Eu vreau sa schimb lumea
Raspunsuri - Pagina 3
sirimie spune:
Pai ... asta fac eu acum aici
Dar cum ziceam, ca sa se schimbe ceva trebuie sa incerce toata lumea sa faca ce poate.
ralcat spune:
Cred ca putem influenta in bine, facand bine. Si da cred ca in general, toti primim pe masura a ce oferim. Si in acest context, Simona cred ca cel putin in raza ta de actiune, da poti schimba cate ceva in bine. Chiar si cate putin, si tot e bine, putin de la tine cu putin de la Alinuk si inca putin de la mine si tot asa, poate copiii nostri vor avea o lume inconjuratoare mai buna.
Si daca te hotarasti sa intri in politica, ai votul meu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu
Eu
nikkei spune:
Interesant subiect!
Eu cred ca fiecare dintre noi schimbam lumea in orice moment! Important e sa o schimbam in bine!
Parerea mea e ca cea mai buna metoda e exemplul personal. Iar acesta ar trebui sa fie: "Iubeste-L pe Dumnezeu mai presus de orice si pe aproapele tau a fel de mult ca pe tine insuti!"
sirimie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralcat Cred ca putem influenta in bine, facand bine. Si da cred ca in general, toti primim pe masura a ce oferim. Si in acest context, Simona cred ca cel putin in raza ta de actiune, da poti schimba cate ceva in bine. Chiar si cate putin, si tot e bine, putin de la tine cu putin de la Alinuk si inca putin de la mine si tot asa, poate copiii nostri vor avea o lume inconjuratoare mai buna. Si daca te hotarasti sa intri in politica, ai votul meu |
Raluca
Eu nu vreau sa intru in politica. Dar multumesc frumos de votul potential
alinuk spune:
dragele mele
ma simt vinovata ca nu am mai dat niciun semn
Sa stiti ca am inceput munca / aceea reala / din care imi sustin si eu familia (spuneam ca as face voluntariat toata viata daca nu ar fi la mijloc si niste aspecte financiare pe care vrei, nu vrei, iti place, nu-ti place... nu le poti ignora /
Asa incat, de o saptamana incerc sa ma 'reconectez si readaptez' la niste realitati.
Multumesc celor care intre timp s-au alaturat acestui demers.
Uite, de exemplu eu propun pedeapsa cu moartea. Imi pare rau, nu mai pot avea ingaduinta pentru niste monstrii ( care mai sunt si parinti ). |
oh Moss cat iti inteleg indignarea
M-a durut fizic, am avut un ghem in piept cand am auzit prima data aceasta stire, incerc sa ma tin departe de ea, nu sunt in stare sa aud/vad detalii.
E mult prea crunt.
As vrea doar sa-ti spun ca eu nu cred in pedeapsa capitala, cei care fac astfel de gesturi sunt rataciti, lor nu le mai pasa de nicio pedeapsa - nici chiar de cea cu moartea
Cred in ceea ce ne invata biblia si anume, ca nu poti decat sa te rogi pentru aceste suflete ratacite, doar Dumnezeu e cel care stie de ce ingaduie astfel de intamplari (eu sper doar ...ca a ingaduit acest fapt pt ca altul si mai grav sa nu se intample)
nikkei
daca ai ceva bun de oferit lumii, nu lasa nici o voce sa te traga inapoi!!!! Actioneaza...si fa lumea mai buna acolo unde poti,la nivel micro sau macro. |
Delia sa stii ca de multe ori am facut ce spui, chiar cu riscul de a fi catalogata idealista la extrem
Asta tine de increderea pe care fiecare o are in el si nu in ultimul rand de determinarea si constienta de a face ceva bun
In ceea ce ma priveste in ce ma implic... merg inainte (incapatanarea caracteristica aranjamentelor astrale sub care m-am nascut..:) taur)
asa incat o sa dau un anunt public:
recrutam echipa pt 'Eu vreau sa schimb lumea'!!!
eu, simona, delia, nikkei, ralcat, adryii
cine ni se mai alatura?
ma gandesc ca vor fi si sarcini de distribuit pt fiecare, nu?!
Adryii multumim tare mult pt exemplul cu 'fa bine si da mai departe'. E de maxim bun simt.
Poate fi un punct de plecare in campania la care ne gandim.
sper ca saptamana asta chiar sa reusesc sa pun pe puncte cateva chestiuni pt campanie
Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
inceputul meu de lume
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
adryiii spune:
Super Alinuk!
Ma bucur mult ca ti-a placut ideea si ai inteles exact ce am vrut sa spun. Si eu chiar cred ca se poate.
39 cu Elena Alexandra
simali spune:
citat din mesajul lui ILoey Sirimie, fara suparare eu insa am senzatia ca te oferi cam mult sa intri in politica. Intr-un fel, te cam auto-propui, auto-lauzi si auto-marketezi. Cred ca esti genul de om care isi doreste mult sa intre in politica ... si speri sa te folosesti de aceasta comunitate. Eu zic ca oamenii de valoare ies la iveala, fara campanii de PR politice pe acest forum. Inceputul tau in politica este cam subtirel si cam 'interesat'... asa ca, scuze, dar ... poti sa ne lasi???? Aici vorbim despre copii si nu e tribuna electorala. |
Serios? Oamenii de valoare ies singuri la iveala? Si unde au iesit pana acum in ultimii 25 de ani?
Si sti de ce n-au iesit oamenii curati si de valoare? De frica celor care abia asteapta sa vada pe cineva la rampa pentru a-l acuza ca are interese ascunse.
Delia21 spune:
Simali,foarte bine ai punctat ceea ce trebuia punctat;oamenii de bun simt si de valoare nu vor iesi in fata de multe ori de teama gurilor "dragute" care nu se pot abtine sa nu traga inapoi caruta.Indraznesc si eu sa adaug:cine nu are nimic constructiv de spus....poate avea "intelepciunea" macar sa ...nu spuna nimic.
ioanadara spune:
Eu cred ca in Romania nu au iesit la iveala pentru ca nu mai au loc de lepre. Leprele s-au infipt bine acum 20 de ani, si-au creat tot paianjenisul necesar si acum deja e tarziu, cum incearca cineva onest sa faca ceva, cum i se da in cap.
Deci, chiar daca dupa doua decenii de educatie gandita de oamenii -nonvaloare ar mai exista cineva curat si valoros dispus sa intre in politica, sigur nu ar avea nici o sansa sa se impuna acum.
sirimie spune:
Cred ca fiecare trebuie sa se gandeasca ce poate face pentru a schimba lumea lui in bine. Cred ca orice actiune, cat de insignifianta in aparenta, conteaza.
Daca cedezi locul unui batran sau zambesti cand cineva te saluta sau nu te certi cu vecinul care iti reproseaza ca faci galagie - cred ca toate astea fac diferenta.
Iar diferenta cea mai mare o facem cand ajutam copiii si oamenii care au nevoie de ajutor, cand luam atitudine atunci cand ceva nepotrivit se intampla - cand cineva tipa la vreun copil.
Si incet incet in felul asta - si doar in felul asta - lumea se schimba.
Are cineva alte idei despre lucruri care se pot face de noi toti pentru a schimba luemea?