Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ilinca, cu lingurita ii dau cerealele..pai biberonu e dusmanu :)
ii prepar 30 ml lp nan, pun 2 lgte cereale, las sa se inmoaie si i le dau pe la 10..vezi sa nu fie nicoi f flamand, nici obosit..mai faci circoteca..mai bati cui lingurita..mai urli bravoooo cd papa juma de lingurita! succes!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

bamboleta, am sters poza ..era mihai in curutu gol, pe cantaru ce arata 7 kile :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Hai ca in sfarsit am mai descarcat si eu poze, videouri.....
va pun jos 2 filmari recente, in una se joaca cu margelele mele si in alta e in tarc facand niste fete comice si vorbind pe o limba ciudata

http://www.youtube.com/watch?v=9v2CcOWZw14

http://www.youtube.com/watch?v=M0p16xt5ftA

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

ce scumpa e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Racusor, multumesc mult pentru lista. E tare utila. Noi stam de joi pana duminica insa n-as renunta la nimic din ce ai pus tu pe lista. Ca pana la urma m-am gandit ca mai bine sa nu am nevoie de ele decat sa constat ca nu am ce-mi trebuie. Cartea as vrea si eu sa o comand.

Victo, felicitari ptr kg. Stiu cat este de important. Theo are putin peste 7 kg (cam 7,300); cel putin asa arata aseara cantarul. Insa el a inceput sa ia mai bine in greutate de cand am inceput cu suplimentele alimentare. Iar circoteca pe care ai descris-o e identica si la mine. Acum imi vine sa rad insa sunt destule momente in care din contra, imi vine sa-mi iau campii.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

bai, deci ce il laudam eu pe andrei ca e mancacios, azi a fost haos

de la 7 la 9.30 m-am chinuit sa ii dau la san, lua doua guri se juca

suculetul l-a baut in juma de ora

i s-a facut foame mai devreme, la 12 jumate, dar si somn, asa ca a papat max 50 ml, apoi l-am pus la san si s-a culcat ... cand s-a trezit tot nu a vrut piure, a mancat vreo 30 ml lp

a mai dormit putin pana la 4.20, cand s-a trezit era urlacios, i-am facut repede mar cu para, a papat numa la mine in brate

si numa cu degetu in gurita

offf...sper ca maine sa revenim la orarul nostru, chiat ca e cu 7-8 mese pe zi, dar macar mananca bine

dar nu a fost urlacios, ne-am jucat, acum ii place sa se legene el singur in balansoar, ori pe spate, ori in fundulet, e tare incantat, dar tre sa fiu cu ochii pe el sa nu se rastoarne

se joaca mai frumos acum, dar si vrea mereu sa fiu acolo, daca nu ma uit la el, sta si se uita la mine pana las laptopul in pace si abia apoi incepe sa se joace din nou

mami fericita de nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

ilinca, cu lingurita ii dau cerealele..pai biberonu e dusmanu :)
ii prepar 30 ml lp nan, pun 2 lgte cereale, las sa se inmoaie si i le dau pe la 10..vezi sa nu fie nicoi f flamand, nici obosit..mai faci circoteca..mai bati cui lingurita..mai urli bravoooo cd papa juma de lingurita! succes!

Victo, cate masuri de LP pui la 30ml???
Am inceput si noi cu NAN2 si tot asa face figuri, diseara vreau sa incerc varianta ta, sper sa am succes.

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

pai corina, 1 masura la 30 ml..2 masuri la 60 ml

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

pai corina, 1 masura la 30 ml..2 masuri la 60 ml

Multumesc, eu sunt incepatoare cu LP, sper sa-l accepte Tudor. Acum nu-i place nici cu cereale nici fara.

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

Buna seara, delfinariu!
Ne mai tineti minte si pe noi?
In primul rand vreau sa va doresc tot binele din lume atat voua cat si familiilor voastre si binenteles micilor delfinasi! Sa fiti sanatosi si anul care de-abia a inceput sa va aduca toate implinirile posibile pe toate planurile!
Multumim frumos si de urarile primite ieri, cand Matei a implinit 5 lunite si-mi cer scuze ca eu nu am mai fost alaturi de voi si de delfinasi la adaugarea lunilor la varsta lor .

Noi suntem bine, ne intoarcem intr-o veselie de pe spate pe burta si inapoi, iar ieri am reusim sa cadem si din pat pt prima data! Cu mancarea este ok, avem 4 mese pe zi + cea de fructe. Adica:
8.30 - 180 ml lapte,
11.00 suc fructe(aprox 40-60ml) + piure fructe(aprox 60-70ml), 14.00 - supita legume (aprox 80-100ml) + completare lapte ( aici depinde, intre 40 si 100 ml),
18.00 - 180 ml lapte,
22.00 -200 ml lapte + 2-3 lingurite cereale puse in laptic).

Cu somnul nici prea bine nici prea rau. Noaptea doarme de la 23 la 8 insa de pe la 4-5 se tot fataie si se tot trezeste de cateva ori pana dimineata pt suzi sau .....habar n-am (pe la 6-6.30 ii dau 100 ml ceai). Ziua doarme astfel: 20- 30 min pe la 10.30; 20-30 min la 13.00, 1 ora jumate- 2 ore la 16.00 ( dar in timpul asta trebuie sa stau langa patutul lui sau sa fiu pe faza sa-i bag suzeta sau sa-l legan cu salteaua de la patut daca se misca si da sa se trezeasca), si cateodata mai doarme inca 20-30 min pe la 20.

Nu stiu ce sa va mai zic despre noi.... avem vreo 7,6 kg si nu vrem sa ne ridicam in fund cand ne trage mami de manute, vrem direct in picioare, vorbim, tipam, chiuim de fericire cand stam in picioare, sa nu va zic ca sta in picioare tinandu-l de degetele doar si 15-20 sec, insa stim ca nu avem voie.....inca!

Multi pt mamici si delfinasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna seara fetelor!

N-am apucat sa citesc totul ....dar vreau si eu sa ma laud cu Raducu

Azi a papat piure de legume cu carnita!
In cazul asta o putem numi si noi masa! Nu?!

Noi supa de legume o facem cu: morcov, pastarnac, patrunjel verde, telina, ardei, ceapa si o lingurita de ulei de masline.

Am fiert pieptul de pui (de curte) in oala sub presiune si dupa l-am scos si pus in blender. Deci l-am fiert doar intr-o apa.

Imi placea si mie cum a iesit...bun tare!a mancat tare bine, vreo 170 ml de piure legume+carnita si dupa 120 ml de supa le legume strecurata in bibe.

Branza proaspata
, am cumparat si eu tot de Fagaras si am dat smantana de-o parte si intr-adevar are alta consistenta fata de cea care o fac eu in casa....eu o si scurg bine:d...presez tifonul cu 2 linguri:D si din cauza asta cred ca iese mai fada

Mai vroiam sa va spun cate ceva, dar am uitat ca am inceput sa strang de prin casa.

Ma duc sa va citesc!

Mergi la inceput