Strumfi si prichindei iulie-august2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

babyblue, o sa te calmezi cu ecografiile cand va misca copilul, ca atunci o sa ai de cateva ori pe zi confirmarea ca e acolo si e bine

mama de Carol (29.12.2008) si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Buna seara

Eu tocmai ma laudam sotului la telefon ca nu mai vomit si in momentul ala am aruncat telefonul si am mers la baie sa vomit
Am pofte ciudate...Ieri am mancat fasole batuta cu usturoi si putina ceapa prajita si azi am mancat clatite cu branza de vaci si smantana.

Referitor la cumparaturi, noi ne vom apuca de ele cand eu voi fi prin luna a 6 a si pana atunci ne documentam.

Babyblue imi pare rau ca a trebuit sa treci prin sperietura asta, dar ma bucur ca sunteti bine amandoi. Noi nu am facut si nici nu vom face dragoste pana nu trec in trimestrul 2 datorita faptului ca am avut iminenta de avort cand am avut 7 saptamani.
Ar trebui sa te bucuri ca nu ai simptome, eu pana la 7 saptamani nu am avut nici un simptom de sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

adra bell..e samburel in burtica??daca da, FELICITARI!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Paula, este Voi fi mama de doi copii, wow, imi tot spun asta si mi se pare ireal. Multumesc!

Babyblue, ia-o incetisor, Felicia are dreptate, o sa-ti para rau. Eu regret tare ca nu m-am bucurat la prima sarcina, acum sunt mult mai relaxata. Bine, o sa ma relaxez si mai tare dupa ce-mi vin dozarile de anticorpi. Ah, si la Eva n-am avut absolut nimic in primul trimestru, greturi foarte vagi in vreo 2-3 dimineti, le-as fi ratat daca n-as fi fost atenta. Oricum am compensat in trim 2.
Sarcina nu are cum sa se vada, e inca mica. Eventual poti simti o usoara presiune

blog

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC - adr.jpg

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilida

Fetelor, mi-am vazut si eu galusca plutitoare in weekend! Dormea si a trebuit sa-i dea dr cateva ghionturi ca sa-l trezeasca. Trezit insa dadea din maini si din fund ca la discoteca
Am citit ca vorbeati de simptome, eu am greturi inca din 6+ si nu suport mirosurile de mancare. Dupa ce am scazut vreo 2kg, de cateva zile mananc: doar paine, cartofi si lubenita (pepene verde) pot sa inghit. Cred ca o sa devin o balenuta de la atatea fainoase. Noroc ca am putut ingera pastilele prenatale ca altfel nu stiu cu ce se hranea micul meu dansator.

Am si eu o intrebare pentru voi: la cate saptamani ati dat vestea familiei extinse(parinti, frati...)?
La 10+ ale mele stim doar eu sotul si nasii. Credeti ca e bine sa facem asa anunturi inainte de a se termina primul trimestru?

10+

copilul meu a aflat primul, la 10 minute dupa testul de sarcina, fix in ziua in care trebuia sa imi vina ciclu. are 4 ani, bb l-am facut acum pentru ca in fiecare seara el il ruga pe DD sa ii dea un fratior sau o surioara. nu m-am gandit ca va trebui sa ii explic ca bb nu mai e. m-am gandit doar ca se va bucura. in aceeasi zi i-am spus impreuna sotului.
a doua zi a aflat mam, sora mea, soacra si nasii nostrii. apoi incet, incet toata lumea.
de ce sa nu zic???? daca e sa se intample ceva, Doamne fereste, se va intampla indiferent de ce voi face eu. a! am grija de mine si de bb (cat pot). dar nu vad cu ce ii fac rau lui bb daca afla lumea.
parerea mea

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 14+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

am ramas cu ceva de zis cu cele necesare dupa nastere
am avut noroc ca sora mea avea o fetita cu 2 ani mai mare si cumnata mea una cu un an mai mare. am primit/mostenit patutul de lemn, tarcul, scoica, caruciorul. am primit la botez balansoar.
produse cosmetice am folosit dermoto-cosmetice, din cauze dermatitei atopice.
pompa de sani nu am putut sa o folosesc. deloc. niciodata. desi am alaptat exclusiv pana la 5 luni 1/2, nu am putut niciodata sa scot nici macar o picatura de lapte. dar dani crestea frumos. mentionez ca am avut 3 modele, nuk, avent, primii pasi. nu a functionat nimic.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 14+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Laura, merci ca mi-ai impartasit experienta ta. Cred ca e tare frumos ca ai un copil care-si doreste un fratior/surioara! Si mai ales sa ii spui lui primul, super!
Noi suntem cam speriati (am tot asistat la dezamagiri dureroase cu sarcini pierdute) si stim ca de fiecare data sufeream langa persona respectiva. Asa ne-am imaginat ca le-ar fi greu si parintilor si fratilor nostri, de-asta preferam sa le spunem cand riscul mai
scade, deci dupa saptamana 14. Si mai e ceva: eu ma simt asa rau ziua incat nu pot sa stau la telefon, sa mentin conversatii cu multe detalii, sper sa imi revin saptamanile urmatoare. Deocamdata de 3 saptamani vegetez, stau doar in casa (cand ies vreau doar sa ma asez pe primul trotuar si sa vomit).

Doamne-ajuta-ne sa aducem pe lume cu bine puiuti frumosi si sanatosi!
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Neata gravidutelor!

Ilida, cu Dumnezeu inainte! Nu te gandi la ce-i mai rau, si eu am pierdut o sarcina inainte de Eva si apoi am nascut la termen un copil sanatos (si frumos si destept)

Burtocika, imi pare rau pentru experienta ta neplacuta legata de alaptare, nu-i usor, mai ales inceputul. Eu sunt o sustinatoare a alaptarii fara a le condamna pe mamele care dau lapte praf. Mai bine o mama relaxata, disponibila pentru copilul sau si cu biberonul in mana decat o mama in depresie si incrancenata pe alaptat.

M-am trezit dis-de-dimineata ca mi-a plecat sotul la capitala si-i o ceata cumplita afara, asa ca m-am pus pe pictat un tricou pentru un baietel, iar acum ma simt foarte odihnita si bine dispusa.

Sa aveti o zi frumoasa ca bebeii mici din burtici!

blog

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC - adr.jpg

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Neata fetelor! Mie mi-a fost aseara cam rau. Am observat ca mi-e asa cand sunt f obosita sau mi-e foame....Aseara le-am avut pe amndoua asa ca am dat un pic la rate

In legatura cu cumparaturile pt bebe, la Filip am cumparat tot. Am fost primii din familie si n-am avut de la cine lua/primi. La Anastasia am avut de la Filip + ca am mai primit o gramada de lucrusoare pt fetita.
Acum in mare le cam avem. Adica patutul si caruciorul,Hainutele de baietel le-am cam dat, asa ca m-am apucat sa mai cumpar (din cand in cand...ce e la oferta ). Scoica nu avem,dar o sa luam...sau o sa primim de la nepotel

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 14+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulusor77

Varatia de 1 kg la greutate poate fi si in functie de cate lichide ai baut, cat ai mancat, in ce moment al zilei te-ai cantarit. Eu am seara cu 1,5 kg mai mult decat dimineata pe stomacul gol de ex.

lulusor77 10+

exact asa patesc si eu

.....viata este acolo unde te regasesti.......

14+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput