Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

Beatrice, eu cand nu o culc in sac, bag marginile paturicii sub saltea.

Vad ca voi tot vb de cat trb sa manance bb la o masa.
I e departe de cei 180 ml , mananca intre 90 ml si 140 ml.Dar cred ca nu-i motiv de stres dc ia in greutate.
Si ma gandesc daca ar manca nu 180 ml ci macar 150 ml la fiecare masa, ea avand 7 mese pe zi, ar insemna 1 litru de lapte.Cf formulei de calcul in functie de greutate, copilul meu ar trebui sa manance doar 750 ml.
Pana la ce varsta e valabila formula cu cantitatea de lapte in functie de greutate?

Andreea, mami de baiat si fetita

www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

exact asa fac si eu, dar m-am gandit ca acum se mareste si va reusi sa smulga paturica. sacul de dormit pe care il avem e prea gros. si cam toate sunt asa, grosute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Simonique, pediatra mea are contract cu Glaxo ( producatorul Infarixului ) si oferta lor e asta:

- la 2 luni am platit Infanrix Hexa si Rotarix, care impreuna au fost 536 de lei si am primit gratuit Synflorixul

- la 4 luni voi platit Rotarix si Synflorix cu 500 si e gratuit Infanrix IPV+Hib

- la 6 luni platesc Synflorix si am gratuit Infanrix Hexa

- la 12 luni platesc Infanrix Ipv+Hib si am gratuit Synflorix

Stiu ca si Medlife-ul lucra asa prin toamna. Oricum, pentru noi a fost manusa! Poti intra pe site-urile farmaciilor si vezi preturi, compara-le putin , ca sunt diferente.

Kitty, daca iti mai zice cineva sa o legi de picioare, sa ii spui ca o legi, dupa ce se leaga el/ea si sta asa 24 de ore, legat, si intins pe spate. Si daca experienta va fi una buna si va vrea sa repete , o legi si tu pe Eva Mai auzeam ca sa trag de nas copilul, sa aiba nasul drept..Of! Masajul si Vigantol si sa vezi ce picioare lungi, drepte si frumoase o sa aiba Evita

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Olgutzika ma interesa cat costa Infanrixul, dar am aflat ceva preturi:
simonique rotarix -255 ron, infanrix hexa -230 ron (farmaciatei.ro), sau 280 ron la un Helpnet.
Ma interesa daca a fost achizitionat de voi (a fost nevoie de reteta?) sau l-a avut pediatrul?

Mami de ursulet acvatic (26.11.2010)

Mergi la inceput

Pentru bubitele de pe fata mi folosesc apa distilata.
Pediatra mi-a zis si de apa termala de la avent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

tocmai am vb cu o vecina de la mine din bloc, care are un baiat de 2 luni jumatate..era terminata ca bb de cand a facut vaccinul de 2 luni nu mai papa bine....asta s-a intamplat acum sapt...offf..ce efect o avea vaccinul asta..ca asa si la noi..de cand am facut vacinul nu mai papa la fel si cu pofta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Simonique, uite prospectul de la Rotarix, citeste-l pe tot, mai ales efectele adverse si frecventa aparitiei lor. Diareea e la "frecvente", adica la mai putin de 1 din 10 doze, dar la mai mult de 1 din 100. Citeste, ca te lamureste cu multe

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

sau avene ?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o
[Pissi, Letzy, Beatrice si eu... deci ne crestinam puii in aceeasi zi!

Si noi tot pe 26 facem botezul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Fetelor ..eu am inceput serviciul de luni...ufff... tare greu...ziua la munca ...pana pe la 18-19 ...apoi iau fata de la mama si ma duc acasa...bine ca e cumintica...
Dimineata ...trezirea ...vine mama ia fata ... eu plec la munca si tot asa...
Nu prea mai am timp sa scriu dar va citesc din umbra!

Mergi la inceput

Olgutzika super oferta la pediatra ta.

Mergi la inceput