Fluturasi de martie-aprilie 2011 (116)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada, , am vazut ca ai intrebat de mine!! andreea la fel
nu am mai intrat ca m a luat asa o suparare la ideea ca bb e micut.... desi nu cred ca mi-a facut bine masuratorile dr meu (stiti ca va spuneam ca nu e mare ecografist...blaa...bla...) pt asta si pt linistea mea merg zilele astea la un 4 d

va pup.
o sa revin cand sunt mai "calma".....

aaa si sa nu va mai spun ca bag toata ziua in mine ca in "purceii de crescut".....ce obsedata am devenit de ideea asta....

mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan33+ Lucas Eduard

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

netza!
la multi ani ,Simona!
sa fii snatoasa sa nasti unsor si sa aai o viata usoara in noua casuta alaturi de baietii tai!!!!!!!!!!!

Doamne yasmi, tu esti cu extremele
nu te mai stresa cu asta
sunt sigura ca bb ebine
tu ai luat si ei vitamine in continuare,deci bebe are tot ce ii trebuie
iar la eco nu intotdeauna arata greutatea exacta....stii ce zicea si Simona de unul din baieti ca s-a nascut mai mare

uff Cami asta da stres cu Antonia ca nu se vrea cu nimeni
asa este si a mea chiar la varsta asta
ma crezi ca si eu sunt stresata cand o sa merg sa nasc....niciodata nu am fost plecata fara ea atatea zile

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....30 cronologic....wow am ajuns la luna a7a

Mergi la inceput

eu am dormit ff prost
dacain alte nopti ma trezeam nu aveam nimic
in noaptea asta am dormit agitata si m-am trezit ametita rau si cu o foamne de credeam ca lesin
cred ca astea mi se trag de la faptul ca de vreo 4 zile ,aveam niste pastile de elevit in casa, am inceput sa le iau
iar ieri am uitat sa iau pstila in cusul zilei si am luat-o aseara la culcare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fete dragi si multumesc tare de urari

Madutza, Lavi, Deea.

La 8.00 imi duc flacaii la gradi, apoi vin sa fac putina ordine si pe la 10.00 plec spre Mall sa-mi iau hainutzele de la Z. S-ar putea sa merg cu SIs a mea, ca doar tb sa ne serbam cumva impreunas si cum altfel decat cu un shopping?

Lavi, nu mai fi speriata, atunci inseamna ca si al meu e mic, ceea ce sincer nu prea cred. Stai cuminte, nu te increde in masuratorile astea. Maninca sanatos si echilibrat, ca si pana acum si va fi ok, ai sa vezi. Te rog sa intri la noi sa vorbim si sa te linistitm, ca singura mai rau iti faci cu gandurile
Madutza, sa stapaneasca fifilina sanatoasa cumparaturile! Eu azi sper sa finalizez cu pampersi,servetele umede, inca o camasa de spital si papuci...
Cami, oof imi pare rau cu vena aceea, sper sa te simti mai bine. Sa stii ca s-ar putea sa fie o solutie buna cea pe care o aplica mama ta cu fata...Sa nu-i dea sa manince, dar nici stiksuri....la un moment dat o va razbi foamea si va manca, ai sa vezi. Trebuie sa scapi din cercul asta vicios
Deea, mai si parintii astia... Pentru drumurile noastre Scrish are dreptate centura e intr-adevar o solutie, doar sa nu prinzi bariera... Cum te descurci cu dusul si luatul fetei de la scoala. Ia treci la volan!!! AI sa te obisnuiesti, ai sa vezi.
Roxy, e foarte dragutza lampa, cand va veni si perdeaua va fi foarte frumos in camera fetei!. Roxy, da am 70 deja...pai gandeste-te ca eu in mod normal am cat ai tu acum deci sunt mai pufoasa asa de fel...nu stiu ce sa zic...
Miki, sanatate Vladutzului, ooof ...cred ca ti-e tare greu, de asta aveai nevoie...plus stresul cum va fi cand vine si bblunik....sper sa reusiti sa rezolvati cu casa pana la moment...sau macar sa nu mai stai decat 2-3 sapt acolo dupa nastere, nu mai mult.
Andreea hai ca mai e putintel, eu deja incep sa simt ca trece timpul...pana acum parca nu mai trecea.
Stefy, sunt asa stresata si eu sa nu cad pe gheata de nu-ti spun.Daca nu ai cazut pe burtica e totul ok, nu te ingrijora. Eu la prima sarcina m-am lovit tare cu o clanta de la usa in burta...am crezut ca mor,a fost rau...si nu s-a intamplat nimic cu puiul...si era lovitura la burta.
Monas, VIs, Iony, Aly, Lauriciu (unde esti?) burticile...Le pup pe toate chiar dc nu am mai pomenit numele. FUg la gradi.

Simona, mami de baieti David, Matei si 32 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Am dormit mult si prost.
Mi-e greata :/ m-am laudat toata sarcina ca n-am avut nimic si uite ca ma pocnesc greturile acum in ultimul trimestru.

Tot simt pulsatii, sughituri, ce or fi alea, in zona de jos a burtii si chiar mai jos. Iar stomacul parca mi-a ajuns in gat.

Edit: azi ma gandeam sa merg sa cumpar camasa, papuci, etc pt bagaj de spital.

31 +

Mergi la inceput

Simona , la multi ani si pt sora ta!!!!
sa fiti sanatose si nedespartite toata viatza!!!
si uitasem ca esti la dublu
sa sopinguiti cu placere....chiar au zs a stiri ca au inceput de azi reducerile
l fox , ar fi deja de 70%....ma tenteaza si pe mine un drum prin afi

Ina si eu am niste zvagniri jos, ff jos....mai ales de sambat. parca nu ma mai las
am luat acum deja o nospa...am sa iau zilnic macar cat una....
si nu sunt sughiturile lui bebe va acum vad ca sughitza sus fix la buric
cred ca ieri cand se misca si m durea burta s-a gandit sa se intoarca cu capul in sus, maimutica asta a mea

ce ma bucura este ca si-a revenit in miscari frecvente si puternice
nu mai doarme asa mult
acum a devenit prea jucausa si parca m doare burta/pielea....
pup-o mama de nazdravana
de cand i0am cumparat acele bodyuri in fiecare seara ma uit la ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

SIMO,LA MULTI ANI!, Sa fiti sanatoase si tu si sora ta, sa fiti fericite, vesele si fara griji!Tie, mami dragutza, nastere usoara si bbel la termen sanatos, cuminte si papacios!Si nu in ultimul rand nurori bune!(doar ai de unde alege!
Yasmy, tie bataitza iti trebuie, pe cuvant, daca tu iti faci pb cu greutatea lui bb eu ce sa mai zic la cat am voie sa mananc!
Deea, las-i mami ca unt mari si fata si mai ales sotul, iti spun eu ca nevoie se descurca...Sa sti ca si mie imi placw cand bblina ma ia la suturi...
Stefy, ti-ai mai revenit din sperietura?
Camiam facut rost ieri de ce mi-ai zis..
Eu m-am enervat de dimineatza de luni pe fica-mea ca isi pusese dresul cu fata in spate si spunea ca nu ca e bine... si cand am incercat sa-i arat a inceput sa planga cu guitari( asa mai plange ea), cu chiu cu vai am reusit sa o fac sa se imbrace cum tb ( era si f tarziu)si tot bontata era.. si cum a iesit ta-su din baie a intrebat" din ce ne-am luat?" si i-am spus s-a bontat si el tot pe mine ( vezi doamne am deranjat odorul...)si chiar m-am amarat.. parca as fi o mama rea

mami de de 7 ani si ingeras si 28+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

simonacip ITI DORESC ATIT TIE CIT SI SURORII TALE MULTA SANATATE, FERICIRE, INDEPLINIREA TUTUROR DORINTELOR ALATURI DE CEI DRAGI VOUA!

LA MULTI ANI!!!

P.S.1 Felicit burticile care au ajuns la eco, plus cele care v-ati facut noile achizitii...am vazut foto.
P.S.2 mandreeacmultam pentru PM

Doream sa va intreb,..stiu ca ati mai discutat despre, dar cu ce sa spal hainutele lui bebelina mea? ce fel de detergent? mai folosesc balsam sau fara? Sa stiu ce sa cumpar... Multumesc!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

simo

deea, nu am luat vitamine de la inceput, ci in ultima perioada cate 1 la 2 zile.

ailed, la tine e altceva. tu papi controlat, dupa un regim care iti acopera toate nevoile.

va

mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan33+ Lucas Eduard

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Multumesc Ailed, Catank Sa fie cum mi-ati urat!!!
Deea, as vrea sa ajung si prin FOx..i-auzi 70%...E un magazin misto, imi place.Dar nu cred ca reusim sa ajungem si acolo nu de alta dar sigur nu sta mama cu copiii sora-mii atata timp
Ailed, lasa ca uneori si eu cred ca par mama rea...cand il pun pe fiu-miu la semne grafice si el n-are nici un chef...niciodata...Trebuie sa fim si ferme citeodata si sa-i responsabilizam si pe ei..Au cam aceeasi varsta, sunt deja maricei...
Catank, lucrusoarele le spal cu ariel si fara balsam (nu le plac mirosurile puternice cand sunt asa mici)...Singurul lucru pe care-l fac le spal separat ...macar o luna asa...

Simona, mami de baieti David, Matei si 32 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput