Aspirante cu vechime "medie" (60)
Raspunsuri - Pagina 18
marryan spune:
Multumim vrmoana si Arianna sper sa fie bine am niste emotii cit casa.
Maria
9+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#
anchusa spune:
Eu am facut si tratament cu bioenergie (prin2004-2005cred)
erau acolo fete care au reusit asa
mie mi-a spus ca este (in astral) un sufletel in jurul meu- sa nu radeti dar aveam senzatia ca il simt ca se aseaza pe genunchi- dar atata timp cat nu ii voi face loc in viata noastra nu va veni. Acum ma gandesc ca poate avea un pic dreptate- pe vremea aia lucram ca apucatu si cate 12 ore, iar in 2007 cand am facut 4 inseminari la Buc. mergeam dimineata la servici, fugeam la inseminare si iar la servici.Nu a meritat.
A fost o experienta si tratamentul cu bioenergie - am mai invatat si eu ceva pot spune ca am facu-to si p-asta... nu?!
anchusa
marryan spune:
Arianna sper sa reusiti sa vedeti cine se ascunde in burtica
ai preferinte?
anchusa scuze daca am gresit numele, eu am facut acest tratament din ianuarie 2008 si pina in decembrie 2010 cind am ramas insarcinata si se tine bine ca asa am mai ramas de 3 ori dar din pacate nu au fost sa fie. Eu spre exemplu mi am linistit mintea ca mergeam la sedinte, am devenit o persoana mult mai increzuta in mine si plina de putere...ma ajutat oarecum si in bussiness nustiu...eu spun ca ma ajutat pu am crezut si cred..plus ca erau mamici care mergeau la sedinte deja pu al doilea copil
Maria
9+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#
Arianna_M spune:
Si eu am vrut sa fac trat.cu bioenergie ......dar al meu sot nu a avut incredere si am renuntat .....adevarul este k nici eu nu credeam dar eram disperata si as fi incercat orice.
12 + ........ cu
Bebe
Arianna_M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marryan Arianna sper sa reusiti sa vedeti cine se ascunde in burtica ai preferinte? Maria 9+ http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE# |
Ehe...faza cu preferintele.....mi-am dorit de cand ma stiu 2 fete gemene....nu a fost sa fie de data asta , nu imi pierd speranta ...asta pt k am omuleti de zapada care ma asteapta si cu siguranta vor fi si gemenele mele printre ei
acum presimt k este baiat , numai asta visez.
in adancul sufletului mi-as dori fata......dar iti dai seama k am sa fiu la fel de fericita si dak este baietel
12 + ........ cu
Bebe
vrmoana spune:
Neatza,
Beti o cafea sau un ceai? La mine forumul merge greu de tot.
oana
"Where there's a will, there's a way."
Cu ajutorul Lui D-zeu anul acesta voi deveni mamica.
monica_dicut spune:
Morning sunshine
Va transmit la fiecare cate o raza de soare din razele care-mi bat in geam in dimineata aceasta.
Noi suntem virusati cu totii, eu sunt cel mai rau .E un parsiv de vius care umbla zilele astea prin Romanica asa ca dagi gravidute si aspirante, aveti grija mare si evitati locurile aglomerate.
Va pup
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
marryan spune:
Buna dimineata
numai ce am venit de la echo, corespundem virstei de 10 sapatamini cu + avem toate masuratorile in paramentri, BB era fr activ si da dea din minute aplauda de bucurie ca ne a vazut si el pe noi, tati emotionat pina la lacrimi, nici nu mam asteptat ca o sa fie atit de sensibil cind o sa l vada pe bebe, si mia zis ca seama lui
avem si pozele a facut si tridimensional ca sa l vedem bine, iam auzit inimioara si era asa de activa
Arianna stiu ce simti vizavi de gen, eu la inceput simteam ca e baiat, ca toate prietenele mele mau visat cu baiat, dar de citeva zile incoace maninc numai dulce si nu ma atrage la sarat, acru de lok, si parca deja ma gindesc ca poate fi si o bebelina scumpa, peste 3 saptamini ne a chemat medicul sa facem echo genetic si o sa ne spuna si genul, nu a vrut sa merg la 12 spatamini ca a zis ca totul e perfect si nu am dece sa mi fac prb. Nu mia dat sa fac nici o analiza de singe...nimik nimik, dar nici eu nu ma dau in vint sa le fac la cum suport eu acele....
Maria
10 +
kitzy spune:
Salutare!
Noi nu suntem asa bine, de vreo 2 saptamani suntem cu varsaturi in jet, diagnostic: stenoza de pilor...adica din stomacel nu prea trece hrana in intestin pentru ca e muschiul piloric ingustat, adica trece dar foarte greu si putin. Concluzia: operatie Azi am fost sa vb cu dr chirurg, luni ne interneaza.
Parca totul e un vis urat din care abia astept sa ma trezesc
Puiul meu are numai o luna, oare de ce trebuie sa treaca prin asa ceva?