Aspirante cu vechime "medie" (60)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

imi pare rau pentru testul negativ oana..., iti vrez o vacanta cat mai placuta si distractie maxima cat stai la munte

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.flickr.com/photos/11432933@N08/" target="_blank"> poze cu printesa mea
poze octombrie 2010!!!!!
www.gradinite.com/site/ConcursFoto/detaliiPoza/3023-bianca-maria.html" target="_blank">Votati-ne poza din Concurs foto pana pe 20 februarie:bab.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby_r7

imi pare rau pentru testul negativ oana..., iti vrez o vacanta cat mai placuta si distractie maxima cat stai la munte

www.flickr.com/photos/11432933@N08/" target="_blank"> poze cu printesa mea
poze octombrie 2010!!!!!
www.gradinite.com/site/ConcursFoto/detaliiPoza/3023-bianca-maria.html" target="_blank">Votati-ne poza din Concurs foto pana pe 20 februarie:bab.jpg

Merci Roxana.

oana
"Where there's a will, there's a way."

Cu ajutorul Lui D-zeu anul acesta voi deveni mamica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Fata ....da tu nu ai facut testul ala prea devreme ?...parca pe 3-4 trebuia sa iti vina , nu ?

bravo tie k te duci la plimbare ......sa ai grija sa nu faci vanatai pe fundulet
Distractie placuta !

11 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arde2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vrmoana

Neatzzzaaaaa !!!

De azi sunt in vacantaaaaaaaaaa !!!!! 1 saptamana.

Dupa amiaza plec in excursie la Predeal pana duminica.

Am facut si test de dimineata si e suuuuuuuuuuper negativ. Asa ca o sa ma dau cu fundul pe partie 3 zile.

Life is beautiful, isn't it?

oana

Distractie placuta! Poate dupa atata distractie gasesti II cand te intorci si mai faci un test! Daca nu, fu*k it! Macar te-ai distrat in excursie! Iti tin pumnii pentru ambele.

P.S. Am salivat si eu la bebelusul ala de 10W4D... Felicitari si multa sanatate "apartinatoarei"

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui arde2010
P.S. Am salivat si eu la bebelusul ala de 10W4D... Felicitari si multa sanatate "apartinatoarei"

Lili

Sar'na .......o sa salivezi in curand la al tau ....iti doresc din suflet asta .

11 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

va si noi si tinem pumnii pentru toate sa vedeti cat mai curand dublu........dar nu de la ....ci pe teste!!!!!!!!!!
avem poze noi la semnatura!!!!!!!!
sa aveti un weekend cat mai placut!!

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.gradinite.com/site/ConcursFoto/detaliiPoza/3023-bianca-maria.html" target="_blank">Votati-ne poza din Concurs foto, se voteaza in fiecare zi pana pe 20 februarie:bab.jpg

Mergi la inceput

oana cum a fost pe partie???
intra sa ne povestesti....
toate fetele!!!!!!!

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.gradinite.com/site/ConcursFoto/detaliiPoza/3023-bianca-maria.html" target="_blank">Votati-ne poza din Concurs foto, se voteaza in fiecare zi pana pe 20 februarie:bab.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arde2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Citat:
citat din mesajul lui arde2010

Lili

Sar'na .......o sa salivezi in curand la al tau ....iti doresc din suflet asta .

11 + ........ cu

Bebe

Lili

Mergi la inceput

buna dimineata si din partea noastra....cam tarziu
unde ati fugit toate???
ca vad ca nu mai e nimeni ....sper ca sunteti la facut bebelusi, asta e singura scuza valabila pt. lipsa voastra de pe forum..........in afara de gravidute, care sunt iertate din oficiu..
va pe toate si sa aveti o zi cat mai frumoasa, la Bucuresti este ger, dar a iesit si putin soarele!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Neatza,

In excursie a fost frumos.
Ieri au venit si uratii. Sunt un pic debusolata ca nu stiu incotro s-o mai iau.

Astazi mi-e rau de mor si am si o nevralgie.

Va pup

oana

Mergi la inceput