Fluturasi de martie-aprilie 2011 (116)
Raspunsuri - Pagina 19
roxy_s spune:
miki sanatate multa lui vlad, imi pare rau ca este asa saracutul. ti se rupe sufletul cand ii vezi asa.

S-a intamplat minunea mult asteptata
33+
AMR 6 sapt!!!

viss spune:
buna fetelor, hai ca m-am trezit si eu. mi-am pregatit masa de calcat, la nivel jos- ca sa pot sta pe pat in timpul procesului ![]()
-leeloo - vai, dar nu ma supar, dc ma intreaba lumea de gemenasi, chiar dc treb sa repet de 2 ori, din contra
momentan am un patut, si m-am gandit ca pana la 2-3 luni, am sa-i tin la noi in camera,in acelasi pat, sa ii am sub supraveghere - desi initial am vrut sa-i pun separat, ptr ca camerele sunt mici,lipite una de alta..dar am vazut ca si sotului i-a suras ideea cand lumea a tot zis sa-i avem langa noi la inceput, ptr supraveghere respiratie,si altele..eu simt ca el i-ar vrea acolo, si ca sa se uite la ei si stand in patul nostru , de ex.![]()
apoi, dupa 3 luni,cam dupa botez, am sa-i mut in paturi diferite, si in camera de langa. si as vrea cand vor creste mari, sa stea tot in paturi diferite, mai ales ca sunt de sex diferit..camera e mica, dupa cum ziceam, si am inteles de la mamicile de gemeni, ca oricum ei o sa se priveasca, o sa rada unul cu altul chiar si in paturi diferite, cand incep sa se descopere![]()
28 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: 

scrish spune:
roxy ce ma bucur ca a venit patutul
sa-l montati si sa ne pui poze!!
eu ma cam pleostesc pentru ca mai intarzie un pic caruciorul, cam vreo 2 saptamani
si patutul vine abia pe 20 februarie
nu e ca as avea nevoie de ele acum, dar sunt atat de curioasa sa le vad, sa pun patutul in camera, ca nu mai am rabdare!! pana una alta ne intretinem cu altele, dulapul lui bebe, sapt viitoare curatenie generala in casa, reorganizarea hainelor, hartiilor...o sa fie distractiv!
s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
bb_yasmi spune:
roxy
asteptam pozicile cu patutul!!
eu sunt bucuroasa ca am vb azi cu o prietena si imi da vanita cu suport si masa de infasat 

super!!! in wk merg dupa ea. inca o cheltuiala in minus ![]()
oare mai am nevoie de ceva??? :)) aaa si maine mai vin o rand de hainute....,,,,deja au ramas micute de nepotelul meu 

va las ca tre sa vina buburuza cu buni de la gradi! si sa pregatesc cina!

mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan
33+ Lucas Eduard
AMR 6 s !!!
roxy_s spune:
alina06,mandreeac,ailed,clabut,cami,leeloo,monas,catank

33+
AMR 6 sapt!!!

roxy_s spune:
scrish, bb_yasmi o sapun si poze. abia astept sa-l vad montat.

merg si eu sa mananc. am luat o gura de afinata si m-a luat foamea![]()
![]()
33+
AMR 6 sapt!!!

viss spune:
simonacip- sa stii ca burtica e mai mare, o simt eu la tricouri, cum nu mi se mai inchide - sau greu, geaca de iarna..dar si cu pozele astea, nu prea le fac eu bine cred..uneori nu pot prinde burta in ecranul aparatului, am bratul mic, cand il intind sa fac o poza, nu pot incadra bine corpul..am facut o poza, de ziceai ca am 44 spatamani, se vedea burta foarte mare din fata, am sters-o pe aia.cred ca totusi e mai bine sa-mi faca sotul cate o poza ![]()

salo_sama spune:
hello again
sper si eu sa fiu mai activa acum pe ultima suta de metri
simo ..intrebare vrei sa-ti faci epidurala de data asta. te intreb ptr ca tu ai trecut prin doua nasteri deja si sti ce ne asteapta...pe mine ma apuca firca tot mai mult..numai ca e o frica despre ceva ce nu stiu....adica ma intalnesc cu fete si multe mi-au zis ca au nascut repede si ca nu a fost atat de greu pe cum se zice,,dupa care dau peste o femeie mai in varsta si-mi zice" apai nu-i usor" nu uiti chiar de tot dar trece..si-mi vine sa-mi smulg paru din cap
ma gandeam sa fac epidurala...dar m-a speriat si doctorul ca daca trebuie sa impingi si tu nu simti din cauza anesteziei si pana la urma ajungi la cezarina si aud tot felu de variante de nu mai stiu ce sa mai cred
am zis ca renunt la tot si ce-o vrea Dumnezeu..dar iar ma intorc si nu maistiu cum sa ma calmez cateodata....ma credeam mai tare 
fetel voi fierbeti hainutele bebilor adica 80 de grade sau doar la 40
pupici la toata lumea
aaaa strumphy nu fi suparata pe mine, stiu ca-mi merit bataita dar ce sa-i faci comoditatea...plus ca voi scrieti ingrozitor d emult d enu ma pot tine dupa voi
pupici
Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 33
viss spune:
eram si eu restanta la vazut niste poze:
- roxy - foarte frumoasa lustra.
- iony - carutul e de vis. una din culorile mele preferate e portocaliul.
- eu cand eram mica, < 7 ani am stat cu mama intr-o garsoniera, nu am avut camera mea, si nici amenajata asa cum incercam noi toate sa facem ptr copii nostri , de la 7 ani ne-am mutat la apartament- unde am avut camera mea, dar ptr ca eram domnisoara ,nu am mai avut parte de briz-briz-uri, aveam un birou misto, mobila moderna, dar nu de-astea.ulterior cand am intrat in camerele copiilor prietenelor mele, eram asa incantata cand vedeam lustra, perdeluta, sau covor,vesele, +_ animalute, personaje din desene animate..este un mic univers, un colt de poveste acolo la ei..chiar si intr-un colt de garsonirea..si dc ii putem rasfata macar un pic, de ce nu?

viss spune:
salo- cum sa le fierbem? te referi la temperatura masinei de spalat, cred, nu?
eu le-am auzit pe fete vorbind de 60 grade, cel putin initial..si asa le-am spalat si eu. de ex. am vazut ca pe lenjeria de patut pe care am cumparat-o ieri, scrie ca maxim e 40, asa ca o sa ma conformez, nu de alta dar nu vreau sa se strice dc o bag la 60, poate ies culorile, poate intra la apa..asa scrie, asa fac. sa te mai uiti si pe etichete, ca-ti spun care e temperatura maxima.