Aspirante cu vechime "medie" (60)
Raspunsuri - Pagina 6
anchusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moraky eu am baut cafeaua si o tai la un interviu pt. un job. pff..am niste emotii.. o zi faina va doresc... "Un copil poate sa-l invete pe un adult 3 lucruri:cum sa fie multumit fara motiv,cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste." |
a fost cu succes interviul?
anchusa
moraky spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anchusa
a fost cu succes interviul? anchusa |
eu zic ca da..acum astept sa vad ce zic si ei
moraky spune:
fetelor cum stati cu testele? io's z21..mai am vreo 10 si o iau de la capat.mi-am facut analizele alea de va spuneam toate sunt ok,si medicul mi-a zis ca ar trebui sa iau anticonceptionale sa imi reglez CM.off..ori sunt eu batuta in cap ori e ea
anchusa spune:
citat din mesajul lui moraky fetelor cum stati cu testele? io's z21..mai am vreo 10 si o iau de la capat.mi-am facut analizele alea de va spuneam toate sunt ok,si medicul mi-a zis ca ar trebui sa iau anticonceptionale sa imi reglez CM.off..ori sunt eu batuta in cap ori e ea "Un copil poate sa-l invete pe un adult 3 lucruri:cum sa fie multumit fara motiv,cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste." |
eu fac un tratament cu plante pentru inspirat din cel de la "naturiste si homeopate" si erau acolo fete care si-au reglat CM cu acest tratament si chiar au reusit sa aiba.Eu nu ma pot pronunta
daca e bun pentru ca e prea devreme(am aproape 2 luni).
anchusa
vrmoana spune:
Buna seara,
Mai e cafea?
oana
"Where there's a will, there's a way."
Cu ajutorul Lui D-zeu anul acesta voi deveni mamica.
vrmoana spune:
citat din mesajul lui anchusa Nu! am baut-o eu pe toata Maine iti fac 2 cafele anchusa |
Merci.
oana
"Where there's a will, there's a way."
Cu ajutorul Lui D-zeu anul acesta voi deveni mamica.