Aspirante cu vechime "medie" (60)
Raspunsuri - Pagina 19
baby_r7 spune:
indraznesc sa intru si sa va rog ceva pe toate aspirantele:
nu are legatura cu copilasii.........dar sunt foarte suparata si numai cu voi simt ca pot vorbi.......
acum o jumatate de ora am primit cea mai cumplita veste din ultima vreme si nu stiu cum sa reactionez...........nu ma pot opri din plans si imi e imposibil sa ma impac cu gandul ca voi mai pierde pe cineva drag mie in curand........
cea mai buna prietena a mea, cea care mi-a fost mai mult decat toata familia mea si m-a ajutat enorm de mult mereu..........mai are maxim o luna de trait.......
nu pot intelege cum se poate intampla asta.
cand eu eram gravida cu Bianca ea a fost operata de un nodul la subrat.......eram fericiti ca va fi bine, mai ales ca urma sa se casatoreasca in scurt timp...pe 6 iunie 2009 a avut nunta, iar a doua zi a fost diagnostica ta cu CANCER.toate visele ei s-au spulberat, isi dorea enorm un copilas, care din pacate nu va mai veni niciodata.........care in doar cateva luni a avansat.......acum este in ultima faza.....cu toate tratamentele...cancerul s-a extins la creier........si nu mai are nici o sansa.
RUGATI-VA PENTRU SUFLETUL EI SA URCE CAT MAI USOR LA CERURI, numele ei de botez este IONICA!!!!!!!
SA NU MAI SUFERE..........PENTRU CA ARE DURERI FOARTE MARI SI PRACTIC TIPA DE DURERE...............
va multumesc din tot sufletul pentru ca sunteti niste prietene atat de bune, aici mereu am gasit un cuvant bun si o incurajare, nu va cunosc personal, dar va iubesc enorm!!!!!!
Roxana mami de Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.gradinite.com/site/ConcursFoto/detaliiPoza/3023-bianca-maria.html" target="_blank">Votati-ne poza din Concurs foto, se voteaza in fiecare zi pana pe 20 februarie:bab.jpg
Arianna_M spune:
Offf Kitzy ....imi pare tare rau , mititelul
nu mai consulti si alt medic ?
Felicitari Maria
12 + ........ cu
Bebe
Arianna_M spune:
Roxana ......imi pare sincer rau , uneori nu e drept ce se intampla.
spune-ne numele prietenei , ca sa ne putem ruga pt ea.
12 + ........ cu
Bebe
kitzy spune:
Ariana am consultat un medic foarte bun si mi-a spus ca se vede foarte bine ca e stenoza, nu e nici un dubiu.
baby_r7 spune:
Arianna_m merci pentru ca iti pasa, numele de botez este Ionica.
o sa intru mai tarziu sa vad ce ati mai facut, acum nu ma simt in stare sa citesc nimic.........
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.gradinite.com/site/ConcursFoto/detaliiPoza/3023-bianca-maria.html" target="_blank">Votati-ne poza din Concurs foto, se voteaza in fiecare zi pana pe 20 februarie:bab.jpg
Arianna_M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kitzy Ariana am consultat un medic foarte bun si mi-a spus ca se vede foarte bine ca e stenoza, nu e nici un dubiu. Raluca, mami de Diana si Andrei |
Am inteles ........imi pare rau
si trebuie facuta acum operatia sau trebuie sa mai creasca ?
12 + ........ cu
Bebe
kitzy spune:
Acuma trebuie facuta pentru ca de saptamana trecuta muschiul piloric s-a mai ingrosat si de acuma incolo o sa urmeze sa scada andrei din greutate si sa vomeze cu bila, asa ca ne-a spus sa nu amanam.
baby_r7 spune:
kitzy, imi cer iertare ca nu am citit mai devreme despre tine ca ai probleme cu bebe..ma sa se faca bine!!!!!!!!
fetelor, am pus la semnatura, daca vreti sa aprinde-ti o lumanare pentru Ionica........
Ruga pentru Ionica
vrmoana spune:
Kitzy imi pare rau pentru problemele cu bebe.Dumnezeu sa va ajute sa treceti cu bine peste aceasta incercare.
oana
"Where there's a will, there's a way."
Cu ajutorul Lui D-zeu anul acesta voi deveni mamica.
vrmoana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby_r7 indraznesc sa intru si sa va rog ceva pe toate aspirantele: nu are legatura cu copilasii.........dar sunt foarte suparata si numai cu voi simt ca pot vorbi....... acum o jumatate de ora am primit cea mai cumplita veste din ultima vreme si nu stiu cum sa reactionez...........nu ma pot opri din plans si imi e imposibil sa ma impac cu gandul ca voi mai pierde pe cineva drag mie in curand........ cea mai buna prietena a mea, cea care mi-a fost mai mult decat toata familia mea si m-a ajutat enorm de mult mereu..........mai are maxim o luna de trait....... nu pot intelege cum se poate intampla asta. cand eu eram gravida cu Bianca ea a fost operata de un nodul la subrat.......eram fericiti ca va fi bine, mai ales ca urma sa se casatoreasca in scurt timp...pe 6 iunie 2009 a avut nunta, iar a doua zi a fost diagnostica ta cu CANCER.toate visele ei s-au spulberat, isi dorea enorm un copilas, care din pacate nu va mai veni niciodata.........care in doar cateva luni a avansat.......acum este in ultima faza.....cu toate tratamentele...cancerul s-a extins la creier........si nu mai are nici o sansa. RUGATI-VA PENTRU SUFLETUL EI SA URCE CAT MAI USOR LA CERURI!!!!!!! SA NU MAI SUFERE..........PENTRU CA ARE DURERI FOARTE MARI SI PRACTIC TIPA DE DURERE............... va multumesc din tot sufletul pentru ca sunteti niste prietene atat de bune, aici mereu am gasit un cuvant bun si o incurajare, nu va cunosc personal, dar va iubesc enorm!!!!!! Roxana mami de Bianca Maria 2 ani www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!! www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!! www.gradinite.com/site/ConcursFoto/detaliiPoza/3023-bianca-maria.html" target="_blank">Votati-ne poza din Concurs foto, se voteaza in fiecare zi pana pe 20 februarie:bab.jpg |
Roxana, multa putere prietenei tale, familiei ei si tie. Dumnezeu sa va intareasca.
oana
"Where there's a will, there's a way."
Cu ajutorul Lui D-zeu anul acesta voi deveni mamica.