Ce usor e sa strici!
Raspunsuri - Pagina 11
ary_v spune:
E destul de usor sa iti dai seama daca cineva te iubeste sau nu. Pentru ca cineva sa te iubeasca trebuie intai de toate sa te inteleaga, adica sa faca un efort sa te cunoasca exact asa cum esti tu si apoi sa te accepte. Daca te-ai simtit inteleasa si acceptata inseamna ca ai fost iubita.
Uite si floricica.
olympia spune:
Ary, tu chiar nu ai de unde stii cum o iubea mama ei pe Accept si de ce se simtea stanjenita, e hazardat ce spui, nu le cunosti pe niciuna si nu le-ai intalnit nici atunci cand Accept era mica. Poate felul si momentele in care o arata erau problema, nu sentimentul in sine.
Pene colorate... cate putin din toate!
album
gradina
ary_v spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olympia Ary, tu chiar nu ai de unde stii cum o iubea mama ei pe Accept si de ce se simtea stanjenita, e hazardat ce spui, nu le cunosti pe niciuna si nu le-ai intalnit nici atunci cand Accept era mica. Poate felul si momentele in care o arata erau problema, nu sentimentul in sine. Pene colorate... cate putin din toate! album gradina |
Nu am spus ca stiu cum o iubea (oricum nu cred ca se poate iubi in mai multe feluri) am spus ca daca s-a simtit inteleasa si acceptata inseamna ca a fost iubita.
Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ary_v Te stanjeneau pentru ca stiai ca nu te iubeste, era ceva fortat, |
Asta da afirmatie de prost-gust, hazardata si nimerita ca Ieremia cu oistea-n gard.
Degeaba incercarea ulterioara de dregere a busuiocului, cu "daca te simti inteles si acceptat esti iubit"; pai adolescentii in general nu se simt intelesi si acceptati, deci e clar ca nu-s iubiti?! Sau persoanele cu mania persecutiei, ele sigur nu-s iubite de nimeni fiindca se simt neintelese?...
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
ary_v spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Asta da afirmatie de prost-gust, hazardata si nimerita ca Ieremia cu oistea-n gard. |
Imi imaginez ca ai si niste argumente cu care sa sustii ceea ce ai spus. Sau iti place sa te oripilezi si sa te dai cu capul de pereti asa fara motiv? Astept cu interes...
Nu am incercat sa dreg nici un busuioc, tot ceea ce am spus se leaga.
Editez pt a comenta un pic exemplele date de tine. Da, e nevoie de un efort in plus sa intelegi nevoile unui adolescent si majoritatea parintilor nu sunt dispusi sa il faca. Iar celalalt exemplu e deplasat.