Disneyland Paris -3-
Raspunsuri - Pagina 10
Burtocika spune:
Iris, dar ce agentie ai mama de-ti face asemenea oferte ???
Vreau si eu !!!
13+
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
Iris2002 spune:
Burtocika, uite aici e oferta, daca nu ma insel (sotul meu a rezervat vacanta): http://aanbiedingen.disneylandparis.nl/stuntverkoop/flash.xhtml?affId=1675203&tduid=5ef183e512c8cf54650f7655c425bfc5
E valabila inca o zi, in masura locurilor disponibile. Dupa cum vezi, trebuie sa mergi in februarie sau martie. E in olandeza, nu stiu daca o gasesc in engleza.
Micky2007 spune:
Iris este super tare oferta, nu platesti atat nici intrarea pentru 5 persoane, deci cazarea free. Felicitari. Si hotel de 3 stele.
Micky2007 spune:
Am cautat acum pe site-ul lor si este 1000 euro la sf de martie, sau incepand cu 21 martie este 800 euro. Deci este bine de stiut acest site...din alta tara.
Fetelor sa ne mai spuneti unde gasiti oferte din astea la DL.
Sa stim cu totii.
Multumim IRIS.
Vezi ca ai oferte ieftine la Wizzair in martie.
Iris2002 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Micky2007 Am cautat acum pe site-ul lor si este 1000 euro la sf de martie, sau incepand cu 21 martie este 800 euro. Deci este bine de stiut acest site...din alta tara. Fetelor sa ne mai spuneti unde gasiti oferte din astea la DL. Sa stim cu totii. Multumim IRIS. Vezi ca ai oferte ieftine la Wizzair in martie. Micky fericita mamica de 2 minuni Beatrice Anamaria + David Cristian - 4 mai 2009 POZE Disneyland 2010 |
Micky, pentru ce hoteluri ai gasit 800 si 1000 euro? Ca 1000 euro era pentru noi Disney Hotel(ne-a cam tentat, dar poate alta data, tot la oferta, desigur, ca vrem sa stam si acolo o data-ce mofturi mai avem si noi). Sau au ramas asa de putine locuri? Oferta e valabila inca o zi. Noi mergem de pe 21 martie.
Mersi de tip-ul cu wizz air, ieri seara i-am cumparat bilet mamei, care ne insoteste la Disneyland, si e intr-adevar mai ieftin decit de obicei.
Micky2007 spune:
Iris pretul asta era pentru hotelul tau, numarul de persoane, nr. de nopti....Disney site....dar alta tara. Pe link-ul pe care l-ai dat tu era oferta asta.
Adica eu am vrut sa spun ca poti gasi oferte super bune (cum ai gasit tu), dar alegand o alta tara....de pe acelasi site. Cum spuneau fetele ca pentru romania preturile sunt mai mari.
Dar tu cum ai primit oferta? Pe mail?
dianap1 spune:
Micky pozele din semnatura de la Disney in ce luna au fost facute?Ca vad lumea imbracata gros
Micky2007 spune:
Diana la inceputul lui mai au fost facute. In prima zi a fost un frig....chiar am inghetat...nu ma asteptam in mai sa fie asa frig. A doua zi insa numai puteai de cald.
dianap1 spune:
In mai??Cu asa geci groase si asa frig?
Aoleu, inseamna ca noi vom ingheta la inceputul lui martie:(
Micky2007 spune:
Depinde acum....eu tocmai de asta am luat in mai sa nu inghetam.
Dar am fost si la sfarsitul lui februarie si in martie si pot spune ca a fost ok, nu am inghetat ca acum. Depinde de noroc. Sa bata soarele.