si

''Room with 2 double beds located near hotel facilities''?

am vazut pe site ca se poate face rezervare pt Buffalo Bill's Wild West Show (costa 135 euro pt 2 adulti si un copil)si pt Breakfast with Disney Characters (42 euro).Are rost sa fac rezervare acum si sa le platesc sau e mai bine sa fac rezervare de acolo,de pe o zi pe alta?
E posibil atunci sa nu mai fie locuri?

mai am si alte intrebari,ca de-abia m-am apucat sa studiez site-ul DL

Mergi la inceput

jasmine pana in martie sunt preturi mai rezonabile si daca sunt zile mai putine. Cu cat vrei mai multe zile...cu atat cresc si sutele de euro.
Imi place de tine ca nu renunti. Asa te vreau.
La intrebarile tale eu nu stiu sa raspund. Dar cred ca mai bine iei de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

nu renunt,chiar daca ma asteptam la preturi cat de cat mai rezonabile

la hotel Santa Fe,care e deosebirea dintre ''Room with 2 double beds located along the Rio Grande'' si

''Room with 2 double beds located near hotel facilities''?

am vazut pe site ca se poate face rezervare pt Buffalo Bill's Wild West Show (costa 135 euro pt 2 adulti si un copil)si pt Breakfast with Disney Characters (42 euro).Are rost sa fac rezervare acum si sa le platesc sau e mai bine sa fac rezervare de acolo,de pe o zi pe alta?
E posibil atunci sa nu mai fie locuri?

mai am si alte intrebari,ca de-abia m-am apucat sa studiez site-ul DL

Jasmine, daca nu ma insel primele camere (located along the Rio Grande) sunt mai departe de hotel, adica ai mai multe plimbari pentru mic dejun, sa ajungi la autobuzul cu care mergi la parcuri, etc... nu stiu cat de departe, cand am stat noi la Santa Fe am fost intr-un corp apropiat de cladirea centrala. Mic dejun cu caractere eu nu as lua, tot ai mic dejun la hotel, de ce sa platesti altundeva? Mai degraba la The Lucky Nugget Saloon un pranz sau o cina, de exemplu, vin personajele la masa, mancarea e ok, si ai si o orchestra live. Sau iei un pranz la Mickey Cafe. (mancarea lasa de dorit acolo si e cam scumpa, dar vin personajele la masa si ai timp sa filmezi, faci poze). Nu as rezerva din Romania tot, poti sa o faci la fata locului. La spectacolul Wild West nu am fost, sotul meu e alergic la anumite animale si nu am riscat sa platim suma aceea si sa trebuiasca sa disparem in 15 minute din sala.

Mergi la inceput

multumesc,iris,asa ma gandeam si eu,ca n-are rost sa le platesc de acum

si ai dreptate si cu micul dejun,daca tot e la hotel,nu are rost sa-l platesc in alta parte

mai studiez optiunile si ma bazez pe experienta voastra,a celor care ati mai fost la DL

ce am dedus pana acum e ca sunt multe chestii care te tenteaza si iti scot banii din buzunar

pe mine ma intereseaza artificiile,zicea cineva in capitolele anterioare ca numai in intervalul 15 iulie-31 august sunt artificii in fiecare seara

asta inseamna ca daca ma duc in luna mai,de luni pana vineri,nu prind nici macar o seara cu artificii?

Mergi la inceput

Eu nu am prins niciodata artificii.
Costa foarte mult in iulie, august si cred ca este foarte mare aglomeratie. Este multa lume in concediu in acea perioada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ei nah, daca vrei artificii sunt in Bucuresti in fiecare sambata cand se fac nunti plus de Revelion, de 1 Decembrie.
Nici eu n-as da bani in plus la Disney + sa suport inghesuiala de rigoara numai pt artificii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lavi02

Ei nah, daca vrei artificii sunt in Bucuresti in fiecare sambata cand se fac nunti plus de Revelion, de 1 Decembrie.
Nici eu n-as da bani in plus la Disney + sa suport inghesuiala de rigoara numai pt artificii.

foarte tare asta cu nuntile,Lavi,nu mi-a dat prin cap

deci o sa fie fara artificii...asta e.

Mergi la inceput