Pufii de ian-feb 2010 isi iubesc mamicile (197)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Beatrice1982
sanatate multa!!!!! lasa ca vor veni ele si zile mai bune!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe... ![]() Happy New Year!!! ![]() ![]() |
Cu siguranta! Fara niciun dubiu!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca Am reusit sa pun poze. Ruxxita - sanatate multa. Cum adica de la medicament homeopat? varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() www.adoptaunurs.ro |
... nu stiu sa explic prea bine, dar un tratament homeopat iti poate agrava boala... si un tratament naturist poate sa faca la fel (de ex. cura cu ulei)... nu stiu sa explic bine mecanismul ... agravarea consta intr-o boala mai usoara decat cea initiala, un fel de boala "medicala" indusa de medicament pentru a te vindeca ulterior... dar nu e o regula generala.
--------------------------------------------------------------------------------------------
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_bz/sorina_bz.jpg)
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita ... si fetele care se plang de despartirea grea de bebei... bucurati-va daca ei nu sufera! Ieri am avut o programare la homeopat si am fost lipsa de acasa de la 5.30 pana la 9 (seara) rastimp in care domnul a urlat si a urlat si a urlat fara consolare, la un moment dat i s-a gatat bateria si mugea pe infundatelea, a reusit sa-l adoarma taica-su 5 min - plans in somn, plans la trezire... Jale Mare! I-am spus doctoritei homeopate de urlacios si mi-a recomandat remediul homeopat camomilla... daca aveti copii agitati si plangaciosi... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
ma bag si eu in seama..Eu folosesc pt iris..e bun tare chamomilla, Ruxita, mai ales in perioadele de eruptie dentara, 3 granule chamomilla cu 2 de belladona in putina apa, seara la culcare..fac minuni la urlaciosi!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
Ruxita spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui rox_y
noi pe aici le spunem "paine in ou"...nu prea sunt sanatoase de dat la copii asa mici Mami de ![]() povestea nasterii micutei Diana |
pe unde pe aici? Ardeal? si noi "paine in ou" dejunul nostru preferat... lui pitic ii dau bucati mici-mici de paine in ou ca sa nu se inece cu ele, de regula le scoate afara dupa ce le mozoleste un pic... noi suntem inca frati buni cu blenderul... si nu cred ca se va schimba ceva prea curand...
rox_y spune:
ruxita multa sanatate puiului tau
Mami de Diana - 31.12.2009 -
povestea nasterii micutei Diana