Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 26
inacat spune:
beatrice75 nu renunta de tot daca ai alt spatiu unde sa-l pui. Urmarierea si ingrijirea pestilor in acvariu este o terapie ocupationala foarte buna.
beatrice75 spune:
Uite cate lucruri interesante aflu de la voi!Si cica sa nu stai pe forum!
Cat trebuie sa fie in camera bebelului umiditatea? 50-55 sau 60-65?
Shines spune:
Beatrice..eu stiu ca umiditatea in camera copilului trebuie sa fie in jur de 60-65%.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei
misticgirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonique Si eu voiam sa va intreb dak a facut vreuna la bb vaccinul pt rotavirus sau dak il face...nu stiu ce sa fac, eu pana acum nu am facut nici un optional iar dr meu nu prea e cu vaccinurile astea noi.. |
Eu m-am hotarat sa ii vac Rotarix-ul, pentru ca nepotelele mele au fost amandoua infectate cu Rotavirus si a fost un cosmar pt mamica lor si pentru noi toti. Refacerea a fost grea, iar simptomele ingrozitoare. Eu merg pe schema de la stat, dar voi face si Rotarix-ul.Atentie: Rotarix trebuie administrat cu precautie la copiii cu tulburari la nivelul stomacului sau intestinului sau la
copii cu intarziere a cresterii.
Si legat de suzeta...Patrick nu o vrea si ma bucur! Desi de 3 ori am incercat sa i-o dau, eram exasperata, nu se calma cu nimic. Nu am mai incercat si as prefera sa nu ii dau suzi, desi o prefer in detrimentul degetelului.
adipapazi spune:
vmadelain, ma bucur ca sunteti bine! Eu le dau bebeilor mei polivytal, vitamine pt prevenirea anemiei, primele 3 luni de viata, cate 9 picaturi 15 zile pe luna. Costa 8 ron sticluta. Intreaba pediatrul.
syl, nepotelele mele aveau eritem pt ca nu suportau scutecele pampers. Sister le-a inlocuit cu happy si totul a fost ok. Crema cu zn pt popnetz exista si la klorane, in orice farmacie.
, joann, si fata mea plange isteric de I se umfla buricul. Are colici, pune-I scutecele calde la burta si culc-o pe burta ta sau pune foehnul pe burta ei, pe aer caldutz.si pe fata mea o keama si sara.
Pt regurgitarile din somn care ii ineaca: am patit-o si eu ca madalina. De atunci culc copiii pe burta si nu mai am problem. Regurgiteaza mult mai putin si nu au cum sa se inece ca nu li se mai duce lapticul pen as. Treaba e sa fiti sigure ca isi misca capul la stanga si la dreapta. Urmariti-I I timpul zilei ce fac dc ii puneti pe burta. In plus, daca le ramane aer in burta, iese in timpul somnului pe burta. Stai si auzi din patut eructatiile.in plus, sper ca aveti patuturile ridicate in partea in care dorm cu capul. ai mei dorm pe fratii karamazov
nici noi nu facem rotarixul, e controversat rau.
sugu, de ce aerosoli?
am gasit invitatii de botez pt gemeni, cu 2 bebelusi in 2 verze, plus cate o foaie de varza in cap. fct si rokie noua, degustat meniu, comandat tort foret noire cu martipan la cofetaria piticot, ales decoruruile pt sala, ales meniu la ramada, comandat lumanarile cu ornitogalum,mai am sambata de cumparat rokita si costumas pt copii cu nasa. la baneasa la mall langa fantana si in magaz vistoria la et 3 au niste costumatii de lesini. pt fete: rochite super dragutze cu pardesiu, caciula si botosei asortate, intre 200 si 300 ron.au si trusou, si paturici asortate, cu funde, cu trandafirasi! e o nebunie!
Adi, mami de chimen si anason