Buna fetelor ! Am si eu o intrebare. Am nascut acum 4 luni prin cezariana si inca nu mi-a venit ciclul . Am terminat cu alaptatul de vreo 3 saptamani. De vreo 10 zile am senzatia de greata usoara cam toata ziua. As putea fii insarcinata? Mentionez ca nu am facut sex neprotejat, doar ne-am " jucat" de cateva ori, fara sa ejaculeze in mine. Sincer, mi-e si teama sa-mi iau un test de sarcina. La primul copil menstruatia mi-a venit dupa 6 luni, dar atunci am alaptat mai mult
buna adinutza.nu te ingrijora.nu se intampla mereu la fel.eu dupa prima nastere am avut cm normal la 6 saptamani d la nastere desi am alaptat pana la 1 an si3 luni deci nu are nici o legatura cu alaptatul.Acum dupa a doua nastere mi-a venit prima data la 6 sapt si apoi a intarziat mai mult de 28 de zile si m-am speriat si eu ca poate o fi bebe,asa ca m-a lovit proasta inspiratie sa iau anticonceptionale si de o luna sigur sunt protejata ca...sangerez laq greu si l-am oprit acum 3 zile si azi hopa ..iar mi-a venit bucuria-deci sfatul meu protejeazate dar nu cu pasilute.desi eu luam din acelea recomandate in alaptat.poop.si nu te speria.si pe mine ma apucase sa fac teste si etc dar am asteptat si pana la urma a venit si acum nu mai scap.aaa si sunt curioasa pe cat ai nascut ca si buburuza mea mica are 4 luni