Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 2
Cris2010 spune:
Buna seara, mamici!
Sa felicit si eu repede sarbatoritii ca acusi se face maine![]()

Andrei Ioan, 7 lunite!!!
, Victor, Stefan Calin si Matei Gabriel 

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010
Foto 4+
Cris2010 spune:
Facem si noi marele pas maine cu diversificarea. Am emotii. Intr-o seara era foarte agitata, plus ca toata ziua nu prea a mancat bine, cred ca a cerut la jumate de ora, tragea de doua ori si nu mai vroia. M-am gandit ca ii e foame. Am trimis sotul sa ia cereala care se fac cu apa. I-am facut... credeti ca a mancat??? Nuuuu
.
Deci, mare emotii maine, ca incepem direct cu pireut de legume...
Foto 4+
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cris2010 Facem si noi marele pas maine cu diversificarea. |
mult succes si multa rabdare

Isa 2011
delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Cris2010 spune:
Noi azi am reusit sa iesim afara, dupa 7 zile de stat in casa
.
Am terminat cu aerosolii, continuam cu siropel pt tuse si spray in nasuc pt mucisori. Avem tot nasucul infundat si mai si tusim.
Eladea, multa sanatate tie si la puiuti
.
Victo, vazut pe nazdravanii tai, ca doua picaturi de apa
. Voi v-ati facut bine?
Rody, sper sa nu fie nimic cu Isa, doar dintisorii
.
Foto 4+
Cris2010 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
mult succes si multa rabdare ![]() Isa 2011 delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Merci

Foto 4+
Cris2010 spune:
Deabia astept sa avem si noi doua mese de mancarica. Eu o sa inlocuiesc nu o masa de lapte ci mai multe adunate
. Vreau sa zic ca in ultimile zile nu rezista 2 ore de la masa la masa, nici nu mananca mult
... am intrat intr-un cerc vicios...
Foto 4+
crissteo spune:
Cris, ce ii mai dai lui bebe pentru nasuc si pentru tuse? Si noi suntem bolnaviori de vreo 2 saptamani, daca pana maine nu e mai bine, mergem la orl.pupam si sanatate puiutilor bolnaviori.
Cris2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissteo Cris, ce ii mai dai lui bebe pentru nasuc si pentru tuse? Si noi suntem bolnaviori de vreo 2 saptamani, daca pana maine nu e mai bine, mergem la orl.pupam si sanatate puiutilor bolnaviori. Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007) |
Initial am dat STODAL sirop pt tuse si SINUPRET picaturi pt mucisori, dar din pacate am dat in bronsiolita si ne-a dat EURESPAL sirop tuse si PIVALONE spray pt nasuc plus aerosoli cu adrenalina si dexametazona
. Desi nu mi-a picat bine faza cu aerosolii cu adrenalina si dexa, le-am facut pt ca bronsiolita si mai ales laringita la bebelusi e foarte periculoasa, pot sa se sufoce daca li se inflameaza laringele
.Multa sanatate va doresc
.Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010
Foto 4+
Cris2010 spune:
Azi avem sarbatoriti numai de august![]()

LML
Sebastian si Felix de Dragaica
Cristian Alexandru de Laurika
Eric Nicholas de Grety
Raducu de Pufescu
Anastasia de Catalina

Foto 4+
Cris2010 spune:
hai ca dau eu stingerea in noaptea asta![]()
Am facut ordine printre 'hartii'
(in laptop).
Noapte buna
de Solnushka Natali - 13.07.2010