Pepenasi de iulie-august 2008 (205)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna dimineata

Am intrat sa va salut si eu.
Deni de ieri este la parintii mei, asa greu imi este fara ea acasa, dar asta este situatia si e mai bine asa pentru noi toti pentru moment.
Ce sa zic si eu m-am apucat de timut asa un pic de regim, sper sa reusesc si sa am si rezultate.
Apropo de pictat si desenat si denisei ii place , mai nou reuseste si ea timid sa coloreze in contur, deseneaza cu creta labirintul pe tablita, normal ca nu isi propune, dar asta iese si mai face cercuri.
De vorbit vobeste foarte mult si corect, chiat sambata a venit doctorita acasa si dupa control imi spunea ca are o gura bogata si ca se mira ca spune corect ceea ce spune , marog ne-a spus ca este destul de dezvoltata din acest punt de vedere si din punct de vedere al "gandirii si modului de reactie" , ca ele au stat de vorba si s-au inteles de minune pana a avenit momentul vaccinului si acolo deni a plans la intepatura si i-a spus sa plece acasa la ea si sa nu mai stea pe coltar.
I-am facut prima doza de havrix, mai avem peste 6 luni pe cea de a doua.
Apropo voi ce vaccinuri mai faceti?
BOBITAMICA pana la urma ce scaun de masina i-ai luat Irinei? Vreau si eu detalii - pret, model si cu cel vechi ce ai facut ca noi avem la fel parca? ca si as vrea sa-l schimb .
RALU 79 bine ai revenit cu scrisul!
BUJO cum te simti, cum merge sarcina?
MONI ce bine ar fi sa slbesti mancand dulciuri, dar nu se poate , offffff.
Va las ca ma apuc de treaba.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Cine stie pe unde mai sunt reduceri , TECKY parca tu ziceai ceva dar nu am prins ideea????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

dara saptamana aceasta sunt reduceri de 50% la Z.Eu ieri am lasat o poala de bani acolo...,la FOX am mai vazut dar s-a cam vandut tot si pe 15 ian o sa bage si la LC Waikiki.Mai sunt si la Gap dar dupa 15 vor fi de 70%,acum sunt de 30 sau 50%.Cam peste tot sunt reduceri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna ziua mamici

didi, depinde de regim. eu am tinut regimul disociat timp de 8 luni si am dat 21 de kg, m-am mai si abatut, am fost si la nunti si la botezuri si in concediu, dar apoi mi-am vazut de drum. depinde cat ai de dat de pe tine ca sa stii cat de motivata esti. acum tin altul ca de sarbatori am pus vreo 2 la loc si oricum ma oprisem ca stiam ca de sarbatori ma abat oricum si am trecut prin perioada mentinerii, adica a combinarii treptate a alimentelor. acum tin dieta caloriilor negative si ca si la disociat, am 5 mese pe zi, deci infometarea ingrasa nu slabeste, depinde doar ce mananci.

ioana mea e foarete batausa si toata ziua il altoieste pe frate-su, daca o cert ca l-a batut tot ea plange, nu mai zic ca o sterg pe la fund cu palma ca e crima de om si evident ca trebuie sa o impac numai eu

va multumesc pentru comentariile la pozici

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">kat.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

mamici de pepenasi.

Sunt o mamica de bobocel si am si eu nevoie de un sfat legat de intarcat.
Cum ati intarcat voi? Ceva sugestii si recomandari?
Radu are 2 ani si 3 luni si as vrea sa-l intarc. Nu mai fac fata noaptea//ma trezeste de 7-8 ori pentru tzitzi. Nu as fii vrut sa-l intarc insa prea des cere tzitzi.
Va rog mult un sfat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Baby_boy si eu am alaptat-o pe fetita mea pana la un an si zece luni, si ma gandeam cu groaza la momentul intarcarii, dar a fost nesperat de usor, m-am dat pe sani cu pasta de tomate si i-am spus ca mama ara buba, dar daca ea vrea eu ii dau si asa, si nu a vrut , noaptea cand se trezea ii aminteam ca am buba si se culca la loc, iar dupa doua zile nu mi-a mai cerut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Un an nou fericit fetelor, chiar n-am mai apucat sa intru de cind cu boala lui Victor, am fost terminata sa il vad in spital plin de fire si agatat de aparatele alea.
Dar acuma sintem bine, crestem si inflorim, mona, mersi de intrebare.

Ma bag si eu in clubul de slabit, problema e ca alaptez. Asa ca nu pot tine cine stie ce regim, dar incerc sa mai alerg pe banda din cind in cind, cita vreme e soacra-mea prin zona si se ocupa de Victor. Mai am 1 kil de slabit fata de greutatea cu care am pornit in sarcina asta si 6 kg ca sa ma fac zina. Desi barbatu-meu zica ca o sa fiu aschie daca ajung la 50 de kg, dar io vreau sa fiu slabatura, mi s-a pus pata rau de tot.

Felicitari noilor gravidute, bujo si gally, sper ca n-am ratat pe nimeni. marina, tu cum mai esti cu sarcina?

baby_boy, la noi intarcarea a mers lin din cauza ca incepusem serviciul si scoteam laptele cu pompa, asa ca mi s-a dus laptele incetul cu incetul pina n-a mai fost. Deci nu am nici o reteta de intarcat.

In alta ordine de idei, Mara mea plezneste. A inceput s-o plezneasca pe bunica-sa, ne mai plezneste si pe noi din cind in cind, dar ieri am avut invitat un baietel de 4 ani cu mamica lui si l-a pleznit si pe copil cind nu facea ce zice ea. Deci banuiesc ca plezneste asa in cadru generalizat.
Ce sa fac? Cum sa reactionez? Io nu pedepsesc, asa ca dati-mi alte idei. Incerc cu vorba buna, i-am explicat ca ma doare, baiatul i-a spus si el ca il doare si ca nu ii place cind ea il plezneste, dar cred ca nu realizeaza inca. Ea ride si se distreaza, crede ca e joaca.
didi, parca si tu ai avut ceva pb din astea cu aida. Le-ai rezolvat?

ralu, ce m-ai distrat cu nunta fie-tii, mai intra pe la noi.
moni, tre sa intru si eu pe FB sa-ti vad freza, te-ai si vopsit? Si eu trebe sa ajung la coafor, am o claie de nu ma mai vad. Dar e dificil din cauza de alaptat sa gasesc un orar convenabil, sintem tot pe program haotic de alaptat.
biri, ce mortal e tony cu replicile lui, de-abia astept sa creasca si-al meu inca un pic. Deja a inceput sa gingureasca, da din papagal intruna cu aaaa, eeeeee si alte vocale.
Si zi asa, cit vrei sa slabesti? Ce dieta tii?
Io nu tin nimic special, doar incerc sa nu mai bag dulce in mine si sa maninc seara doar supe de legume sau salate. E grea viata dupa treij' si de ani ...
ma duc ca mi s-a terminat pauza.
pupici tuturor


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Turtu ma bucur sa aud vesti bune! Si wow dupa 3 luni decat un kil de dat jos?? Bravo!!!!!

Cu pleznitul, eu zic sa o intrebi de ce a pleznit, si sa ii explici ca nici tu nu o bati, deci nici ea sa nu faca. La noi merg chestii din astea, discutii ca de la "adult la adult".
Eu o mai pedepsesc cu "time out zone", dar incepe sa nu mai dea roade :).


Vicky si Printzesone


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Bravo Turtu ca sunteti bine si ca bebelusul e bine, sa mai pui poze!

Cit despre pleznit, la noi nu functioneaza mai nimic, dar are ea perioade si uneori n'o mai pocneste pe Nora. Oricum la ele treaba e legata de jucarii.

Si eu sunt la cura, la mine functioneaza cu fruct dimineata, salata mica la prinz salata mica seara si vreo 4-5 bomboane de cioco:d

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Turtu, Aida a devenit mult mai intelegatoare si mai pasnica in ultimul timp. Mai are scapari, dar rar si doar cu straini de care se teme in vre-un fel (de ex are o jucarie si apare un copil strain prin preajma, e probabilitatea mult mai mare sa devina agresiva). Cred ca a fost o faza trecatoare, nu stiu. Noi am tot vorbit cu ea, i-am explicat ca ii doare daca ii loveste, am incercat sa ii gasim activitati comne cu alti copii.
Cred ca cel mai mult ajuta sa se joace cat mai mult cu copiii, asa a inceput sa aprecieze colectivitatea si sa ii placa sa se joace frumos cu copiii.

EDIT: cred ca la noi a fost problema asta legata de varsta la care inca nu se juca impreuna cu alti copii, doar ii vedea ca pe niste rivali care ii iau jucariile. Acum a inceput sa descopere si beneficiile


Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput